ПРОДАЈЕ СЕ ПИНК! Ево ко жели да га купи

PRODAJE SE PINK! Evo ko želi da ga kupi

23 aprila 2018

VLASNIK i direktor „Pink media grupe“ Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda sa sedištem u Londonu.

Nezvanično u pitanju je fond bivšeg šefa CIA-e, Dejvida Petreusa.

Za televiziju, ali idruge sisteme ove kompanije, Mitrović je dobio ponudu od čak 480 milionaevra, što je, kako je Mitrović potvrdio našem listu, odbijeno.

U celutransakciju, kako saznajemo, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik „Er Pink“.

Direktor „Pinka“ Mitrović za sutra je sazvao hitan sastanak kako bi svim upravama iz regiona saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svihtelevizija sa prefiksom „Pink“ u Srbiji i regionu.Osnovana 1993. godine, kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, „Pink“ televizija je definisala i postavila standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i celom regionu jugoistočne Evrope. Striktno se držeći svoje osnovne filozofije – zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i slušalaca – Pink je postao“trend-seter“ medijskog tržišta.

ŠTA OBUHVATA „PINK MEDIA GRUPA“

„PINK media grupa“ obuhvata sedam pojedinačnih, nezavisnih kompanija: Pink international company, RTV Pink, Pink BiH, Pink M, Pink films international, muzičku produkcijsku kuću „Siti rekords“ i avio-kompaniju „Er Pink“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Branko says:

  " Striktno se držeći svoje osnovne filozofije – zabava, informacija i edukacija ..." Posebno edukacija. Da nas Pink ne edukuje ode sve u p.m. Pink treba brendirati kao neku robu i izvoziti u zapadne zemlje da se i oni malo edukuju visoko intelektualnim sadrzajima ove televizije. Ima (kao u matematici) da im rastavi drustvo na proste cinioce.

 2. minas says:

  Sve će da kupi cia, nemaju ni malo mere, doduše za Pink M i BH baš mi nije ni malo žao, ionako šire antisrpsku propagandu...

 3. Zoran says:

  Jel to on zna nesto sto mi ne znamo i bezi iz Srbije.

 4. Trifun says:

  Nadam se da ce njemu, Maricu i slicnom olosu koji su uzeli pare od neprijatelja kako bi nas ponizavali i stetili nasim interesima, nas narod naci nacina da im se oduzi za te rabote. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *