ПРОНАЂЕНИ СКРИВЕНИ ДЕЛОВИ БИБЛИЈЕ!? Тајни код открива да ће ова држава бити избрисана са лица земље

PRONAĐENI SKRIVENI DELOVI BIBLIJE!? Tajni kod otkriva da će ova država biti izbrisana sa lica zemlje

10 aprila 2017

Devil_codex_Gigas-590x406

Teoretičari zavere tvrde da Biblija ima „skrivene“ delove koji predviđaju da će Španija biti uništena džinovskim cunamijem.

Navodno će prvo biti pogođeno mesto Kumbra Vijeha Kumbre kod La Palme, nedaleko od poznate turističke atrakcije Tenerife.

Prema nezvaničnim tvrdnjama do razaranja će doći kada eksplodira vulkan na Kanarskim ostrvima, što će izazvati velike talase. Tada će piti pogođena i Severna Afrika.

Teoretičari zavere su došli do ovog zaključka na osnovu tumačenja Biblije u specijalnom kompjuterskom programu, koji tumači značenje skrivenih reči.

„Oni što se ne spase, plakaće u svojim zabačenim kućama, ako budu imali sreće da prežive“ navodi se.

Veruju da će vulkanska erupcija učiniti da vulkan sklizne u okean što će prouzrokovati razorne džinovske talase i plimu visoku čak 300 metara.

(San)

KOMENTARI6 komentara

 1. goran says:

  Zar nisu dovoljna lupetanja u Biblijama koje vec znamo, pa moramo da citamo jos nebuloza?

  • andje says:

   Možda ti ne voliš neke crkve i neke popove zbog njihovih nedela, međutim Biblija je potpuno istinita. Ako smatraš da je ludost to što je Otac naš nebeski poslao Sina svog jedinca da postrada radi naših grehova da bi tako mi imali pomirenje sa Ocem nebeskim i obećanje večnog života po našem vaskrsenju nimalo nije ludost. Zapravo čak i ako nekome tako izgleda upravo je i zapisano u toj knjizi da je i najveća Božija ludost mudrija od svake i najmudrije ljudske mudrosti. Ne daj da te sopstveno neznanje ubija, ali zato nađi spasenje u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu za život večni. Neka te Bog blagoslovi.

 2. Za Srbiju says:

  Je li ovaj demon na fotografiji iz te Biblije?

  • andje says:

   Ne, ovo na slici je takozvana đavolja biblija, nije u pitanju Sveto Pismo. Sveto Pismo ili Biblija ne sadrži nikakve tajne kodove u njoj je sve otkriveno i razotkriveno i piše da će biti mnogo veća katastrofa ne samo u španiji. Piše da će zlo pogoditi one koji su zli. Oni koji se nisu oprali od svojih grehova pomoću Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista trpeće strašne muke jer koji su zli umnožavaće svoje zlo. Postoji vreme dokle nas Bog trpi i dokle mi pravimo račun bez krčmara, ali onda dođe i krčmar.

 3. Ojde se says:

  Pa i treba da ide shpanija po vodu. Trebace im vishe plovidbe onda za afriku do evrope

 4. Pravda says:

  Ovo je kuran a ne biblija :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *