ПРОЦУРИО ТАЈНИ ДОКУМЕНТ! Шта Срби још неће смети да негирају – осим геноцида у Сребреници

PROCURIO TAJNI DOKUMENT! Šta Srbi još neće smeti da negiraju – osim genocida u Srebrenici

25 jula 2021

To što je bosanski protektor-okupator Valentin Incko zabranio Srbima da negiraju da su počinili genocid u Srebrenici, mogao bi da bude najbolji primer kako da se ovaj narod konačno prevaspita.Zločin u Srebrenici je težak, strašan i predstavlja istorijsku sramotu za Srbe, ali se on monstruoznom zloupotrebom danas koristi kao regionalna batina za brutalno ostvarenje evro-atlanskih političkih ciljeva. I za konačno otvaranje velike krize u dejtonskoj Bosni.

Ali, ukoliko prođe Inckova poslednja odluka i ako Srbe počnu da hapse kada za Srebrenicu kažu da je masakr, ali ne i genocid, onda će se ići dalje.

Mogli bismo već da zamislimo „tajni dokument“ koji čeka svoje obelodanjivanje.

U njemu bi moglo da piše:

Zabranjuje se negiranje i osporavanje utvrđene istine:

Da je Kosovo nezavisna država koja nikad nije bila deo Srbije, da su Pećka patrijaršija i Dečani od praiskona albansko kulturno dobro, da u kosovskoj bici 1389. nije ni bilo Srba, a da je Knez Lazar plod fikcije i mitomanskog ludila.

Zabranjeno je negiranje neosporne činjenice:

Da je Crna Gora oduvek bila nezavisna i nikad u vezi sa Srbijom, da je bila u NATO i pre stvaranja Alijanse 1949. godine, da je Njegoš oduvek bio posvećen Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi, a da je Sveti Petar Cetinjski zavetovao Lovćen cetinjskim komitima i Mirašu Dedeiću lično.

Zabranjeno je negirati nepoljuljane fakte:

Da su, na osnovu odluka Haškog tribunala, Naser Orić, Ante Gotovina, Ramuš Haradinaj i mnogi drugi koji su ubijali srpske žene i decu – heroji, junaci, velelepni primeri čojstva i ljudi koji su doneli mir i prosperitet na Balkan.

Zabranjuje se negiranje onoga što svako mora da zna:

Da u stvari Rusija pritiska, ucenjuje, uslovljava Srbiju na njenom putu u srećnu budućnost, a da NATO i EU brane srpske nacionalne interese na svakom koraku, u svim međunarodnim forumima i geopolitičkim bitkama, pa čak i kada je Zapadna vojna alijansa – bombarduje.Zabranjuje se negiranje realnosti:

Da je Srpska pravoslavna crkva retrogradna i štetna, da Vojsku Srbije treba ugasiti, oružje pretopiti, a da najveće poverenje Srbi moraju da povere nevladinim organizacijama, borcima za rodnu ravnopravnost i ženama u crnom.

Zabranjuje se negiranje nepobitnog:

Da je Nikola Tesla Hrvat, Amerikanac, žestok pobornik Evropske unije, evroatlanskih integracija, građanin sveta i naelektrisani borac za ljudska prava i jedinstve valute – evra.

Zabranjuje se negiranje istorijskog aksioma:

Da je Jasenovac bio radni logor bez Srba, a Oluja humanitarna akcija u kojoj su Hrvati čak molili Srbe da ostanu u svojim domovima i zalivali im cveće na verandi, kako 1941. tako i 1995.

Zabranjuje se negiranje suštine:

Da su Srbi u stvari amorfni i anacionalni građani sveta, bez zastave, himne i grba, bez predaka i bitaka, bez krune i prezimena, bez ponosa i pobeda, u magarećoj klupi kad se obeležavaju velike istorijske pobede.

Mnogo toga bi još moglo da piše u dokumentu koji je već zamisliv.

Jer, nema više razloga da se u mukotrpnim i debelo plaćenim procesima i kampanjama, dokazuju te „istine“.

Jednostavno, dekretom, potezom pera, zabrani se negiranje svega što poništava Srbe i Srbiju.

Izabere se i neki novi Incko koji će te odluke po hitnom postupku da sprovede u delo, pa da se Srbima jednom za svagda zabrani negiranje činjenice – da oni uopšte ne postoje.

To je za njihovo dobro.

Jer, očigledno je da mnogi smatraju da ne treba Srbima ni predsednik ni kralj, ni premijer ni general, ni naučnik ni patrijarh, ni međunarodno pravo ni Ujedinjene nacije već – visoki predstavnik.

Srećom, potez Valentina Incka više govori o beznađu, jalovosti i dekadenciji surove višedecenijske Zapadne politike prema Republici Srpskoj.

Na žalost, ovo je jedna vrlo rizična igra na tlu gde je svaka igra opasna i gde su posledice nesagledive.

KOMENTARI34 komentara

 1. Ivke says:

  ma duvajte ga

 2. Ilija Čvorović says:

  Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim!

 3. Za Srbiju says:

  Vreme je ya planetarni rat.

 4. Beli Orao says:

  Incko je zakuvao čorbu koju će morati sam sa svojim podrepašima da poloče !

  • ostrogorski says:

   Incko se, izgleda, nalokao boze iz babine guze.

 5. milorad5 says:

  mogu da nam popuse a ako pokušaju nešto silom i tu će da najeb.bar na terenu "zapadnog balkana" u kompletu,imada ih odvalimo zajedno sa vazalima i dupeliscima iz komšiluka.A rat se sprema i bolje nam je da se i mi pripremimo pa da ih doččekmo kako dolikuje i kao su naši stari uvek dočekivali OLOŠ i FUKARU.

 6. Miroslav says:

  Srebrenica je mit koji se koristi da bi se stvorila Islamska država u Evropi.

  • Mate says:

   Bolje je i islamska država nego ove vatikansko-kolonijalne.

 7. milorad5 says:

  Uzeo incko otpremninu:)Koja su to bahata djubrad u briselu,skupili su ih iz cele evrope.Ko zna možda tu ima i neki plan,kad ih tako smeste sve na gomilu u onu krofnu od zgrade.

 8. Strsljen says:

  Republika srpska neka se odvoji odna kao nezavisna drza ...Kraj price. Samostalna ibsvoja. Odjebite tu nakaradni bosanski lonac. Da GENOCIDA NIJE BILO U SREBRENICI.

 9. jovan says:

  Tekst je odlican jer je bas naveo tacno ono sto DOBRO PLACENI "drugosrbijanci", "autosovinsti", domace "DOSmanlijske poturice", koriste u svojim nastupima koriste u cilju sludjivanja i kuvanja Srba u loncu Zapadne Nato lazi. Ali valjda cemo se mi konacno poceti da se vadimo iz tog "lonca kuvane zabe" i reci dosta sa tim poslusnickim odnosom prema raznm nebulozama Pedera Esdauna, Valentina Incka, idr. Niko i nikada ne moze da nam zabrani da branimo istinu da "u minijaturnom Blajburgu zvanom Srebrenici" streljani koljaci i ubice srpskih civila, zene, dece, staraca, popaljena sela i pobijena sva zivina, krave, ovce, .. Mi moramo da donesemo zakon u Srbiji i Republici Srpskoj da je kaznjivo siriti LAZNE VESTI da je bio "genocid nad muslimana u Srebrenici", jer je bio genocid nad Srbima, i to citav XX vek. To sto oni hoce da zabrane istinu, nasilno pokrivajuci lazima i bolesno morbidnim holivudskim predstavama sa Zapadnim "glumcima" u Potocarima, nikada nece proci, a i medjunarodna komisija relevantna, sa autoritetima je dokazala, a OKUPATORSKI SUD U HAGU I OKUPATORSKI PROKURATORI nisu ti koji ce da odredjuju ko sta misli i govori, jos manje da zabranjuju DOKAZE DA GENOCIDA NAD MUSLIMANIMA BILO NIJE.

  • Zorica says:

   Bravo za odgovor, samo smo to davno trebali da uradimo i u Srbiji i u Republici Srpskoj.

 10. Kosovac says:

  Anonimnom autoru ovog članka: Dobro si obradio ovu temu, ali nisi trebao kao kukavica da napišeš ovu rečenicu: „Zločin u Srebrenici je težak, strašan i predstavlja istorijsku sramotu za Srbe, ali…..“. Zločin u Srebrenici nije bio težak. Zločin u Srebrenici nije bio strašan. Niko te nije ovlastio da ustvrdiš „….da predstavlja istorijsku sramotu za Srbe….“. Zločin u Srebrenici NE predstavlja istorijsku sramotu za Srbe. Samo Ti koji si uspeo ovo da napišeš i ustvrdiš, Ti možeš da predstavljaš savremenu sramotu za Srbe. Naravno, ako si Drugosrbijanac, onda ni Ti ne predstavljaš sramotu za Srbe, zato što nisi niko i ništa u Srpskom korpusu. ………………..Iz slavnog komunističkog doba se zadržao kod nekih Srba manir, da ako žele da kažu nešto škakljivo, onda se prvo posipaju sa pepelom, prosipaju pepeo na srpstvo e da bi im to dalo za pravo da kritikuju. Za to je bio veliki stručnjak Ivan Stambolić. Tako i svi kukavički političari, analitičari, novinari, pre nego što hoće nešto da kažu protiv ove bošnjačke srebreničke sramote, onda po automatizmu počnu: „Jeste, u Srebrenici se dogodio STRAŠAN ZLOČIN, ali…..“. Kao, tako ćete lakše da „negirate genocid“ pred vučjim razjapljenim čeljustima.

  • RASPUCHIN says:

   Sve ste u pravu , "Kosovac" , ali ... Naravno , šalim se , nema "ali" na Vaš komentar jedino bi se mogao dopuniti sa nekoliko "ali" koje bi mi mogli iskoristiti u ovoj situaciji. Ima nekoliko činjenica vezanih za Srebrenicu. Prvo , Srebrenica je iskorištena za više vezanih zločina protiv našeg naroda koji još uvjek traju. Činjenica je da su oni koji su počinili zločin došli sa naše teritorije ali dva glavna izvršioca i svjedoka su bili slovenac Franc "KOS" i 'rvat Dražen Erdemović. Činjnica je da su u to bile uključene mnoge službe pa i "naša" preostala iz JNA. Činjenica je da je u planiranje zločina bio uključen i Bil Klinton. Činjenica je da je Srebrenica iskorštena i za pokretanje , mnogo prije planirane , "Oluje". Kada bi se sve ove činjenice objedinile , povezale , pronašli svi organizatori i krivci pa procesuirani ... , svo ovo "negiranje" bi se moglo vratiti kao bumerang onima koji ga propagiraju. Posebno što bi se trebalo insistirati na učešću Austrije i Njemačke na svim zločinima genocida protiv našeg naroda od početka prošlog vjeka a isti još ujek traje. Već sam pisao ali ponoviću jer mnogi ne razumiju o čemu govorim ali bi bar pravnici trebali razumjeti poentu. Kako su nastale Amerika a prije svega Australija? Pa tako što su naseljene kriminalcima a najveći broj tih kriminalaca su bili osuđeni na smrt. Njima je ponuđeno da u zamjenu za smrtnu kaznu pristanu na progon i oduzimanje ljudskih i građanskih prava. Zar se to nije dogodilo Srbima iz RSK , odnosno čitave "lijepe njine"? Dobar pravnik bi to znao iskoristiti jer je je sličnost očigedna pa bi to značilo da je genocid evidentan pa neka ga zapad pokuša negirati. naravno sve je isto i za Kos-Met kao i fedrealni dio BiH.

   • Mime Nikolic says:

    Svi koji josh imaju dilema oko Srebrenice, neka pogledaju ovaj dokumentarni film (nisu ga pravili Srbi, VEC STRANCI) https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&ab_channel=nix1nix2 Srebrenica - Izdani grad (A town betrayed) A ako im je i to malo poslushajte shta govori bivshi gradonacelnik Srebrenice u periodu 90-tih: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&ab_channel=sunburn A ako im i to nije dovoljno, onda neka pokushaju samoubistvo!!!Mozda im nakon toga KONACNO i krene u zivotu !!!

  • ostrogorski says:

   Bravo Kosovac. Što bi reka sinjski alkar - u sridu. I ja sam primetio taj "zaključak" člankopisca iz Ribnikarove ili Petreusove POLITIKE. No to je tek vrh ledenog brega. Koliko sam ja primetio - celokupna javnost u Srbiji, vlast, opozicija, sedma sila, "profianalitičari", ala i vrana, baš prduckaju o nekakvom strašnom zločinu i masakru nad nežnim, kosmopolitskim i srbofilnim (nenaoružanim čak) muslimanima. A to je signal za uzbunu jer na taj način, neko iz gluposti a, većina, iz zle namere, približava pojmove zločin i masakr pojmu genocid. I svi srpski "pametari" ne vide zverstva Orića, Haradinaja, Zmije, Gotovine... Ispada da, pod dirigentskom palicom Vatikana, Istambula, Londona, Vašingtona, Berlina i Beča - Hrvati, Poturice, Šipci i Mudžahedini nas razmnožavaju u inkubatorima a, mi Srbi, njima poklanjamo svoje vekovne teritorije i, na taj način vršimo holokaust nad njima. Umri Zemljo da ti se nakusamo panaije...

  • Cp6a says:

   Bravo. Tu smo smotani i naivni kao niko na svetu i krajnje je vreme da se dovedemo u red, jer sa takvim stavom protiv svih koljača, lokalnih i svetskih, koji jedva čekaju da nas satru do poslednjeg, a to ne kriju, nego se i dalje lože, nemamo velike šanse.

  • uddu says:

   Tačno tako,ne treba da to nazovemo zločinom i da ga kao takav priznajemo.Ako neko bude tražio od naših zvaničnika da to proglasimo zločinom,mi samo treba da se branimo sledećim rečima :-Jeste,ubili smo više muslimana,vojnika i plaćemika,jer da nismo mi ubili njih,ubili bi oni nas ,samo da su mogli !

 11. M says:

  Laki ste i brzi kad treba druge optužiti za zločine,tad ne pitate ni tko,ni zašto,ni kolko,nego sve sami pišete i trpate!Ali kad se spomenu vaši zločini,onda skačete na sve četiri!A oni objašnjavaju i zločine drugih nad vama,i tko,i zašto,i koliko!I opet ste vi remetilački faktor na Balkanu,opet bi vi krojili kartu Balkana,naravno opet uz pomoć stranih Velikih sila,jer sami to ne možete!Dakle,ako bude Velikog rokanja,opet će te vi činiti i širiti zlo po Balkanu!I opet će te se čuditi,žaliti i plakati kad se ratna sreća okrene,i sve vam se počne vraćati!

  • Kosovac says:

   @ M, …..Razočarao si. Progovorio kroz tebe najgori Hrvat ubica, koji svoja ubistva pravda da nije ubijao ljude, već je ubijao ubice, genocidaše. Providno, zaista bi trebalo da se stidiš.

   • RASPUCHIN says:

    A zašto Vas je razočarao? Čovjek živi svoje zablude i domoljubne laži i to je sasvim u redu za njega. U komentaru dolje Vam je rekao kako je gledao likove preko Kupe ali zaboravio Vam je reći da su "preko Kupe" bili Srbi i bili većina od cca.80% čak i poslije genocida u drugom ratu. Zaboravio je pomenuti i MAS-POK a već tada su postojali spiskovi za likvidacije Srba i paravojno organizovanje uz pomoć oficira JNA 'rvacke nacionalnosti od kojih su mnogi učestvovali i devedesetih. Zaboravio Vam je reći i da je gomila Srba bila ubijena , opljačkana , izbačena sa posla i iz stanova mnogo , mnogo prije nego je JNA ispalila prvu granatu. Mnogo toga Vam je zaboravio reći ali nije on kriv jer i "naši" ćute o svemu vezanom za rat i izdaju RSK od strane JNA. I da , već je neko od njih pisao da je "lijepa njina" bila federalna država ali su se povukli kada sam im objasnio da se tu radilo o "federaciji" Srba i 'rvata koje je proglašeno na zasjedanju "ZAVNOH"-a u Topuskom. Bez te odrednice ne bi bilo lijepe njine. Mnogo je "gimnastike" što se tiče legitimiteta te "države" koje ne bi prošlo da iza njih ne stoje Njemačka , Vatikan , Austrija i ostale zapadne zemlje. Ovo što oni ovdje pišu prolazi kod onih koji ne znaju mnoge od nabrojanih činjenica a postoji još gomila dokaza koji će uskoro ugledati svjetlo dana pa čak i takvih koji pokazuju izdju u "našim" redovima. Po njihovim reakcijama se vidi da su i oni zabrinuti a vrijeme će pokazati.

 12. Mate says:

  Ovako se isto čini i u Njemačkoj kada se samo preispitivaju dogme oko Holokausta.

 13. petrovgrad says:

  Rat u SFRJ je nametnut sa zapada i velika je tragedija. Gunuli su bratski narodi podeqeni na verskoj osnovi, a posebno je bilo to izraženo u Bosni. Nije trebalo da iko pogine, sve je to naš narod u širem smislu. Srebrenici je bila osveta za pobijene Srbe pravoslavne vere od strane Srba muhamedanske vere. Osveta je očekivana reakcija. Kakav genocid ako Srbin ubaja Srbina po verskoj osnovi. To je zločin za osudu, ali ne za etiketirawe na osnovi genocida.

 14. Veliki brat says:

  Tekst je skroz debilan, kao i onaj tko ga je napisao. Ništa od napisanog se ne traži od Srba, odnosno Srbije, niti će se tražiti. Članak je samo u svrhu huškanja jadnog naroda u Srbiji i BiH. Žalosni ste.

  • padre says:

   aZa razliku od vas, koji bi sve urdili, da nas ne posvađate!

 15. Gagi says:

  Naravno da nije civilizovano i demokratski, ali, ja inace nisam takav.Pri prvom sukobu bi trebalo bombardovati to izmisljeno i frizirano gnezdo zla. Sva ta prevara i izmisljotina da se bombama zaore. Takva zaboravljena hodocasna mesta u Srbiji ima na svakom koraku, da krenemo prvo od Cele kule u Nisu pa onda redom. Necete nas barabe slomiti da zalimo one koji su na nas pucali da bi nam uzeli zivot. Proslo je vreme kada smo ljubili skute dzelatima nase dece i kada su nam sekli knezove. DOSTA je bilo izdajnicke retorike, ima u nasem epu dobra pouka " svako svoga neka rokne subasu". KO je Sbin, zajebancije mu je zaista dosta. Svaka daljnja diskusija i prica je suvisna, doslo je vreme je za goli opstanak naseg naroda, Srbi su zadnjih decenija zivotno i egzistencijalno ugrozeni i to se nastavlja. Dosta je dremanja i raznih zaludjivanja, ovo je vreme kada se borimo za goli nacionalni opstanak na ovom prostoru. Nista nisu drugaciji ovi u Srebrenici od Indijanaca ili Vijetnamaca, jedni i drugi su stradali u borbi, u cemu je onda problem? Svako onaj ko pomene Srebrenicu a ne pomene ostale pobijene narode na svetu, odmah bagremova motka u glavu, a onda jedite besplatni hleb.

 16. M says:

  @ Kosovac!Ja da se stidim ?!?Zašto?!?Bio sam u Domovinskom ratu u HV,cijelo vrijeme s 30 metaka,a vidio sam preko Kupe likove,predaleko da ocijenim dal' su civili ili vojnici,nisam ispalio ni metak iako sam bio najbolji strijelac,nisam ubio nikog!A mene-nas je svaki dan u mojoj domovini degeničila JNA,četnici itd.stotinama granata!Kroz naše su redove prošli preživjeli ali opljačkani izbjegli seljaci Hrvati,ostali su pobijeni u svojoj domovini,na svojoj rodnoj grudi,50 km od Zagreba!Čega da se ja sramim?!?Što sam rekao istinu?!?Da nema lijepog rata,nego da je rat sranje u kom se događaju zločini!Svaki rat je takav,nema lijepog rata,i bez zločina!U svakom ratu obje strane ubijaju i rade zločine!Shvati to!Bez da ulazimo u daljnju polemiku na čijem se teritoriju vodio rat,samo ću ti reći da ja ne bih '91 uzeo pušku u ruku i išao osvajati Vojvodinu ili Bosnu,tamo ubijati,pljačkati,činiti zločine...ni u ime koje politike ili ideologije,tu bih razočarao sebe,a vjerovatno i Boga!Kak bi rekli mi ovdje..."Ja se nemam sramit kaj"!

  • jovan says:

   Ustasko-muslimanska propaganda i pogled na rat 90-ih, gde su javno Tudjman i Izetbegovic su javno rekli da hoce rat, da rata ne bi bilo da ga oni nisu hteli. A tvoje veliko neznanje delo propagande pokazuje debilska recenica "da su Srbi ratovali na 50km od Zagreba" jer to znaci da nemas pojma da je to SRPSKI ETNICKI PROSTOR, i Zapadna Slavonija i Banija, i cela Srpska Vojna Krajina nikada nisu bili Hrvatski, nisu granice administrativne SR Hrvatske, nacrtane od komunistickeih vodja Tita, Bakarica, Djilasa, Kardelja, nisu granice drzavne, a po tom komunistickom ustavu Srbi su KONSTUTATIVNI NAROD SR Hrvatske, pa ko je onda cinii zlocine i agresor!? U Srpskoj Vojvodini( kojo su komunisti 45 oduzeli Srpsku Baranju i Vukovar, Zapadni Srem), nikada nisu ziveli Hrvati do pre sto godina, kada se narod demokratski izjasnio da je za prisajedinjenje Kraljevini Srbiji, a kada je Srpska Vojna Krajina izglasala da hoce da se prisajedini NDH( Nezavisna drzava Hrvatska)!??? Ista propaganda LAZI da je bila opsada muslimanskog Sarajeva je ista kao i tvoja, jer Sarajevo je bio grad Srba, pola Sarajeva su bile vecinske Srpske opstine, i nije bila opsada, vec su najvise ubijeno bas Srba preko 7000, ali antisrpske lazi, lazi,.. Isto Srebrenica, streljani dzihad vojnici koji su vrsili genocid nad srpskim civilima, zene,decu, se putem lazi i morbidne ceremonijalne holivudske predstave se oni predstavljaju kao "genocid", sto je nakaradna izopacena Zapadna laz i iskrivljen pogled na rat. Takvu iskrivljenu "logiku" imas i ti, i srpski autosovinisti, a koja je van pameti.

  • Kosovac says:

   @ M, …..Tako je, podržavam ovo što si danas rekao „Što sam rekao istinu?!?Da nema lijepog rata,nego da je rat sranje u kom se događaju zločini!SVAKI RAT JE TAKAV,NEMA LIJEPOG RATA,I BEZ ZLOČINA!U SVAKOM RATU OBJE STRANE UBIJAJU I RADE ZLOČINE!“. Ali juče si rekao drugačije, „Ali kad se spomenu vaši zločini,onda skačete na sve četiri!A oni objašnjavaju i zločine drugih nad vama,i tko,i zašto,i koliko!I opet ste vi remetilački faktor na Balkanu,opet bi vi krojili kartu Balkana,naravno opet uz pomoć stranih Velikih sila,jer sami to ne možete!“. Juče si rekao da naši zločini opravdavaju zločine drugih nad nama. Da smo Mi kao ubice zaslužili da nas ubijaju. Zato sam ti rekao da se stidiš, zato što sam pomislio u jednom trenutku na osnovu tvojih komentara, da si normalan Hrvat. Jer mi znamo da se onaj drugi Hrvat nema čega sramit, zato sam i tebi pomenuo sram. ……………Takođe nije ti trebalo da napišeš da smo Mi vršili zločine „uz pomoć stranih Velikih sila“. A i vrapci na grani znaju da Vi ništa ne biste postigli bez stranih Velikih sila Hitlera, Vatikana, Amerike i Evropske Unije.

   • Cp6a says:

    A joj Kosovac, to je bilo stvorenje iz druge smene i to su njihove male psihološke razlike. Ne znam što se petljamo sa njima, dajemo im municiju i priliku da nešto zarade. Najbolje je to ignorisati.

 17. M says:

  @Jovane,..shvati i ti,uopće nije važno što ti i tebi slični mislite,jer u isto vrijeme postoje i neki drugi koji o tim stvarima misle dijametralno suprotno,ili bitno drukčije,i to će misliti tako pod svim uvjetima,jer vjeruju u to i pod cijenu života,svoga ili tuđeg!I tu nema rasprave,kad je vlastita Svetinja ugrožena,onda nema rasprave!A ti i tebi slični,i dalje mislite što hoćete i radite što hoćete,i suočite se s tim!

 18. Mime Nikolic says:

  Setimo se onoga shto bi se moglo nazvati "hrvatskim jezikom". To bi ovako izgledalo" "Bum te fukal, bum te fukal, ne bush mi pobegel... Jel i ono crni cucek, bogme jeste crni cucek. Jedna pura dva pandura." svakom dodje smrtna ura... i naravno na kraju ide dapace obvezatno, "Lepi zaBreg grad"

 19. Mime Nikolic says:

  Franjo Tudjman:"Da ga nismo zeleli, rata ne bi ni bilo" !!! Alija Izetbegovic - Prihvatio Kutiljerov plan u Portugalu i potpisao ga je, a koji je predvidjao podelu Bosne na 3 dela: Muslimanski (U to doba Bosnjaci josh nisu postojali, vec su se izjashnjavali kao Muslimani) Srpsk i Hrvatski,da bi ga u povratku sacekao americki ambasador Cimerman recenicom: "Alija ja te ne razumem, pristajesh na deo Bosne, a mi te podrzavamo za celu Bosnu". E tada Alija izgovori recenicu koja je u biti bila poziv na otvorei rat:" Zrvovao bih mir, rad` suverene Bosne". Shto je trazio, to je i dobio (Mislim po guzici) i onda krece kuknjava:"NATO help me"!!! A tebi moomce shro se kao nemash cega sramit?!? Seti se pobijene nejaci u Jasenovcu, zapaljenih zatvorenih i zivih civila u oko 40 crkava diljem Hrvatske (glina je samo paradigma za sve te crkve u CRO. Zatim mitraljiranje i ispaljivanje avionskih raketa na kolonu civila na Petrovackoj cesti i to daleko oko 15 kilometara od hrvatssske granice, dakle duboko na teritiriji drzave Bosne ?!?. To se cinilo u dva dana, tako da pricice o nekakvoj gresci su za nivo obdanishta. No uprkos neospornoj cinjenici da se radi o antihumanom zlocinu sa neospornom tezinom ratnog zlocina, gotovo svi redom, od poslednjeg primitivca do znanstenika i akademika hrvatske, slozno i amoralno negiraju ovaj monstruozni zlicin sa ljudskim zrtvama. Ako to to nije dovoljno, onda se ti drzi sramne recenice:"Ja se nemam sramit kaj"!

 20. Mime Nikolic says:

  Svi koji josh imaju dilema oko Srebrenice, neka pogledaju ovaj dokumentarni film (nisu ga pravili Srbi, VEC STRANCI) https://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&ab_channel=nix1nix2 Srebrenica - Izdani grad (A town betrayed) A ako im je i to malo poslushajte shta govori bivshi gradonacelnik Srebrenice u periodu 90-tih: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&ab_channel=sunburn A ako im i to nije dovoljno, onda neka pokushaju samoubistvo!!!Mozda im nakon toga KONACNO i krene u zivotu !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *