ПРОРОЧАНСТВО СА СВЕТЕ ГОРЕ: Србију ће напасти Албанија, Хрватска, Босна и Америка, али доћи ће Русија…

PROROČANSTVO SA SVETE GORE: Srbiju će napasti Albanija, Hrvatska, Bosna i Amerika, ali doći će Rusija…

24 septembra 2016

86093 789

Zanimljivo peoročanstvo koje je navodno na Svetoj Gori ove godine objavljeno u knjižici „Nadolazeće nesreće“, nepoznatog autora; i koje upozorava: Braćo, treba da budemo oprezni…

Tekst donosi neka nova proricanja šta nas čeka u budućnosti.

„Na nesreću, sledećih nekoliko nedelja biće početak poslednjih događaja pre kraja sveta. Od prošle godine pokušavao sam na razne načine da informišem prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje reči s nepoverenjem i smatrali me za ludog. Oni nisu hteli ništa da saznaju. To je i razumljivo – čovek koji je daleko od Boga nikada ne želi da čuje loše novosti. Takav čovek više voli spletkarenja, ćaskanja o fudbalu, o ženama, o bilo čemu, samo ne o događajima koje Bog pošalje. Nažalost, ti događaji biće istovremeno njihova kazna. Kada sam o tome popričao sa jednim pravednim starcem on mi je zapovedio da odmah prestanem da obaveštavam ljude“, piše na početku teksta.

„Braćo moja, kad sam posetio tog starca počeo sam da govorim o predstojećim događajima. On je shvatio moje namere i rekao da mi to saznanje neće doneti nikakvu duhovnu korist – ja ću samo utoliti grešnu čovekovu radoznalost. Odlazeći od starca sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda može samo jedno da se kaže – TO JE UŽAS!!!

Danas ili sutra, kad se priberem, obećavam da ću vam reći sve što mi je starac rekao i šta mi je dozvolio da napišem da ne bih uplašio narod i izazvao talas defetističkih raspoloženja. (Ne brinite, Grčkoj se neće desiti ništa loše, njene teritorije neće biti osvojene). Ali, to će biti tragedija i kazna za njene maloverne stanovnike, a ne za zemlju.

Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve desiće se tako do poslednjeg detalja. Starac je rekao da je bio zadivljen kada je u mladosti pročitao proročanstva Sv. Kozme Etolskog. Počeo je da moli Boga (tada još ne shvatajući svu ozbiljnost molitve) da mu otkrije kada će se desiti predskazani događaji. Međutim, nakon što je posetio Atos i razgovarao sa jednim starcem shvatio je svoju grešku. Samo Gospod odlučuje ko je dostojan milosti otkrovenja. I, jednom uveče kada se starac molio (to je bilo na dan kada su Turci ubili Kiprane Solomosa i Isaka) pred njegovim unutrašnjim pogledom kao filmska traka počeli su da se razvijaju predstojeći događaji.

(Ja sam, braćo, siguran da je na tom mestu starac sakrio od mene nešto neprijatno). Proročanstva nekog g-na Georgija (Đorđa) o sedam ratova, koja je zapisao i širio jedan od braće, pokazala su se istinitim.
Svaki od ratova biće suroviji od prethodnog. U svaki od ratova biće uključivano sve više država i tako će rat zahvatati sve više prostranstva zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene.

Stanovništvo država koje ne učestvuju u ratu neće urazumiti nesreće njihovih suseda, nego će umesto toga težiti ratu i razaranjima da bi se osvetili svojim neprijateljima. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara. Rusija će pretrpeti još jednu provokaciju – napad od strane Gruzije i ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije biće zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, podsticani od strane Amerikanaca, takođe će početi grubo da provociraju Rusiju.

Turska će dozvoliti američkim brodovima i avionima da ulaze u njene zalive i vazdušni prostor radi nanošenja udara po Rusiji.

Od tog trenutka počeće odbrojavanje za Tursku. Rusi će veoma brzo pobediti Ukrajince (preciznije rečeno, malo će ko od Ukrajinaca pristati da ratuje sa Rusima) i biće rado dočekani od strane stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se desiti vazdušne bitke između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobediti.

U Turskoj će početi diktatura, a u to vreme Kurdi će se podići na ustanak. Nastupiće svetska ekonomska kriza. Rušiće se jadan za drugim ekonomski sistemi država, zaustaviće se transferi novca, nastaće pobune naroda iz ekonomskih razloga, žitelji Evrope odbijaće da služe armiji. (Evo glavne karakteristika istinitosti proročanstva: ovaj razgovor sa starcem desio se u septembru 2007.)

Sledeće godine u isto vreme, ili najkasnije u oktobru (zaboravio sam da kažem da kada govorim „sledeće godine“ mislim „ove godine“, zato što se razgovor desio 2007.) Amerika i Izrael napašće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, Bosna, Amerika i NATO protiv Srbije i Rusije.

U Grčkoj će za nekoliko nedelja pasti vlada, a mi ćemo na izbore. Onda će nas napasti hunta koja vlada u Turskoj. (Nadam se da se nikada neće ostvariti proročanstva koja sam preneo, da će se pokazati da je starac bio u prelesti, a ja lakoveran i odmah mu poverovao).

Kada se dese ovi događaji upamtite dve stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite Hrista i otadžbine.
Ne znam može li se i meni verovati. Neka vreme pokaže šta je istina, a šta nije.
Nastaviću sada da izlažem proročanstva o ratnim događajima u svetu, šta će se desiti sa Grčkom, posebno sa nama, Grcima, i šta treba da radimo da se spasimo.

Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje). Pošto naiđu na otpor od strane Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju. Još pre toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan i potisnuti američke trupe.

Na severu će Rusi upasti u zemlje Skandinavije – Finsku, Švedsku, Norvešku – i osvojiće ih. To će se desiti zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš sa njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.

Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak, svrgnuti svoje potkupljene vlade i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu sa Amerikancima.

Do tada će posle žestokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i na kraju u Izrael.

U to vreme SAD i Izrael pokušaće prvi put da primene nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Suecki kanal.

Tokom ofanzive na Bliskom Istoku ruske trupe proći će kroz Grčku, ali Grčkoj neće naneti ni najmanju štetu. Sem toga, trupe će veoma brzo proći kroz Grčku. Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe, velike po brojnom sastavu, biće značajna prednost Rusa.

To će biti moguće zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv „natovaca“ koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobediće.

Ruse će slomiti i primorati ih da podele svoje snage samo jedna stvar – izdaja Kineza. Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena sablaznivši se najvećim u istoriji podmićivanjem – vlašću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe, i što je još gore omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa.

Ali, tu ih čeka potpuni poraz od nebeskih anđeoskih sila koje će ih poraziti. Grčka armija zajedno sa nekoliko saveznika među pravoslavnim zemljama, odnosno 100-150 hiljada ljudi, protiv armije od 200 miliona? Zar bi ona mogla da porazi neprijatelje bez očiglednog posredovanja Gospoda?) Oganj koji će sići sa neba i „istopiti“ Kineze (tako mi je to opisao starac), doneće slavne sluge Gospodnje – blagorodni anđeli.

Nastupiće rat protiv svih muslimana, prvo u Aziji, zatim u Severnoj Africi. Ali, još nismo završili o Prvom ratu.

Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcaće se u Albaniji i Para-ignatijevim putem (čiji će znatan deo do tada biti porušen) počeće da se kreću prema istoku. Ali pošto će im biti teško da se kreću razorenim putem (bombardovani putevi, srušeni mostovi, stalni napadi Rusa) oni će doneti lukavu odluku.

Zapad će veći deo svojih trupa uputiti Ignatijevim putem kod nas u Grčku. To će se desiti, prvo, zato što će Grčka biti neutralna država i njeni putevi neće biti razrušeni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.

Rusi neće naneti udar po „saveznoj“ i prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i desiti. Ali, saveznici će strašno mrzeti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na Zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski poginuti.

Teško Grcima koji im padnu u ruke. Zbog beznačajnih razloga – na primer, zbog odgovora na pitanje, je li blizu ili daleko grad, koje će oni postavljati svakom seljaku ili pastiru – Grke će mučiti samrtnim mukama. Zapadne vojske će odstupati od svog puta i napadati na velike i male gradove.“

Ponoviće se sve podlosti Krstaškog pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći…

Jedini spas biće bekstvo u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.

Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije da unese neslogu i poseje neprijateljstvo.“ Ja sam samo hteo da podelim sa vama neke stvari koje sam saznao pre tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.“

(Sa ruskog na srpski za veb portal fakti.org prevela Ksenija Trajković)

KOMENTARI45 komentara

 1. miroslav says:

  Sveta Gora se ne bavi prorocanstvima ni astrologijom,to je jeres.Ovo je objavio Kurir u toku dana.A ko veruje Informeru i Kuriru neka mu je bog u pomoci.Razumem ovaj sajt,on nesto malo i zaradjuje od ovakvih potpuno neproverenih informacija,ali ako se malo uozbiljite mozda i budete citaniji.

  • PAPAK FRANJO says:

   UOSTALOM TO SE VEĆ DOGODILO DA SU NAS SVI TI FAŠISTI NAPALI 90-IH. SAD DOLAZI RUSIJA DA SE SVE VRATI OTETO.

 2. Lazar says:

  Brate Miroslave, i ja mislim baš kao i vi. Katastrofična predviđanja su svojstvena satanistima a sve što je pravoslavnima bitno, objavljeno je u Otkrovenju po Jovanu...

  • Dondon says:

   Ja bih samo pitao ovog šta je bilo kad se probudio...jesu li mu noge bile u lavoru ili wc šolji. Stvarno se široke mase zanose ovim glupostima što se može i videti komentarima na ovu temu.

 3. M.Marko says:

  Sve neke zorke vidovite i jehova pogadjanja.Koliko je puta trebo smak svijeta da bude a jos odamo.

 4. Milutin says:

  sve okolnosti idu uu prilog agresije na Srbiju , od strane pomenutih. Gaji se srbofobija,....ali domaca politicka olos radi sve po diktatu svojih mentora, u prilog tog scenarijuma. Svi samo vode licnu brigu, niko ne haje za narod. Slican je mahom i taj pogani narod, bivsi pogani patareni. Kad vidis kako se //snalaze//,zaboli te glava. Poganiprevaranti i izdajnici //////////////// Više o RUSKOJ POMOĆI: https://tinyurl.com/oeovno5

 5. niki says:

  nekome ce biti smak atomska oruzja zveckaju toce se negde upotrebit verovali ili ne toje istina dace srbiju napasti nasi neprijatelji okolo nas vidite ko sve priznaje kosovo oni ce prvi da nas napadnu samo nisu rekli i za mila djukanovica siguran sam dace biti medju prvim,

 6. pravdaa says:

  Ovo nije proročanstvo ovo je suštinska realnost koja nas čeka ko god imalo ima još malo nepranog mozga nije teško da vidi šta nam ova bagra okolo sprema u saradnji sa domaćim idajnicima. A svi koji mrze Ruse brzo će popušiti jer su Rusi jedini pravedni narod na svetu. Na sreću Rusi su razvili par novih oružja koje drže u tajnosti za ta sudnja vremena kada se treba najebati mile majke svim dušmanima pravoslavog naroda širom sveta,.

 7. Bozo says:

  I meni ovo izgleda prilicno moguce. Kina je vise za zapad mada se pokazuje kao da nije. Zapad je ulozio u nju puno. Sva industrija je tamo. I jedino oni mogu da se suprostave Rusiji.

 8. Sone says:

  Za kinu se zna,i bez ovoga prorocanstva.

 9. Mihailo says:

  Sve je logicno ne drzimo se prirodne nauke prirodnog zakona i na kraju ce civilizacija biti unistena od sobstvene ruke

 10. Natasa says:

  Sto je babi milo to joj se snilo! Na zapadu postoje prorocanstva koja upravo govore suprotno od svega navedenog. Arhangel Michael govori Gospodu " Mi ne znamo kako Elohimi znaju buducnost to je za sve nas tajna". Zato molite se Gospodu a sta ce biti Bozija je volja.

 11. Ljuna Jovanović says:

  Ja lično verujem prorocima Svete Gore samo u ovom slučaju se nezna ime starca to mi je malo sumnjivo jer se svaki dosadašnji prorok znao po imenu. Ima tu puno tačnosti više verujem nego ne a to samo zbog nepoznatog starca kako to da se nezna koje on kada se za sve druge zna.

 12. jovan kursula says:

  Tako jednom Kinezi napadose SSSR za vreme jan-cen tunga,tako se valjda zvao pasle drugog Sv Rata Kineski Predsednik,isto iza ledja na Sibir,i Rusi ih pustili bez borbe jedno 10km mozda vise malo da vojska udje,i izvestaj kaze da ih je nesto spalilo od jednom niko ne zna sta,da vise ni pomislili nisu napasti. To su ljige,jer ko samo cuti nesto skriva,,vidi se kada ih pogledas

  • Ban says:

   Mao Zedong se zvao . Tukli su se oko rijecnog otoka I nastradalo je oko 15 ruski vojnika. Cak su im oteli tada najmoderniji ruski tenk T55 I odvuki u Kinu I kopirali .potom je potpisano primirje I to je bilo to . Zato te molim Jovane da ne lupas bez veze nego de procitas po nesto. Aj bok!

 13. Teodor says:

  Na kojim je drogama bio autor ovog teksta dok je ovo pisao?

 14. dejan says:

  Teska budalastina tipa proroka il i vidovnjaka kao danas su svi vidovnjaci. Istina postojali su jedini po meni bila su dva nostradamus i tarabic tarabic jebio nepismen covek dosta je nejasno objasnjavao stvari nostradmus je bio precizniji mada negde nejasan. Ovo napisnao ovde je glupost

 15. bucca says:

  Znate sta ljudi....od kad je sveta i veka zbog vere i u ime Boga su se vodili ratovi i ubijali ljudi...nema Bog veze sa tim...Bog ne vodi ratove ne ubija i nema vojsku...sva zla na ovoj zemlji je uradio čovek i samo Čovek...

  • doktrina soka says:

   buca,ne u ime Boga,nego u ime prozvanog boga Pape,koji je napisao bule da je Bog na zemlji i da sve zivo i ne zivo pripada njemu.

 16. PERO says:

  tešite se ..proročanstva ..sve je ti drek na žbici,,,,aaaa ...sve u korist rusa i srba ..ma daj obično sranje od laž8i....ist takva predviđanja ima i druga strana....shit

 17. salko says:

  u sve svemu ide se na unistenje grcke i srbije to se radilo uvek sad ili nikad opstati ili ne opstati praoslavlje na balkanu i u evropi

 18. Pravednik says:

  Turska, Bugarska i Albanija ce zajednicki napasti Grcku i oteti joj teritorije koje je kurvinskim sredstvima otela od stare Srbije i asimilovala vise miliona stanovnika Srbs , Turaka , Makedonaca , Bugara na tim teritorijama. \Sve se vraca , sve se placa, zalosno je sto ce ceh platiti isti tsj narod na tim teritorijama , umesto Atinskih kurvi , koje kroz vekove izmisljaju uz pomoc vatikana svu istoriju takozvane Grcka

  • dragoslav says:

   ma idi u kvragu gde i pripadas

  • Belomorski Serb says:

   Tačno

 19. padre says:

  Ma gonite se vi sa tim svojim proročanstvima, baba i starinama!U kojem to vi veku živite!još vam samo astrolozi fale, mada nisam siguran, da i njih niste pomenuli!Mi živimo u realnom svetu!

 20. Bajurina says:

  Ljudi sta rece Putin Dodiku????

 21. bob marli says:

  Putin poruci Dodiku da pozdravi Bajurinu i da mu kaze da ne jebe koze previse, trebace mu za hranu uskoro.

  • Bajurina says:

   Hahahahaha.. Necu ,pazim ja njih.

 22. Vladimir Janković Vlada says:

  Kao i obično i u tom proročanstvu Rusi stižu da pomognu Srbima tek na kraju rata kad izgine previše Srba. Rat u Srbiji počeo 1941. i to Rusi gurnuli Tita u rat da povede Srbe i Draža malo pre toga, i ginusmo od Švaba čak do 1944. znači pune tri godine i boli sve njih uvo za srbske živote jer tako im odgovaralo da Srbi ginu umesto građana i naroda velikih sila za njihove a ne srbske interese.

 23. bob marli says:

  Gospodin Jankovic je OBJASNIO.

 24. Marko says:

  haha gotovi ste smrde! Okupirat cemo vas i pripojiti srbiju velikoj Hrvatskoj! A onda cemo vas sve vratit u pravu krscansku vjeru otpadnici od Krista! Bagro rusofilska. A onda idemo i na rusiju da ih bacimo na koljena! Hahaha

  • JRM says:

   Čmarko, opet nisi popio lekove?

 25. rubljov says:

  Da li su to oni isti monasi koji su pezili i gostili krvoloka Dobricu Cosica kad im je dolazio u posetu?

 26. Dondon says:

  Kakva glupost...auuu... pa gde ste culi da pravoslavne institucije pisu prorocanstva. To je strogo zabranjeno jer se kosi sa uredjenjem crkve, drugim recima jeres. Uvek se pitam zasto u svim glupostima koje napisu novine ubace neke starce. Sta ako je star obavezno je prorok. Gluposti.

 27. Sindjelich 2 says:

  posle zlo komunzma,doci ce jos vece zlo jer su naime komunizam pljackalu slovenski narodi, nema komunizam nema plkjace zapdnog osvojaca.

 28. Sluskinja Bozija says:

  Blagodacu Duha Svetoga mnogi Sveti Oci koji zivese imali su dar prozorljivosti od Gospoda,Sveti Jovan Kronstatski,Sveti Lavrentije Cernigovski,Sveti Ignjatije Brajcaninov ,Starac Nikolaj Gurjanov,Sveti Starac Pajsije Velickovski,odeski starac Jona(Ignatjenka) i mnogi drugi i kod nas takodje Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic,Sveti Ava Justin Celijski,Sveti otac Tadej..Gospod ih je udostojio i pokazao im predstojece dogadjaje do svrsetka sveta..to nije nikakvo vracarenje vec Blagodat Bozija,ne treba se bojati ali se treba ojacavati duhovno za predstojece dogadjaje Gospod ce voditi svoje

  • Pera says:

   Konacno, raba bozija vam jedino tacno rekla. Vi, koji zamisljate da ste neki vernici i da je vasa obaveza da branite crkvu, pa eto i Atos, pomalo ste smesni. Vi cete da branite Boga? Kada se bezboznici svojevremeno postavili satansku postavku od sv. Savi u jugoslovenskom dramskom pozoristi, pitali + patrijarha Pavla da komentarise ! On im lepo rece; ko sam ja da branim Boga i sv. Savu ? I stvarno, kroz par nedelja pozar te izgore pozoriste! Kad kazemo nekom, nije istina to sto pises, stavljamo se na mesto bozije ! Neide to tako. Ova pricanija se oslanja mnogo na prorostvo jednog od najvecih u zadnjim vremenima, otac Pajsije. On je predvideo rat izmedju Grka i Turaka, gde ce Rusi uleteti i odbraniti Grcku i unistiti nato. Njegovo je jos, da ce Kinezi pregaziti zemlje komonvelta. Ova prica da ce Kinezi izdati Ruse je Ruska prica. Oni nevole Kineze i mrze ih vise nego ameriku. Procitah komentar bivseg Srbina, sadasnjeg ustasu da i njihovi prorokuju samo suprotno. Bas me zanima koji su to njihovi proroci kad oni evo vec 10 vekova nemaju nista sa Bogom? Ako racuna na one gospodicne sa medjugorja, onda valjda zna da se i papama smucilo njihove svakodnevne prepiske sa Bogom! Ako neko nije upucen zasto rimokatolici umesto pricesca grickaju keksice bez vina, koji oni zovu hosti ? U srednjem veku, kad se Duh Sveti povukao sa zapada, zavladale su djavolske kuge i kolere. Da bi sebe zastitili, opati su vezivali kascice na motke duge 1-2 metra. Kako ni to nije uspelo jer su i oni bezboznici umirali, papci su onda smislili keksice da ostave na sredinu crkve i da ih vernici sami uzimaju i normalno, ukinuli vino! E pa sada ako ima jos neko da pomisli da papisti imaju nesto sa Bogom, stvarno takve zalim. Uzgred i takve ubice kao sto su vatikanci, jevreji su na osnovu dugova tih pedera preuzeli vatikan 1963-5 na 2 vatikanskom koncilu. Tada je krenulo pomracenje za nas prave vere, pravoslavne. I jos nesto, nismo mi sebe proglasili pravoslavcim, to su zapadni narodi sami nas prozvali ortodoxnima. Njihovo svestenstvo tu rec nesme da izusti, zovu nas vizantinci ili istocne vere.

   • Igor says:

    Svaka cast za komentar. Slava Bogu !

 29. dragoslav says:

  kakav idiotski komentar

 30. zoran says:

  pero svaka cas na odgovoru

 31. Don says:

  Eh,glupostima za pare nikada dosta.Nijedna crkva ni Pravoslavna ni Katolicka ni bilo koja druga se ne bavi prorocanstvima.Tako ni Sveta gora ni Vatikan.Pa niko:))

 32. goran says:

  Hriscanstvo i islam su sredstvo zaglupljivanja narodnih masa kako bi se lakse ostvarili cionisticki ciljevi. Srbin osobito voli jevrejske bajcice, voli sve sto nije njegovo.

  • Nebeska Srbija says:

   Vera u Boga nikako ne moze da bude sredstvo za zaglupivanje narodnih masa.Sa druge strane KOMUNIZAM,FASIZAM,RASIZAM I SEKTE mogu..Nadam se da cemo bar u jednom ratu da budemo postedjeni.

 33. SAmarićan says:

  Sve je to bilo-i biće opet.

 34. free online singles says:

  real online dating site for freematch dating desktop sitechat with local singlesdating free chat onlinethe best site to meet a girlmeet local maturesfree website for dating womensfree website to meet womenmature quality datinghow to meet singles near me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *