ПРОРОЧАНСТВО НЕМАЧKОГ ВИДОВЊАKА ЗАЛЕДИЛО СВЕТ: Сви ће позивати на мир, а онда, ПРЕKО НОЋИ, НА БАЛKАНУ… Мистерија 889…

PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA ZALEDILO SVET: Svi će pozivati na mir, a onda, PREKO NOĆI, NA BALKANU… Misterija 889…

9 januara 2020

Decenijske pretnje i tenzije na Bliskom istoku kulminirale su ove nedelje posle razdoblja praznovanja u hrišćanskom svetu. U strahu od nukelarnog rata, mnogi se podsetili Nostradamusovih i proročanstava Baba Vange, međutim, zaboravili su na nemačkog vidovnjaka Alojza Irlmajera koji je još 1950. godine govorio kada će i kako početi treći svetski rat.

Prema njegovim tadašnjim predviđanjima, treći svetski rat je neizbežan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, a to područje biće poprište sukoba velikih svetskih sila. Međutim, misteriju još većom čini njegova vizija da će sve početi ubistvom na Balkanu, kojeg na sreću nije bilo.Evo šta je prorekao pre više od pola veka: “Svi će pozivati na mir. Ođednom će doći do rata na Bliskom istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta. Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi.“

„Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to dogoditi“, tvrdio je tada Irlmajer.

Još interesantnija su tumačenja njegovih predviđanja u godini u kojoj smo potrošili tek 9 dana.

Irlmajer je „video“ da treći svetski rat „počinje na nekakvoj mirovnoj konferenciji na Balkanu, na kojoj bi bio ubijen visoki političar“. On je tada prorekao da će SAD objaviti rat Rusiji, a ruske snage će napasti zapadnu Evropu bez upozorenja. Bespilotne letelice bacile bi bakteriološko-hemijske ratne agense i svetski rat bi koštao više života nego dva prethodna zajedno. Alojz je takođe upozorio ljude na 72-časovnu tamu. Savetovao im je da ne izlaze iz kuća, pokrivaju prozore crnim i drže hranu u zatvorenim kutijama.

Međutim, veliki rat bi trajao samo kratko vreme. A ko ga preživi, govorio je tada Irlmajer, imao bi „mirno i srećno vreme“.

Da li treći svetski rat počinje 2020. godine? Kako se tumače njegove vizije? Mnogo pitanja, a nijednog sigurnog odgovora. Bavarski vidovnjak nije dao tačne datume za svoj krajnji scenario. Stoga je neizvesno da li se njegova proročanstva odnose na 2020. godinu. Njegovi sledbenici žele i da odrede datum predviđanja za početak trećeg svetskog rata.

Vidoviti Nemac je rekao da će veliki rat početi sa dve osmice i završiti sa tri devetke i da će trajati tri dana, tri nedelje ili tri meseca. Stoga se prvobitno pretpostavljalo da bi se rat mogao odvijati od 18. avgusta 2019. do 9. septembra 2019, što na sreću nije bilo tačno.Posebno je zanimljiv tekst koji je pronađen na prelazu u novi milenijum i u kojem se Irlmajer osvrnuo na buduće događaje u Parizu: „Prvo će se grad sa gvozdenom kulom zapaliti i pobuniti sa mladima. Iako su drugi vidovnjaci predviđali gorući Pariz, Irlmajer je bio jedini koji je ove događaje povezao sa pobunom mladih. Upravo to je počelo 2005. godine kada su tinejdžeri u Parizu zapalili više od 4.000 vozila.“

Drugo predviđanje verovatno datira iz 1945. Dokument govori o avionima bez pilota koji lete u pustinjskom regionu: „Sa peska afričke pustinje velike ptice se penju sa mrtvim jajima bez ljudi“. Njegovi tumači naglašavaju da je upotrebio reč „niko“. Bespilotne letelice?

Irlmajer je navodno predvideo i mobilni telefon. Njegova reči su bile da je video ljude koji govore u kutiju cigareta.

Kako je svojevremeno i sam objašnjavao, ono što će se desiti vidi u slikama koje se ređaju kao na filmu. Navodno, predvideo je i svoju smrt u julu 1959. rekavši: Sada mogu da odem, drago mi je što neću doživeti ono što sam video.

KOMENTARI3 komentara

 1. Velika Metla says:

  To da će se pozivati na mir ne tiče se samo Balkana nego celog ljudskog roda,a onda dolazi "velika nevolja",i posle nje Božje kraljevstvo,i NIKO to neće moći sprečiti! Bog ne laže,a ni Adama i Evu nije slagao. Zna se KO je slagao njih.

  • persida says:

   Otkud si bre sve to saznao, imas li ceste randevue sa Deda Mrazom?

 2. persida says:

  Kad Nemac hoce da bude Baba Vanga, on lupeta kao dobos.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *