ПРИЗОРИ КОЈИ „ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА“ АМЕРИКАНЦИМА: Црне милиције наоружане до зуба марширају код Атланте (ВИДЕО)

PRIZORI KOJI „LEDE KRV U ŽILAMA“ AMERIKANCIMA: Crne milicije naoružane do zuba marširaju kod Atlante (VIDEO)

6 jula 2020

Snimci naoružane grupe pretežno afro-amirikanaca kako usred bela dana marširaju kroz Park Kamene planine nadomak Atlante šokirala je Amerikance.

Reč je o organizaciji “Nema zajebavanja okolo koalicija” (Not F**king Around Coalition’s (NFAC)) koja je na taj način izrazila protest protiv spomenika junacima Konfederacije koji se nalazi u tom parku.

Na sninku se vidi na stotinu afro-amerikanaca u borbenim uniformama i sa automatskim puškama, sa fantomkama na licu, kako u dve kolone maršira putem.

– Ne vidim nigde belu miliiciju? Gde ste… Mi smo u vašoj kući – na jednom od snimaka skandira crnac preko razglasa.

Predstavnici agencije koja brine o memorijalu Park Kamene planine kažu da nije bilo incidenata tokom protesta i da je na toj lokaciji bilo protesta i “druge strane”. Inače ovo mesto je omiljeno stecište pripadnika Kju Kluks Klana.

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. milorad2 says:

  šta su sve crncima radili tamo nije ni čudo da su besni pogotovo što ni dan danas rasna jednakost nije postignuta, niti će biti postignuta još dugo vremena.Jer kada je jedna grupa tako dugo bila pod represijom ona mora da stalno zaostaje.Ali uzimati oružje u ruke SADA to je druga priča i apsolutno sam ubedjen da opravdano nezadovoljstvo obojenog dela stanovništva u USA nema veze sa bojom kože, mislim da je više u pitanju NOVAC i da je pre svega potrebno da se oko socijalnog i materjalnog statusa i CRNACA i BELACA u americi povede drugačija priča.U pitanju je jedn kapitalistički sisitem koji je u svojom nakaznom vrhuncu i koji u takvoj fazi razvoje UNIŠTAVA SVE PRED SOBOM bilo to belo ili crno.To je pravi problem gradjana u USA ali se on vešto skreće od strane bankarske oligarhije na rasne i druge vrste sukoba.Sada je potpuno izvesno da će u USA dooći do neke vrste i oružanih obračuna sa ko zna kakvim posledicama, i to je zaista i za strah i za žaljenje, nije običan gradjanin amerike direktno odgovoran za ono što je sve više otudjena i ostrašćena bankarska oligarhija radila i kod kuće i po svetu.Jadni amerikanci će sada da vide sve "blagodeti" američke demokratije za "ISTOČNO TRŽIŠTE i TREĆE ZEMLJE" koliko mi se čini :). Upoznaće sve lepote "specijalnih političkih savetnika" i "diplomatskih izaslanika", ko zna možda dobiju i "vladu exsperata",a CNN i ostali profesionalni lažovi će da im ulepšavaju dan i biće sigurno zaštićeni od "strane propagande".Ako baš budu uporni pa pružaju veći otpor "novim demokratskim principima" tu su narko bande, eskadroni smrti ,opšta nesigurnost na ulicama i beda širokih razmera da bi imali čime da se zabavljaju u sloboodno vreme i da ne misle o politici koja je rezervisana za BOGOVE iz bele kuće:)Klasičan neokolonijalni model razvijen do perfekcije će sad biti primenjen na sopstvenom stanovništvu,jer neko mora da se opljačka a počelo je da bude opasno to raditi po svetu.Ima DVA nova šerifa u gradu i to nije za zanemarivanje.

 2. Vojna i ojdeSve says:

  Astalavista bayby

 3. Zmaj says:

  Propala je Amerika,eto do čega su je doveli,belce su uškopili,isprali im mozgove.Gotovi su.

  • Pumpacitor says:

   Bez obzira sto sam beo pridruzio bih se ovim crncima a protiv belog anglo-cionosticko-germansko-nacistickog sljama ! Podrska crna braco u nevolji !

 4. Ilija Čvorović says:

  Parada topovskog mesa,zivi mrtvaci

 5. Rajko says:

  Paramilicijska raspustena banda. Kao i šiptari kad su na okupu kao stado vaca misle da su sila božja.

  • padre says:

   Mašta ti imašsa time, dok su ovako paradirale bele paramilicije, nešto se nisi javljao, trampu jedan!

   • Rajko says:

    Blago tebi

 6. Gagi says:

  Eto Amerima domaci scipetari. Mi Srbi smo posle onolikog uranijuma shvatili da je borba za slobodu nesto najpozeljnije na svetskoj politickoj sceni. Zbog toga smo ovom ojadjenom dusom i raspetim telom, svom mentalnom silom na strani ovih boraca za slobodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *