ПРОНАЂЕНА БАЗА ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ У ОБЈЕКТУ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА: Откриће руских специјалаца (ВИДЕО)

PRONAĐENA BAZA ISLAMSKE DRŽAVE U OBJEKTU UJEDINJENIH NACIJA: Otkriće ruskih specijalaca (VIDEO)

28 oktobra 2018

Po molbi snaga UN na Golanskoj visoravni, specijalna grupa vojne policije Ministarstva odbrane Rusije je krenula u izviđanje objekta UN broj 85 u toj oblasti, kako bi plavi šlemovi mogli da se vrate na tu poziciju.

Ruska vojna policija je došla do objekta UN na Golanskoj visoravni i imali su šta da vide – on je bio iskorišćen kao baza terorista Islamske države, koji su u njemu proizvodili eksplozivna sredstva, što su zaključili na osnovu pronađenih elemenata i materijala za izradu istih.

Takođe su pronađena medicinska sredstva koja su proizvedena u zemljama koalicije koju predvode SAD.

Sve što je pronađeno u objektu UN je predato Muhabaratu (sirijskoj vojnoj kontra-obaveštajnoj službi). Snage Ujedinjenih Nacija će uskoro moći da se vrate u taj objekat.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. marko says:

    nikad se ne moze verovati tzv un preko njih nato dovodi oruzje nego uvek ovako kontrolirati ih specijalnim jedinicama uci u objekt

  2. Velika Metla says:

    Pazi ovo " da bi se plavi šlemovi mogli vratiti"?? Hahahahahahahahaha............,pa i plavim šlemovima i toj tkzv "islamskoj državi"je kako isti cilj,tako i isti gazda! Između te dve grupe nema ama baš nikakve razlike!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *