Produžen rok za jeftinije račune EPS-a

Produžen rok za jeftinije račune EPS-a

10 avgusta 2013

epsElektroprivreda Srbije saopštila je juče da su počeli da stižu prvi računi za električnu energiju koje izdaje privredno društvo „EPS snabdevanje“ i da je produžen rok za ostvarenje prava na popust sa 20. na 25. dan u mesecu kako bi i penzioneri iskoristili ovu pogodnost.

Za kupce električne energije je veoma važno da računi „EPS snabdevanja“ i dalje mogu da se plate na istim mestima kao i do sada, a sve eventualne reklamacije i dalje će se obavljati na šalterima distribucija.

U saopštenju se naglašava da „Snabdevanje“ ima nove brojeve računa, pa bi kupci koji električnu energiju plaćaju preko trajnog naloga ili e-bankinga trebalo da se obrate svojoj banci radi promene primaoca uplate.

 

Provizija za plaćanje računa za utrošenu električnu energiju i dalje se neće naplaćivati na šalterima elektrodistribucija, a tu uslugu Pošta Srbije i banke naplaćivaće po svojim cenovnicima.

U saopštenju se navodi da je preduzeće „EPS snabdevanje“ počelo s radom 1. jula, a formirano je u skladu sa odredbama Zakona o energetici, ugovora o energetskoj zajednici jugoistočne Evrope i zaključkom Vlade Srbije o usvajanju polaznih osnova za reogranizaciju EPS.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *