ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ! ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ОРГАНИЗОВАО САСТАНАК ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ

PROCURELE INFORMACIJE! OVAJ ČOVEK JE ORGANIZOVAO SASTANAK VLASTI I OPOZICIJE

31 jula 2019

Video izjava Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta”, u vezi sastanka predstavnika vlasti i opozicije (okupljenu oko Saveza za Srbije), koji se pod patronatom „Fonda za otvoreno društvo” odigrao na Fakultetu političkih nauka, u utorak, 30. jula:„Današnjim sastankom dela vlasti i opozicije, a na inicijativu Fonda za otvoreno društvo čiji je osnivač Džordž Soroš ozbiljno je narušen politički suverenitet Republike Srbije. Velika je neodgovornost pokazati domaćoj i međunarodnoj javnosti da su liberalna Amerika i Soroš jedini autoritet koji može da za isti sto dovede navodno ljute protivnike. I sve to u momentu kada svaka država koja drži do svog integriteta proteruje nevladine organizacije koje finasira tzv. američka duboka država čime se Srbija nažalost „crta“ kao jedan od poslednjih bastiona odbrane te propale američke neoliberalne politike koja je našem narodu i državi nanela veliko zlo.

Mi Slobodari još jednom ukazujemo javnosti Srbije kako je neophodno postići unutrašnji dogovor pre svega oko zaštite ustavnog poretka zemlje i očuvanja prava Republike Srbije na celoj teritoriji Kosova i Metohije.

Izražavamo i veliku zabrinutost jer smo sigurni da Fond za otvoreno društvo neće „miriti“ vlast i opoziciju kako bi se branio srspki nacionalni interes već naprotiv, jedini razlog njihovog angažovanja jeste pravljenje takve političke klime u kojoj bi „istorijski sporazum sa Albancima“ prošao u narodu. Ali neka zna svako da Srbija nije naivna i da kao što većina Srba nije išla na „porciju Muratovog pilava“ tako neće ići ni na „Soroševo pečenje i kolače“.

(Srbin.info)

KOMENTARI7 komentara

 1. Miroslav says:

  Gazda pozvao saradnike da ih upozori kako dalje unistavati Srbiju, ako zele pare...

 2. Dejan says:

  Zar ovo nisu Veleizdajnici?

 3. Vodja says:

  Rekoh na prvu vest o sastanku da su to sve sorosevi ljudi i pozicija i opozicija. Sve sam go ustasa.

 4. Kosovac says:

  Ovaj Parović Pravda Za Davida se čudi bez potrebe. Taj Civilni sektor Fond za otvoreno društvo Krovna organizacija, skraćeno Mreža ….. imaju kancelariju u sred vlade Srbije, znači članovi su Vlade, trebalo je to da bude poznato ovom gospodinu Paroviću Pravda Za Davida. Tako da je sasvim prirodno i ne treba tajiti, da oni „organizuju“ ovakve ponosne balove vampira …… Kao što je Ketrin Ešton „nadgledala“ Briselske pregovore, tako evo vidimo da i kancelarija Sonja Liht i Milan Antonijević nadgledaju pregovore između „vlade“ i „opozicije“. Figurativno, može se reći da su Sonja i Milan šahisti, a „vlada“ i „opozicija“ figure crne i bele boje, sa pijunima, konjima, kraljicama….. Sonja Liht i Milan Antonijević na to zaista imaju pravo, jer su veoma jaki u Evropskim razmerama. Poseduju odgovarajuće licence.

 5. opet ja says:

  Sve političare u Srbiji (a siguran sam i u drugim državama) treba pohapsiti i oduzeti im svu imovinu. Tek tada može da nam bude bolje.

 6. Nikanor says:

  Za koga je ovo čudno? Za onoga ko još nigde nije imao priliku pročitati ili čuti da se sa Džordžom Sorošom Vučić sastao u SAD, a sa njegovim sinom Aleksandrom u Beogradu dva puta. Zar ne vidite ko je u prvom planu iz Fonda za otvoreno društvo? Niko drugi do Sonja Liht, za koju je Vučić dok je bio Predsednik Vlade Srbije izjavio da bi je rado video u svojoj vladi. Sastanku su osim članova SNS "Nebojše iz Beograda" i Vladimira Đukanovića (nekad slučajnih pozivača Olje Bečković u emisiji Utisak nedelje, da daju glas za Aleksandra Vučića), članovi DS (Dragan Đilas bivši predsednik i Zoran Lutovac, sadašnji), čiju je politiku preuzeo Aleksandar Vučić, a i jedni i drugi od petooktobarskog puča 2000-te sprovode politiku Nevladinih organizacija. Čudi me da kao ugledni gosti i zagovornici politike NVO sastanku nisu prisustvovali i Čedomir Jovanović i Vuk Drašković. Ali oni i nemaju stranke, a pojave se na izborima kao stranka uz prikupljanje potrebnog broja potpisa od strane SNS. Da podsetim one koji to ne znaju, glavni i odgovorni urednik Informera pisao je jedini primerak lista Izlaz, koji je finansirao Fond za otvoreno društvo Sonje Liht, pa ga je i ona šutnula zbog gadosti napisanih o higijenskim ulošcima Danice Drašković. Isto blatoid je objavio listu soroševih plaćenika, među kojima su mnogi fakulteti, društvo sudija Srbije, ali i SNS (što je veoma čudno). Ispostavilo se pravilo da sve ono što je Vučić bilo kad izgovorio za druge to se prvenstveno odnosi na njega. Zar on nije mnoge nazivao izdajnicima, stranim plaćenicima i soroševcima? Ima li danas većeg veleizdajnika u svetu, stranog plaćenika i soroševca od Vučića? Strani plaćenici su uglavnom oni koje plaća Džordž Soroš. U njegovoj rodnoj Mađarskoj Viktor Orban je zabranio Nevladine organizacije koje on finansira, a to je učinio i Vladimir Putin. Jedino Srbija ima više Nevladinih organizacija od svih zemalja Evrope zajedno. Zar se nedavno nije udružilo čak 18 NVO radi zajedničkog delovanja protiv interesa Srbije? Da zlo bude veće, pored Soroša te NVO plaća i Vlada Srbije, iz džepova opljačkanih građana Srbije, za koje se na svakaoj sednici onog cirkusa od Skupštine donese neki novi zakon kojim će se dodatno oglobiti stanovnici inače najbednije države u Evropi. Sad su izmislili da sirotinja raja koja i nema instalaciju za gas u stanovima mora plaćati naknadu za energetsku efikasnost, jer je iz budžeta već plaćen dug Srbijagasa od 1.4 milijarde evra.

  • Kosovac says:

   Svaki zakon koji donese Skupština, on je po nalogu Evropske Unije. I svaki zakon je napravljen da bi se osiromašila ova srpska sirotinja. Ako nije Zakon, onda je tu jedan čaroban štapić koji se zove „Direktiva“. Tako se za ovu „energetsku efikasnost“ nije setila srpska elektro distribucija, nego je to Direktiva Evropskog komiteta za regije Zapadnog Balkana. A mulcima korisnim idiotima se objašnjava da će za te pare ugrađivati „energetski efikasne“ prozore. Kome?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *