ПРОГЛАШЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ У РУСИЈИ, ИМА МРТВИХ: Путин се вратио из Јапана и одмах се обратио јавности!

ПРОГЛАШЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ У РУСИЈИ, ИМА МРТВИХ: Путин се вратио из Јапана и одмах се обратио јавности!

30 јуна 2019

Путин је, по повратку из Осаке где је одржан самит Г20, стигао у Братск, пренела је агенција Тас.

Јаки пљускови изазвали су поплаве у Иркутској области, у којој је више од 4,000 зграда је поплављено.Петоро људи је изгубило живот, а неколико особа води се као нестало.

Локални званичници известили су руског председника на састанку одржаном на аеродрому о ситуацији и предузетим мерама у отклањању последица поплава.

Путин је истакао да људи погођени поплавама морају у сваком тренутку да буду добро информисани о томе шта се догађа, где се налазе склоништа, помоћ у води, храни и другим потрепштинама.

Руски председник рекао је да куће, школе и болнице у најкраћем могућем року морају да буду обновљени, да људи зиму не би дочекали на улици.

KOMENTARI5 коментара

  1. Miodrag tomić Stublindski says:

    HAARP antenama je napadnuta i Rusija, Antene su uključene i nad Srbijom greju jonosferu. Ovo nije nikakva teorija zavere več istina potvrdjena od Švedske akademije nauka i od još deset svetskih eminentnih instituta Amerika vodi mketoorološki rat protiv pravoslavnih država a i protiv Evrope. HAAR postrojenja treba hitno eliminisati sa planete Zemlje. Lokacije su poznate Rusija mora da pošalje projektile na HAArp antene hitno A za opomenu u jednu nuklearnu eaketu na JELEUSTON-

  2. persida says:

    Jasno ko dan da je HAARP, Rusi bi morali da postave ultimatum, da SADisti iskljuce HAARP u roku od dve nedelje, ili slede rakete. Ali, Putin je mlakonja koji nikada nista nece uciniti.

  3. Budala says:

    Vucic je kriv za poplave u Rusiji. Upravlja vremenom i salje im poplave!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u