ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ ХИЛАРИ КЛИНТОН – Објављени медицински документи!

PROCURELE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU HILARI KLINTON – Objavljeni medicinski dokumenti!

19 avgusta 2016

hillary-clinton002-article-headerHilari Klinton je ozbiljno bolesna. Novi dokazi i informacije ukazuju na šokirajuću ozbiljnost njene bolesti. Prema obilju dokaza, ona pati od neurološke bolesti, a ovo stanje uključuje i demenciju. Demencija može bolesniku značajno skratiti život.

Tokom kampanje, kamere su svedočile o kašlju, teškom disanju, posrtanju i mucanju. Izgleda da ima tumora na jeziku, koji je uklonjen, ali je ostala rupa. Jedan od njenih najbližih saradnika je uhvaćen pred kamerama sa olovkom za hitno davanje injekcija.

Sada su procurile informacije o njenoj dijagnozi iz lekarske ordinacije u Njujorku. Prema procurelim dokumentima, Hilari Klinton su dijagnostikovani “kompleksni parcijalni napadi i subkortikalna vaskularna demencija”.

U dokumentu piše da Hilari Klinton ima simptome kao što su “pomračenje, nekontrolisani pokreti i gubitak pamćenja”. Na drugoj stranici lekarskog izveštaja se navodi da Klintonova “počinje da bude depresivna i frustrirana… ima sve češće mini napade, koji joj izazivaju kratke periode pomračenja”.

Kako bi se ovo stanje regulisalo, lekar je Klintonovoj “ povećao dozu antidepresiva i lekova protiv anksioznosti”.

Klintonova i njen doktor negiraju ove informacije, ali su informacije dospele na društvene mreže i do alternativnih medija.

Iako se autentičnost procurelih dokumenata može dovesti u pitanje, mnoge informacije ukazuju da je Klintonova stvarno bolesna.

document_0_0-605x330

(Kaheton)

KOMENTARI7 komentara

 1. test says:

  Pod jedan, ona je psiholoski bolesna i onda kada su je smatrali zdravom! U svakom slucaju HITLARi je odlican materijal za predsednika USA, agresivna, zaboravlja, menja raspolozenja, moze da dobije padavicu... Nemoze biti bolje, ionako predsednik US ne odlucuje ni o cemu a treba im neko agresivan - savrseno.

 2. MRTVA HERCEGBOSNA says:

  SKVIKNI MATORO ĐUBRE, SKVIKNI U MUKAMA KAO TUĐMAN I PAVELIĆ, DA BOG DA KREPAVALA OD HRVACKE NEURO-TROMBOIDNO-TERMINALNE OPAKE BOLESTI :-)

 3. Ljubitelj Hilari says:

  "Demencija može bolesniku značajno skratiti život." - Šta da joj skrati život? Pa žena ima gotovo sedam banki. A štos tiče lekova, ako je stvarno drže na lekovima, što ja neverujem, dobro reče testis. Držaće je na lekovima sve do jednom i onda kad im treba da uradi šta treba, ukinu joj lekove i njoj dođe crna minuta.Aj ne bidite naivni. Žena zdrava ko čerpić. Ništa njoj ne fali.Svega ima previše. Mislim, stvarno svega.(I gubitak pamćenja je ograničen. Nikada ne zaboravljate da dišete. Sve do žute minute, kada se disanje ukida, a to nema veze sa zaboravnošću) Pored te dobre osobine, ima Gospođa i drugih dobrih osobina ako znate da je već naveliko baka po godinama. Živeti takav idiotski život što ga žive političari, moraju se pojaviti i neke psihološke, parapsihološke i debiološke posledice. Ajd da se kladimo da se to ništa neće videti javno ako bude precednik. Postoji mogućnost da ništa od toga nije istina, i ja verujem da bar pola nije istina.

 4. Zeljko says:

  S.ebali smo Srbe u ovim sportovima ala jedernje, gadanje glinenih golubova ahhhhhhaa. Mi 5 zlata oni jedno zasada, dzaba im sto su ono jucer dobili , kad smo mi 14 zemlja na rang list a oni su tamo negdje izmedu 40 i 50 mjesta , a to je Srbima koda im zdrave zube vadis. Zadnjih 9 olimpijada svaki put vise medalja od trofaznih. A ni ove ture nece bolje proci !! Hahahahaha....

 5. Branislava says:

  Raduje me svaka medalja koju bilo koja zemlja dobije. Uvek navijam za sve bivse republike koje su bile Jugoslavija. Ne mogu se nacuditi potrebi da mrze Srbe. Trebalo bi pojedini da posete psihijatra!

 6. namćor says:

  Branislava, znaš, mržnja je autodestruktivna. A patološka mržnja je svojstvo iskompleksiranih ljudi. Mržnja razara onog ko mrzi, a onaj pogodjen mržnjom, ne mora ni da zna za to. I najsmešnija stvar u svemu je to što oni koji mrze misle da će onaj koga mrze mnogo da se sikira i nervira zbog toga. U stvari, takvi ljudi, kod nas svih normalnih izazivaju, čak, sažaljenje..jer znamo da mu nije lako. Ove gluposti sto, ponekad ovde, žvljaju naša bivša, bratstvojedinstvena "braća" obično me samo nasmeju. To, ukoliko ih uopšte pročitam.

 7. Padre says:

  Nije lepo želeti nekome loše, ali dao bog pasve ovo bilo istina, na taj način biće spašeno nebroj života širom sveta, pa i samih SAD!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *