ПРОЦУРИЛА ИНФОРМАЦИЈА ЗА КОЈУ НИКО НИЈЕ ЗНАО: НОВАК ЂОКОВИЋ ВЕЋ ДВЕ ГОДИНЕ ПРАВИ ЛЕК ПРОТИВ КОРОНЕ

PROCURILA INFORMACIJA ZA KOJU NIKO NIJE ZNAO: NOVAK ĐOKOVIĆ VEĆ DVE GODINE PRAVI LEK PROTIV KORONE

20 januara 2022

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković deportovan je sramnom odlukom Saveznog suda Australije, pod lažnom optužbom da je ikona antivakserskog pokreta, kao i da on i njegova supruga Jelena ne veruju u nauku. Danas je, međutim, isplivala informacija da su Nole i Jelena još pre dve godine, kada je pandemija koronavirusa tek počela da se širi, osnovali farmaceutsku kompaniju u Danskoj, koja se između ostalog bavi i pronalaženjem leka za koronavirus!Đokovići su u junu 2020. godine osnovali biotehnološku kompaniju KvantBioRes, potvrdio je za Rojters Ivan Lonačervić, izvršni direktor ove firme sa sedištem u Danskoj.

Na zvaničnom sajtu danskog APR-a navodi se da su Novak i Jelena Đoković vlasnici ukupno 80% kompanije. Novakovo vlasništvo iznosi 40.8%, a Jelenino 39.2%. Kao direktor firme upisan je Lončarević, dok je Novak jedan od trojice članova Izvršnog odbora. Tađođe, na sajtu kompanije se navodi da oni razvijaju tehnologiju za lečenje korona virusa od jula 2020. godine.

Izvršni direktor Ivan Lončarević rekao je da je investicija napravljena u junu 2020. godine, ali nije precizirao kolika je bila, ali na danskom APR upisana je cifra od 500.000 kruna (oko 70.000 evra).

KvantBioRes ima oko 11 istraživača koji rade u Danskoj, Australiji i Sloveniji, kaže Lončarević, koji je naglasio da oni rade na pronalaženju leka, a ne na vakcini.

Kompanija razvija peptid, koji sprečava virus korona da inficira ljudsku ćeliju.

Lončarević očekuje da će ovog leta pokrenuti klinička ispitivanja u Britaniji.

– U KvantBioResu radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM). RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima. RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati de novo bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina – objašnjava Lončarević.

Teniski broj jedan izazvao je globalnu debatu o pravima ljudi koji ne žele da se vakcinišu nakon što je deportovan iz Australije u nedelju uveče, što ga je onemogućilo da brani titulu na Australijan openu.

KOMENTARI11 komentara

 1. Zoran says:

  Verovatno bi pio te eksperimentalne lekove isto kako bi se i vakcinisao eksperimentalnim vakcinama. Moze pod ruku da se uhvati sa Gejstsom i ostalim barabama. Sramota me sto mi je sunarodnik i zbog ovoga i zbopg laganja da niej bio u Spaniji i izlazio sa Koronom da daje intervju. DJUBRE.

  • Mate says:

   Ja kad sam govorio da je on najobičnija kontrolirana opozicija, onda su mene napadali, a veliki "šampion" se sam razotkrio, on je potpuno na strani ovog svjetskog sustava, ali očito mnogima treba nažalost bolno i teško otriježnjenje.

 2. persida says:

  Nole voli pare vise od svega, makar to bile i tabletice protiv korone.

 3. Kosovac says:

  Lepo je kada se pretpostavke teorije zavere dokažu u praksi. To nama pristalicama Teorije zavere daje materijalna uverenja da smo u pravu. ……………Znači, sa informacijama koje su nam do danas bile dostupne, mi smo razumeli da ovi problemi Novaka Đokovića i nameštaljka u Australiji potiču od opravdane zabrinutosti australijskih vlasti da se njihov narod ne razboli od korone koju bi im Novak Đoković preneo. I opravdane zavisti kolega tenisera koji se prirodno raduju kada njihov konkurent napravi kiks. I da je glupa administracija naterala australijanske rukovodioce da se drže zakona kao pijan za plot. ……………Međutim, danas se razotkrilo da je glavni igrač u ovom zamešateljstvu Farmaceutska mafija, koja ucenjuje Đokovića da se mane istraživanja leka protiv korone. Primetili smo ranije da Đoković ima neki teret, čak je i zaplakao (ne zato što je izgubio meč) od neke velike muke. Sada razotkrivamo da je bio ucenjen, nismo znali od koga, nije familijom, sada znamo da je to farmaceutska mafija. Pošto je „farmaceutska mafija“ jedan opšti nedefinisan izraz, kada mi uperimo prst u tu mafiju, prst pokazuje u prazno. Nezgodno, u pravu bi bili protivnici Teorije zavere kada bi nas ismejavali. Zato, kada kažemo „farmaceutska mafija“, uperićemo prst u konkretnu organizaciju, pravo u sorošoidnu Svetsku Zdravstvenu Organizaciju i u Bilita Gejtsa. ……………Čekamo da se klupko još malo odmota.

  • Cp6a says:

   A be brate Kosovac. Farmakomafija deluje kao strateški bombarderi. Nese bakću oni sa kojekakvi drončići. A ako neko dronče malo poraste, oni ga odmah kupe. Pre će da bude da ova vest služi da pokaže izmanipulisanom običnom zapadnom čoveku da Nole nije neki tamo neodgovorni neobavešteni srbski primitivac nečovek. Mora tako, tamo zarađuje za lebac.

   • Kosovac says:

    @ Srba, …..poštovanje. Ja sam lepo rekao da koristim Teoriju zavere u donošenju zaključaka. A ti ne pričaj da je Novak Đoković obično dronče. To dronče je očigledno zabrinulo sorošoidnog svetskog upravitelja samim tim što ispituje mogućnost stvaranja leka protiv korone. A nije pitao čelnika mafije. Ako su radnici u njegovoj laboratoriji ozbiljni, može (teorija-mogućnost) da se desi da pri njihovom ispitivanju oni otkriju neke tajne o koroni koje bi kompromitovale svetskog sorošoidnog upravnika. Na primer da otkriju da je korona veštačkog porekla, da otkriju način uzgajanja i plasiranja korone u stanovništvo. Znači, ta Đokovićeva laboratorija predstavlja veliku opasnost za Vavilonsku kulu. Naravno uslov je da radi pošteno svoj posao. ……………Naravno da je u takvim slučajevima prvi korak Bilita Gejtsa – pokušaj da se to tvoje „dronče“ kupi. Očigledno je bilo da Đoković nešto zateže, pa je Sorošoid krenuo sa ucenama u priči o Australija Open. Lepo, mi pristalice Teorije smo sada saznali da visoki rukovodilac, ministar države Australije ispunjava naloge sorošoida kao dresirano kuče. Bez problema. …………… Čekamo da se klupko još malo odmota, nije ovo kraj.

    • Cp6a says:

     Kosovac, farmakomafija uživa da ima za konkurenciju "moćnu" firmu koja se zove "KvantBioRes". To je kao da Realu daš Paprikare iz Donje Lokošnice, ili kikbokseru baletana. To ti je kvantna medicina, sinhronizacija rezonantne frekvencije sa svemirom, to su ti Velja Abramović, Nestorović, Semir Osmanagić. To ti je zloupotreba Tesle, čist okultizam i od toga nema ništa.

    • Kosovac says:

     @ Srba, ….. Ako uspeju da ponovo kupe Novaka Đokovića (da ga re-kupe), onda će Novak Đoković da postane pravoslavac (CG), koji će zaboraviti svoju Budističku orijentaciju.

    • Kosovac says:

     @ Srba, …..Evidentno je to. Malo pa malo, eto Srbija i Srbi poreklom se eksponiraju u svetskim sorošoidnim događajima. Vidite, srpski πčkini dimovi dođu u Australiju, a Ministru Australije se tresu ruke. Pozivam australijske Srbe da uzmu stvar u svoje ruke.

 4. Gagi says:

  Trebalo bi da je sada svima jasno zasto je Novak doziveo sve ove neprijatnosti. Nepozvan je usao u najmocnije svetsko farmaceutsko poslovno dvoriste, gde pardona i oprostaja nema. Vrlo dobro znamo kako se mafija medjusobno obracunavala kada neko udje na tudju poslovnu teritoriju. Zarade farmaceutskih kompanija se mere u milijardama i ocigledno je da Novak nije dobio dozvolu da udje u to poslovno drustvo. Osvetu i obracun sa njim smo svi mogli da vidimo, ako se sve zavrsi na tome.

 5. Karital says:

  Jadni komentari i komentatori iz Srbije koji vređaju legendu Noleta.Sitna duša mnoga progovara, Svjetsku klasu vaška ogovara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *