Pronađena Mina Milenković, silovana dva dana?

Pronađena Mina Milenković, silovana dva dana?

23 juna 2013

Mina Milenković - facebookManekenka Mina Milenković, čiji je nestanak uzbunio srpsku javnost, pronađena je živa, saznaju beogradski mediji.  Kako javlja “svet.rs“, manekenka je pronađena u svesnom stanju, ali vrlo dehidrirana. Dnevni list “Blic“ javlja da je manekenka pronađena u Rakovici, gde ju je pronašla policijska patrola, dok je stopirala na lokalnom putu. Ona je, prema navodima ovog lista, policajcima rekla da je dva dana silovana i tučena. Manekenka je prebačena u Urgentni centar.

Jedan od članova rodbine rekao je za portal Pressonline da je Mina pronađena živa i zdrava i da je na sebi imala vidne tragove nasilja.

„Javili su nam danas da je Mina pronađena živa kod Rakovice i odmah smo se uputili ka njoj. Telo joj je bilo u modricama, a Mina je ispričala da je bila maltretirana i silovana. Nije na nama da tvrdimo šta se desilo, nadamo se da će policija brzo reagovati i rešiti ovaj slučaj“, rekao je jedan od članova rodbine.

On je dodao da se Mina nalazi u Urgentnom centru, da je svesna i da lekari trenutno brinu o njoj.

Prema, takođe, nezvaničnim informacijama, Mina je u petak uveče oteta, ali su je kidnaperi, verovatno zbog ogromne medijske pažnje koju je ovaj slučaj privukao, pustili ranije nego što su planirali. Mina Milenković (21) nestala je u petak veče kod splava „Fristajler“ u Beogradu, a poslednji put je bila viđena kod taksi stanice u blizini splava i od tada joj se gubio svaki trag.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *