ПРОЦУРИО ТАЈНИ ДОКУМЕНТ! Шта Срби још неће смети да негирају – осим геноцида у Сребреници

ПРОЦУРИО ТАЈНИ ДОКУМЕНТ! Шта Срби још неће смети да негирају – осим геноцида у Сребреници

25 јула 2021

То што је босански протектор-окупатор Валентин Инцко забранио Србима да негирају да су починили геноцид у Сребреници, могао би да буде најбољи пример како да се овај народ коначно преваспита.Злочин у Сребреници је тежак, страшан и представља историјску срамоту за Србе, али се он монструозном злоупотребом данас користи као регионална батина за брутално остварење евро-атланских политичких циљева. И за коначно отварање велике кризе у дејтонској Босни.

Али, уколико прође Инцкова последња одлука и ако Србе почну да хапсе када за Сребреницу кажу да је масакр, али не и геноцид, онда ће се ићи даље.

Могли бисмо већ да замислимо „тајни документ“ који чека своје обелодањивање.

У њему би могло да пише:

Забрањује се негирање и оспоравање утврђене истине:

Да је Косово независна држава која никад није била део Србије, да су Пећка патријаршија и Дечани од праискона албанско културно добро, да у косовској бици 1389. није ни било Срба, а да је Кнез Лазар плод фикције и митоманског лудила.

Забрањено је негирање неоспорне чињенице:

Да је Црна Гора одувек била независна и никад у вези са Србијом, да је била у НАТО и пре стварања Алијансе 1949. године, да је Његош одувек био посвећен Црногорској православној цркви, а да је Свети Петар Цетињски заветовао Ловћен цетињским комитима и Мирашу Дедеићу лично.

Забрањено је негирати непољуљане факте:

Да су, на основу одлука Хашког трибунала, Насер Орић, Анте Готовина, Рамуш Харадинај и многи други који су убијали српске жене и децу – хероји, јунаци, велелепни примери чојства и људи који су донели мир и просперитет на Балкан.

Забрањује се негирање онога што свако мора да зна:

Да у ствари Русија притиска, уцењује, условљава Србију на њеном путу у срећну будућност, а да НАТО и ЕУ бране српске националне интересе на сваком кораку, у свим међународним форумима и геополитичким биткама, па чак и када је Западна војна алијанса – бомбардује.Забрањује се негирање реалности:

Да је Српска православна црква ретроградна и штетна, да Војску Србије треба угасити, оружје претопити, а да највеће поверење Срби морају да повере невладиним организацијама, борцима за родну равноправност и женама у црном.

Забрањује се негирање непобитног:

Да је Никола Тесла Хрват, Американац, жесток поборник Европске уније, евроатланских интеграција, грађанин света и наелектрисани борац за људска права и јединстве валуте – евра.

Забрањује се негирање историјског аксиома:

Да је Јасеновац био радни логор без Срба, а Олуја хуманитарна акција у којој су Хрвати чак молили Србе да остану у својим домовима и заливали им цвеће на веранди, како 1941. тако и 1995.

Забрањује се негирање суштине:

Да су Срби у ствари аморфни и анационални грађани света, без заставе, химне и грба, без предака и битака, без круне и презимена, без поноса и победа, у магарећој клупи кад се обележавају велике историјске победе.

Много тога би још могло да пише у документу који је већ замислив.

Јер, нема више разлога да се у мукотрпним и дебело плаћеним процесима и кампањама, доказују те „истине“.

Једноставно, декретом, потезом пера, забрани се негирање свега што поништава Србе и Србију.

Изабере се и неки нови Инцко који ће те одлуке по хитном поступку да спроведе у дело, па да се Србима једном за свагда забрани негирање чињенице – да они уопште не постоје.

То је за њихово добро.

Јер, очигледно је да многи сматрају да не треба Србима ни председник ни краљ, ни премијер ни генерал, ни научник ни патријарх, ни међународно право ни Уједињене нације већ – високи представник.

Срећом, потез Валентина Инцка више говори о безнађу, јаловости и декаденцији сурове вишедеценијске Западне политике према Републици Српској.

На жалост, ово је једна врло ризична игра на тлу где је свака игра опасна и где су последице несагледиве.

KOMENTARI34 коментара

 1. Ilija Čvorović says:

  Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim!

 2. За Србију says:

  Vreme je ya planetarni rat.

 3. Бели Орао says:

  Инцко је закувао чорбу коју ће морати сам са својим подрепашима да полоче !

  • острогорски says:

   Инцко се, изгледа, налокао бозе из бабине гузе.

 4. milorad5 says:

  mogu da nam popuse a ako pokušaju nešto silom i tu će da najeb.bar na terenu "zapadnog balkana" u kompletu,imada ih odvalimo zajedno sa vazalima i dupeliscima iz komšiluka.A rat se sprema i bolje nam je da se i mi pripremimo pa da ih doččekmo kako dolikuje i kao su naši stari uvek dočekivali OLOŠ i FUKARU.

 5. Miroslav says:

  Srebrenica je mit koji se koristi da bi se stvorila Islamska država u Evropi.

  • Mate says:

   Bolje je i islamska država nego ove vatikansko-kolonijalne.

 6. milorad5 says:

  Uzeo incko otpremninu:)Koja su to bahata djubrad u briselu,skupili su ih iz cele evrope.Ko zna možda tu ima i neki plan,kad ih tako smeste sve na gomilu u onu krofnu od zgrade.

 7. Strsljen says:

  Republika srpska neka se odvoji odna kao nezavisna drza ...Kraj price. Samostalna ibsvoja. Odjebite tu nakaradni bosanski lonac. Da GENOCIDA NIJE BILO U SREBRENICI.

 8. jovan says:

  Tekst je odlican jer je bas naveo tacno ono sto DOBRO PLACENI "drugosrbijanci", "autosovinsti", domace "DOSmanlijske poturice", koriste u svojim nastupima koriste u cilju sludjivanja i kuvanja Srba u loncu Zapadne Nato lazi. Ali valjda cemo se mi konacno poceti da se vadimo iz tog "lonca kuvane zabe" i reci dosta sa tim poslusnickim odnosom prema raznm nebulozama Pedera Esdauna, Valentina Incka, idr. Niko i nikada ne moze da nam zabrani da branimo istinu da "u minijaturnom Blajburgu zvanom Srebrenici" streljani koljaci i ubice srpskih civila, zene, dece, staraca, popaljena sela i pobijena sva zivina, krave, ovce, .. Mi moramo da donesemo zakon u Srbiji i Republici Srpskoj da je kaznjivo siriti LAZNE VESTI da je bio "genocid nad muslimana u Srebrenici", jer je bio genocid nad Srbima, i to citav XX vek. To sto oni hoce da zabrane istinu, nasilno pokrivajuci lazima i bolesno morbidnim holivudskim predstavama sa Zapadnim "glumcima" u Potocarima, nikada nece proci, a i medjunarodna komisija relevantna, sa autoritetima je dokazala, a OKUPATORSKI SUD U HAGU I OKUPATORSKI PROKURATORI nisu ti koji ce da odredjuju ko sta misli i govori, jos manje da zabranjuju DOKAZE DA GENOCIDA NAD MUSLIMANIMA BILO NIJE.

  • Zorica says:

   Bravo za odgovor, samo smo to davno trebali da uradimo i u Srbiji i u Republici Srpskoj.

 9. Косовац says:

  Анонимном аутору овог чланка: Добро си обрадио ову тему, али ниси требао као кукавица да напишеш ову реченицу: „Злочин у Сребреници је тежак, страшан и представља историјску срамоту за Србе, али…..“. Злочин у Сребреници није био тежак. Злочин у Сребреници није био страшан. Нико те није овластио да устврдиш „….да представља историјску срамоту за Србе….“. Злочин у Сребреници НЕ представља историјску срамоту за Србе. Само Ти који си успео ово да напишеш и устврдиш, Ти можеш да представљаш савремену срамоту за Србе. Наравно, ако си Другосрбијанац, онда ни Ти не представљаш срамоту за Србе, зато што ниси нико и ништа у Српском корпусу. ………………..Из славног комунистичког доба се задржао код неких Срба манир, да ако желе да кажу нешто шкакљиво, онда се прво посипају са пепелом, просипају пепео на српство е да би им то дало за право да критикују. За то је био велики стручњак Иван Стамболић. Тако и сви кукавички политичари, аналитичари, новинари, пре него што хоће нешто да кажу против ове бошњачке сребреничке срамоте, онда по аутоматизму почну: „Јесте, у Сребреници се догодио СТРАШАН ЗЛОЧИН, али…..“. Као, тако ћете лакше да „негирате геноцид“ пред вучјим разјапљеним чељустима.

  • RASPUCHIN says:

   Све сте у праву , "Косовац" , али ... Наравно , шалим се , нема "али" на Ваш коментар једино би се могао допунити са неколико "али" које би ми могли искористити у овој ситуацији. Има неколико чињеница везаних за Сребреницу. Прво , Сребреница је искориштена за више везаних злочина против нашег народа који још увјек трају. Чињеница је да су они који су починили злочин дошли са наше територије али два главна извршиоца и свједока су били словенац Франц "KOS" и 'рват Дражен Ердемовић. Чињница је да су у то биле укључене многе службе па и "наша" преостала из ЈНА. Чињеница је да је у планирање злочина био укључен и Бил Клинтон. Чињеница је да је Сребреница искорштена и за покретање , много прије планиране , "Олује". Када би се све ове чињенице објединиле , повезале , пронашли сви организатори и кривци па процесуирани ... , сво ово "негирање" би се могло вратити као бумеранг онима који га пропагирају. Посебно што би се требало инсистирати на учешћу Аустрије и Њемачке на свим злочинима геноцида против нашег народа од почетка прошлог вјека а исти још ујек траје. Већ сам писао али поновићу јер многи не разумију о чему говорим али би бар правници требали разумјети поенту. Како су настале Америка а прије свега Аустралија? Па тако што су насељене криминалцима а највећи број тих криминалаца су били осуђени на смрт. Њима је понуђено да у замјену за смртну казну пристану на прогон и одузимање људских и грађанских права. Зар се то није догодило Србима из РСК , односно читаве "лијепе њине"? Добар правник би то знао искористити јер је је сличност очигедна па би то значило да је геноцид евидентан па нека га запад покуша негирати. наравно све је исто и за Кос-Мет као и федреални дио БиХ.

   • Mime Nikolic says:

    Svi koji josh imaju dilema oko Srebrenice, neka pogledaju ovaj dokumentarni film (nisu ga pravili Srbi, VEC STRANCI) https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&ab_channel=nix1nix2 Srebrenica - Izdani grad (A town betrayed) A ako im je i to malo poslushajte shta govori bivshi gradonacelnik Srebrenice u periodu 90-tih: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&ab_channel=sunburn A ako im i to nije dovoljno, onda neka pokushaju samoubistvo!!!Mozda im nakon toga KONACNO i krene u zivotu !!!

  • острогорски says:

   Браво Косовац. Што би река сињски алкар - у сриду. И ја сам приметио тај "закључак" чланкописца из Рибникарове или Петреусове ПОЛИТИКЕ. Но то је тек врх леденог брега. Колико сам ја приметио - целокупна јавност у Србији, власт, опозиција, седма сила, "профианалитичари", ала и врана, баш прдуцкају о некаквом страшном злочину и масакру над нежним, космополитским и србофилним (ненаоружаним чак) муслиманима. А то је сигнал за узбуну јер на тај начин, неко из глупости а, већина, из зле намере, приближава појмове злочин и масакр појму геноцид. И сви српски "паметари" не виде зверства Орића, Харадинаја, Змије, Готовине... Испада да, под диригентском палицом Ватикана, Истамбула, Лондона, Вашингтона, Берлина и Беча - Хрвати, Потурице, Шипци и Муџахедини нас размножавају у инкубаторима а, ми Срби, њима поклањамо своје вековне територије и, на тај начин вршимо холокауст над њима. Умри Земљо да ти се накусамо панаије...

  • Cp6a says:

   Браво. Ту смо смотани и наивни као нико на свету и крајње је време да се доведемо у ред, јер са таквим ставом против свих кољача, локалних и светских, који једва чекају да нас сатру до последњег, а то не крију, него се и даље ложе, немамо велике шансе.

  • uddu says:

   Tačno tako,ne treba da to nazovemo zločinom i da ga kao takav priznajemo.Ako neko bude tražio od naših zvaničnika da to proglasimo zločinom,mi samo treba da se branimo sledećim rečima :-Jeste,ubili smo više muslimana,vojnika i plaćemika,jer da nismo mi ubili njih,ubili bi oni nas ,samo da su mogli !

 10. M says:

  Laki ste i brzi kad treba druge optužiti za zločine,tad ne pitate ni tko,ni zašto,ni kolko,nego sve sami pišete i trpate!Ali kad se spomenu vaši zločini,onda skačete na sve četiri!A oni objašnjavaju i zločine drugih nad vama,i tko,i zašto,i koliko!I opet ste vi remetilački faktor na Balkanu,opet bi vi krojili kartu Balkana,naravno opet uz pomoć stranih Velikih sila,jer sami to ne možete!Dakle,ako bude Velikog rokanja,opet će te vi činiti i širiti zlo po Balkanu!I opet će te se čuditi,žaliti i plakati kad se ratna sreća okrene,i sve vam se počne vraćati!

  • Косовац says:

   @ M, …..Разочарао си. Проговорио кроз тебе најгори Хрват убица, који своја убиства правда да није убијао људе, већ је убијао убице, геноцидаше. Провидно, заиста би требало да се стидиш.

   • RASPUCHIN says:

    А зашто Вас је разочарао? Човјек живи своје заблуде и домољубне лажи и то је сасвим у реду за њега. У коментару доље Вам је рекао како је гледао ликове преко Купе али заборавио Вам је рећи да су "преко Купе" били Срби и били већина од цца.80% чак и послије геноцида у другом рату. Заборавио је поменути и МАС-ПОК а већ тада су постојали спискови за ликвидације Срба и паравојно организовање уз помоћ официра ЈНА 'рвацке националности од којих су многи учествовали и деведесетих. Заборавио Вам је рећи и да је гомила Срба била убијена , опљачкана , избачена са посла и из станова много , много прије него је ЈНА испалила прву гранату. Много тога Вам је заборавио рећи али није он крив јер и "наши" ћуте о свему везаном за рат и издају РСК од стране ЈНА. И да , већ је неко од њих писао да је "лијепа њина" била федерална држава али су се повукли када сам им објаснио да се ту радило о "федерацији" Срба и 'рвата које је проглашено на засједању "ЗАВНОХ"-а у Топуском. Без те одреднице не би било лијепе њине. Много је "гимнастике" што се тиче легитимитета те "државе" које не би прошло да иза њих не стоје Њемачка , Ватикан , Аустрија и остале западне земље. Ово што они овдје пишу пролази код оних који не знају многе од набројаних чињеница а постоји још гомила доказа који ће ускоро угледати свјетло дана па чак и таквих који показују издју у "нашим" редовима. По њиховим реакцијама се види да су и они забринути а вријеме ће показати.

 11. Mate says:

  Ovako se isto čini i u Njemačkoj kada se samo preispitivaju dogme oko Holokausta.

 12. petrovgrad says:

  Rat u SFRJ je nametnut sa zapada i velika je tragedija. Gunuli su bratski narodi podeqeni na verskoj osnovi, a posebno je bilo to izraženo u Bosni. Nije trebalo da iko pogine, sve je to naš narod u širem smislu. Srebrenici je bila osveta za pobijene Srbe pravoslavne vere od strane Srba muhamedanske vere. Osveta je očekivana reakcija. Kakav genocid ako Srbin ubaja Srbina po verskoj osnovi. To je zločin za osudu, ali ne za etiketirawe na osnovi genocida.

 13. Veliki brat says:

  Tekst je skroz debilan, kao i onaj tko ga je napisao. Ništa od napisanog se ne traži od Srba, odnosno Srbije, niti će se tražiti. Članak je samo u svrhu huškanja jadnog naroda u Srbiji i BiH. Žalosni ste.

  • padre says:

   aZa razliku od vas, koji bi sve urdili, da nas ne posvađate!

 14. Gagi says:

  Naravno da nije civilizovano i demokratski, ali, ja inace nisam takav.Pri prvom sukobu bi trebalo bombardovati to izmisljeno i frizirano gnezdo zla. Sva ta prevara i izmisljotina da se bombama zaore. Takva zaboravljena hodocasna mesta u Srbiji ima na svakom koraku, da krenemo prvo od Cele kule u Nisu pa onda redom. Necete nas barabe slomiti da zalimo one koji su na nas pucali da bi nam uzeli zivot. Proslo je vreme kada smo ljubili skute dzelatima nase dece i kada su nam sekli knezove. DOSTA je bilo izdajnicke retorike, ima u nasem epu dobra pouka " svako svoga neka rokne subasu". KO je Sbin, zajebancije mu je zaista dosta. Svaka daljnja diskusija i prica je suvisna, doslo je vreme je za goli opstanak naseg naroda, Srbi su zadnjih decenija zivotno i egzistencijalno ugrozeni i to se nastavlja. Dosta je dremanja i raznih zaludjivanja, ovo je vreme kada se borimo za goli nacionalni opstanak na ovom prostoru. Nista nisu drugaciji ovi u Srebrenici od Indijanaca ili Vijetnamaca, jedni i drugi su stradali u borbi, u cemu je onda problem? Svako onaj ko pomene Srebrenicu a ne pomene ostale pobijene narode na svetu, odmah bagremova motka u glavu, a onda jedite besplatni hleb.

 15. M says:

  @ Kosovac!Ja da se stidim ?!?Zašto?!?Bio sam u Domovinskom ratu u HV,cijelo vrijeme s 30 metaka,a vidio sam preko Kupe likove,predaleko da ocijenim dal' su civili ili vojnici,nisam ispalio ni metak iako sam bio najbolji strijelac,nisam ubio nikog!A mene-nas je svaki dan u mojoj domovini degeničila JNA,četnici itd.stotinama granata!Kroz naše su redove prošli preživjeli ali opljačkani izbjegli seljaci Hrvati,ostali su pobijeni u svojoj domovini,na svojoj rodnoj grudi,50 km od Zagreba!Čega da se ja sramim?!?Što sam rekao istinu?!?Da nema lijepog rata,nego da je rat sranje u kom se događaju zločini!Svaki rat je takav,nema lijepog rata,i bez zločina!U svakom ratu obje strane ubijaju i rade zločine!Shvati to!Bez da ulazimo u daljnju polemiku na čijem se teritoriju vodio rat,samo ću ti reći da ja ne bih '91 uzeo pušku u ruku i išao osvajati Vojvodinu ili Bosnu,tamo ubijati,pljačkati,činiti zločine...ni u ime koje politike ili ideologije,tu bih razočarao sebe,a vjerovatno i Boga!Kak bi rekli mi ovdje..."Ja se nemam sramit kaj"!

  • jovan says:

   Ustasko-muslimanska propaganda i pogled na rat 90-ih, gde su javno Tudjman i Izetbegovic su javno rekli da hoce rat, da rata ne bi bilo da ga oni nisu hteli. A tvoje veliko neznanje delo propagande pokazuje debilska recenica "da su Srbi ratovali na 50km od Zagreba" jer to znaci da nemas pojma da je to SRPSKI ETNICKI PROSTOR, i Zapadna Slavonija i Banija, i cela Srpska Vojna Krajina nikada nisu bili Hrvatski, nisu granice administrativne SR Hrvatske, nacrtane od komunistickeih vodja Tita, Bakarica, Djilasa, Kardelja, nisu granice drzavne, a po tom komunistickom ustavu Srbi su KONSTUTATIVNI NAROD SR Hrvatske, pa ko je onda cinii zlocine i agresor!? U Srpskoj Vojvodini( kojo su komunisti 45 oduzeli Srpsku Baranju i Vukovar, Zapadni Srem), nikada nisu ziveli Hrvati do pre sto godina, kada se narod demokratski izjasnio da je za prisajedinjenje Kraljevini Srbiji, a kada je Srpska Vojna Krajina izglasala da hoce da se prisajedini NDH( Nezavisna drzava Hrvatska)!??? Ista propaganda LAZI da je bila opsada muslimanskog Sarajeva je ista kao i tvoja, jer Sarajevo je bio grad Srba, pola Sarajeva su bile vecinske Srpske opstine, i nije bila opsada, vec su najvise ubijeno bas Srba preko 7000, ali antisrpske lazi, lazi,.. Isto Srebrenica, streljani dzihad vojnici koji su vrsili genocid nad srpskim civilima, zene,decu, se putem lazi i morbidne ceremonijalne holivudske predstave se oni predstavljaju kao "genocid", sto je nakaradna izopacena Zapadna laz i iskrivljen pogled na rat. Takvu iskrivljenu "logiku" imas i ti, i srpski autosovinisti, a koja je van pameti.

  • Косовац says:

   @ M, …..Тако је, подржавам ово што си данас рекао „Što sam rekao istinu?!?Da nema lijepog rata,nego da je rat sranje u kom se događaju zločini!SVAKI RAT JE TAKAV,NEMA LIJEPOG RATA,I BEZ ZLOČINA!U SVAKOM RATU OBJE STRANE UBIJAJU I RADE ZLOČINE!“. Али јуче си рекао другачије, „Ali kad se spomenu vaši zločini,onda skačete na sve četiri!A oni objašnjavaju i zločine drugih nad vama,i tko,i zašto,i koliko!I opet ste vi remetilački faktor na Balkanu,opet bi vi krojili kartu Balkana,naravno opet uz pomoć stranih Velikih sila,jer sami to ne možete!“. Јуче си рекао да наши злочини оправдавају злочине других над нама. Да смо Ми као убице заслужили да нас убијају. Зато сам ти рекао да се стидиш, зато што сам помислио у једном тренутку на основу твојих коментара, да си нормалан Хрват. Јер ми знамо да се онај други Хрват нема чега срамит, зато сам и теби поменуо срам. ……………Такође није ти требало да напишеш да смо Ми вршили злочине „uz pomoć stranih Velikih sila“. А и врапци на грани знају да Ви ништа не бисте постигли без страних Великих сила Хитлера, Ватикана, Америке и Европске Уније.

   • Cp6a says:

    А јој Косовац, то је било створење из друге смене и то су њихове мале психолошке разлике. Не знам што се петљамо са њима, дајемо им муницију и прилику да нешто зараде. Најбоље је то игнорисати.

 16. M says:

  @Jovane,..shvati i ti,uopće nije važno što ti i tebi slični mislite,jer u isto vrijeme postoje i neki drugi koji o tim stvarima misle dijametralno suprotno,ili bitno drukčije,i to će misliti tako pod svim uvjetima,jer vjeruju u to i pod cijenu života,svoga ili tuđeg!I tu nema rasprave,kad je vlastita Svetinja ugrožena,onda nema rasprave!A ti i tebi slični,i dalje mislite što hoćete i radite što hoćete,i suočite se s tim!

 17. Mime Nikolic says:

  Setimo se onoga shto bi se moglo nazvati "hrvatskim jezikom". To bi ovako izgledalo" "Bum te fukal, bum te fukal, ne bush mi pobegel... Jel i ono crni cucek, bogme jeste crni cucek. Jedna pura dva pandura." svakom dodje smrtna ura... i naravno na kraju ide dapace obvezatno, "Lepi zaBreg grad"

 18. Mime Nikolic says:

  Franjo Tudjman:"Da ga nismo zeleli, rata ne bi ni bilo" !!! Alija Izetbegovic - Prihvatio Kutiljerov plan u Portugalu i potpisao ga je, a koji je predvidjao podelu Bosne na 3 dela: Muslimanski (U to doba Bosnjaci josh nisu postojali, vec su se izjashnjavali kao Muslimani) Srpsk i Hrvatski,da bi ga u povratku sacekao americki ambasador Cimerman recenicom: "Alija ja te ne razumem, pristajesh na deo Bosne, a mi te podrzavamo za celu Bosnu". E tada Alija izgovori recenicu koja je u biti bila poziv na otvorei rat:" Zrvovao bih mir, rad` suverene Bosne". Shto je trazio, to je i dobio (Mislim po guzici) i onda krece kuknjava:"NATO help me"!!! A tebi moomce shro se kao nemash cega sramit?!? Seti se pobijene nejaci u Jasenovcu, zapaljenih zatvorenih i zivih civila u oko 40 crkava diljem Hrvatske (glina je samo paradigma za sve te crkve u CRO. Zatim mitraljiranje i ispaljivanje avionskih raketa na kolonu civila na Petrovackoj cesti i to daleko oko 15 kilometara od hrvatssske granice, dakle duboko na teritiriji drzave Bosne ?!?. To se cinilo u dva dana, tako da pricice o nekakvoj gresci su za nivo obdanishta. No uprkos neospornoj cinjenici da se radi o antihumanom zlocinu sa neospornom tezinom ratnog zlocina, gotovo svi redom, od poslednjeg primitivca do znanstenika i akademika hrvatske, slozno i amoralno negiraju ovaj monstruozni zlicin sa ljudskim zrtvama. Ako to to nije dovoljno, onda se ti drzi sramne recenice:"Ja se nemam sramit kaj"!

 19. Mime Nikolic says:

  Svi koji josh imaju dilema oko Srebrenice, neka pogledaju ovaj dokumentarni film (nisu ga pravili Srbi, VEC STRANCI) https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&ab_channel=nix1nix2 Srebrenica - Izdani grad (A town betrayed) A ako im je i to malo poslushajte shta govori bivshi gradonacelnik Srebrenice u periodu 90-tih: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&ab_channel=sunburn A ako im i to nije dovoljno, onda neka pokushaju samoubistvo!!!Mozda im nakon toga KONACNO i krene u zivotu !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u