ПРОСТАКУША КОЛИНДА: „Не треба склањати УСТАШКУ ПЛОЧУ у Јасеновцу – НЕМОЈМО СКИДАТИ ГАЋЕ ПРЕД СРБИМА!“

PROSTAKUŠA KOLINDA: „Ne treba sklanjati USTAŠKU PLOČU u Jasenovcu – NEMOJMO SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA!“

9 marta 2017

130340_kolinda_f

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović gostujući u emisiji Direktno na RTL izjavila je da hrvatska Vlada nije trebalo da zatraži uklanjanje ustaške ploče u Jasenovcu, i da je puno je bitnija tema nasilje nad ženama i vršnjačko nasilje?! Kolinda je istakla da je Srbija ta koja potencira ustaštvo u Hrvatskoj i poručila: „Nemojmo skidati gaće ni pred kime“

– Mislim da Vlada nije trebalo da zatraži uklanjanje ustaške ploče u Jasenovcu, puno je bitnija tema nasilje nad ženama i vršnjačko nasilje. Sve to spada u govor mržnje, nemojmo biti selektivni i nemojmo se fokusirati na nekakvu puzajuću fašizaciju – poručila je Kolinda Grabar Kitarović govoreći o skandalima koji potresaju Hrvatsku.

To je ploča koja nije usmerena na ono što se u Jasenovcu događalo u Drugom svetskom ratu, rekla je predsednica Hrvatske, to je ploča koje ja podignuta za 11 mladića. Poruka nije nikakva fašizacija, nego pijetet prema tih 11 mladića.

Kitarović je optužila Srbiju da je ona ta koja potencira puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj.

– Ja ga ne vidim, ja vidim pojedine incidente – nervozno se branila Kolinda i dodala:

– Nemojmo skidati gaće ni pred kime. Moram biti prizemna u ovom slučaju. Mislim da smo dovoljno zreli kao demokratija da bismo stvari sagledali onako kakve one jesu. Puno godina smo izgubili jer smo pričali o ideološkim pitanjima, a nismo o životnim pitanjima i zato mladi odlaze. Mladima je dosta razgovora o ustašama i partizanima – zaključila je Kolinda.

(Index.hr)

 

KOMENTARI7 komentara

 1. kuka says:

  Luda žena! U Hrvatskoj nema puzajućeg, nego otvorenog ustaštva koje je konstanta hrvatske politike i to nikad nije bila fašistička, nego najcrnja nacistička politika, koja povremeno eskalirala u genocid, kakav se desio 1941.-1945. a koji je dovršen 1995. To je jedina istina, a za gaće hoće, neće njena stvar.

 2. Pero Joksimovic says:

  U pravu je Kolindica. Ne treba pred Srbima da skida gaće - trebaju joj kožne gaće, da Srbi pomisle da je virgo intakta.

 3. Trifun says:

  Samo degen bi se mogao napaliti na nju i ostale ustase iz NDH2! Imala ili neimala gace!

 4. M.Marko says:

  A sto bi skidala srbima kad ima i drugih.

 5. Igor says:

  Ti mozes da skines gace,ima toliko da se potrudim. Inace ne bodem u dubre.

 6. Dusanka says:

  Ma ne nije ona predsed.svoje prodane marionet drzavice ona je podanik i slugan svojih gazda iz Brisela koji je svjesno guraju u rat a sa kime ce nego sa nama Srbima fuj prokleta fasisticka politika.

 7. Bagro crvena says:

  A od cega pravite pracke kad ne vadite lastis iz gaca!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *