ПРОНАШЛИ СЕ ИСТИ! Вређао Србе, а сада хоће да ради за ХАШИМА ТАЧИЈА!

PRONAŠLI SE ISTI! Vređao Srbe, a sada hoće da radi za HAŠIMA TAČIJA!

24 oktobra 2016

zoran milanovic 345

Bivši premijer Hrvatske i nekadašnji šef SDP-a Zoran Milanović nudi konsultantske usluge u vezi sa procesom evrointegracija Prištini i Tirani, navode albanski i hrvatski mediji.

„Gazeta ekspres“ precizira da Milanović trenutno nudi konsultantske usluge različitim zemljama u regonu Jugoistočne Evrope.

Mediji navode da je Milanović zainteresovan za konsultantsku poziciju u Albaniji, Crnoj Gori, BiH, te na samoproglašenom Kosovu.

„Gazeta“ piše da je Milanović pre četiri dana boravio u Prištini, zajedno sa Antom Kotromanovićem, nekadašnjim ministrom odbrane Hrvatske, gdje je viđen u društvu Agima Čekua, bivšeg člana terorističke OVK i nekadašnjeg premijera vlade samoproglašenog Kosova.

– Uopšte ne koristimo potencijale koje bismo mogli imati na kosovskom tržištu, u smislu energetike, ali i poljoprivrede, te IT sektora – navodi Kotromanović za hrvatske medije.

Nekadašnji ministar i član SDP-a Branko Grčić nedavno je potvrdio kako postoji mogućnost da Milanović postane savetnik albanske Vlade.

KOMENTARIJedan komentar

  1. loncar says:

    hrvaska moze da se ruga sa srbijom ka d je njihov agend u vladi srbije unuk tite bijo kod tudmana sad je kod srbije u padu jugoslavije unuk u holandiji ambasador hrv. franjr tudmana a sad moze i kod ivice dacica sps stid srbije kako nosi ime

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *