PRONAĐEN LEK ZA RAK – Kanadski naučnici izlečili rak

PRONAĐEN LEK ZA RAK – Kanadski naučnici izlečili rak

12 јуна 2013

scientists working at the laboratoryKanadski naučnici su uspeli potpuno izlečiti rak, ali je ova vest u velikim medijima prošla sasvim neprimetno. Šokirani su jer niko nije zainteresovan za pokretanje proizvodnje. Pretpostavlja se da iza ovog medijskog zataškavanja ove vesti, stoji farmaceutski lobi.

Naučnici u Kanadi su otkrili jeftin i potpuno funkcionalan lek protiv raka, ali farmaceutske kompanije jednostavno nisu zainteresovane za proizvodnju njega.

Ovaj lek se ne može patentirati, što znači da se na njemu ne mogu prigrabiti milijarde, jeftin je i lako se pravi, kažu istraživači sa Univerziteta Alberte u Edmontonu. Što svakako ne ide u korist velikim farmaceutskim kompanijama.

Nova metoda podrazumeva primenu dikloroacetata, koji se trenutno koristi u lečenju metaboličkih poremećaja, tako da nikako ne stvara negativne nuspojave ili neželjene dugoročne efekte.

Kanadski istraživači su u testovima već uspeli potpuno odstraniti rak pluća, mozga i grudi, dok su zdrave ćelije ostale netaknute.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Gordana Ninic says:

    Gde se mogu dobiti dodatne informacije o preparatu i eventualnom protokolu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u