ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – ЗЕЛЕНСКИ планира атентат на свог ГЕНЕРАЛА ЗАЛУЖНОГ

PROCURELE INFORMACIJE – ZELENSKI planira atentat na svog GENERALA ZALUŽNOG

16 januara 2023

Bivši poslanik Vrhovne rade Ilja Kiva, pozivajući se na neimenovani izvor, tvrdi da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ima plan.

Kako tvrdi Kiva, Zelenski planira da eliminiše glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog.„Kako mi je rekao izvor, Zelenski je dugo bio zabrinut zbog popularnosti i sve većeg autoriteta glavnokomandujućeg u ukrajinskom društvu, koji može i želi da smeni predsednika ako se ukaže prilika. Oni žele da predstave atentat kao rusku operaciju“, napisao je političar na Telegram kanalu, međutim, nije objasnio kako je njegov izvor blizak trenutnim strukturama moći režima Zelenskog.

Prošle godine u avgustu mediji u Ukrajini pisali su da je Zelenski želeo da ukloni Zalužnog sa mesta glavnokomandujućeg i da ga postavi na čelo Ministarstva odbrane, pošto nije želeo da ima konkurenta tokom proslave Pobede Ukrajine.

Kasnije je predsednik Zelenski rekao da neće smeniti Zalužnog ili ga premestiti na drugu funkciju.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. Lazar says:

  Neka ga kokne. Nije ni Zalužni neka cvećka. Biće jedan psihopata manje.

 2. Vujadin says:

  Klovn ne planira, niti piše scenario, on igra ulogu dok ga režiser ne eliminiše.

  • Srbski vitez says:

   Bravo, potpuno tačno. Siroti zli klovn nije ni svestan da mu je sudbina od strane zapadnih gazda odavno odlučena! Drugim rečima u datom trenutku progutaće ga mrak...bolje doduše nije ni zaslužio.

 3. Gagi says:

  Neki kojima je ostalo nesto pameti vide gde sve ovo vodi, oni su za odstrel i eliminaciju. Plan je da se sacuva oteti kapital multi-kompanija i pojedinih senatora u Ukrajini po svaku cenu. Makar svi izginuli do poslednjeg.

  • milorad5 says:

   Biće da je to u korenu "animoziteta" vojske i predsednika,ali vojska je vojska:).Samo polako još treba putin da ih iskrčka malo.Jer poraz je odlično vreme za neminovne obračune izmedju poraženih vrhuški,ako ništa ,NEKO MORA DA BUDE KRIV:)Biće još komendije,ustvri tek počinje najzanimljiviji deo u kijevskoj opereti.Mislim da će biti nepojmljivo kakva će sve gov.a da isplivaju kad kapituliraju i počne priča a naci režim kolapsira u vagnerijanskom stilu.Oni misle da ih čeka valhala,ali taj krmeći obor u kijevu može da završi samo onako kako i svaka pristojna svinja završava,rusi će se pobrinuti za to sigurno.Zato i sad ovakve svinjarije mogu da se čuju.Mislim da oni rade svako protiv svakoga sada,to je situacija uskoro...spasavaj se ko može tamo.

 4. xch usdt says:

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *