„ПРОСТО МОНСТРУОЗНО!“ Путин наглашава да се учење деце да могу лако мењати пол „граничи са злочином против човечности“

„PROSTO MONSTRUOZNO!“ Putin naglašava da se učenje dece da mogu lako menjati pol „graniči sa zločinom protiv čovečnosti“

23 oktobra 2021

Rastuća kampanja na Zapadu za ukidanje rodno zasnovanog jezika prkosi razumu i podriva ljudsku prirodu, tvrdi ruski predsednik Vladimir Putin, naglašavajući da decu ne treba učiti da biološki pol ne postoji.„Diskusija o pravima muškaraca i žena pretvorila se u potpunu fantazmagoriju u brojnim zapadnim zemljama“, rekao je Putin u govoru pred visokim zvaničnicima i novinarima na diskusionom klubu „Valdaj“ u Sočiju.

„Oni koji rizikuju da kažu da muškarci i žene još uvek postoje i da je to biološka činjenica, praktično su izopšteni.“

Naveo je primere, kao što je zabrana reči kao što su „majka“ i „otac“ u korist izraza kao što su „roditelj jedan i roditelj dva“, kao i „zabrana fraze ‘majčino mleko’ i zamena sa ‘ljudsko mleko’ tako da se ljudi nesigurni u svoj rod ne bi uznemirili”.

„I to nije novo“, nastavio je ruski predsednik. „20-ih godina prošlog veka, sovjetski kulturni ratnici izmislili su takozvani ’novi govor‘, verujući da će na taj način stvoriti novi osećaj svesti i redefinisati vrednosti ljudi.“

„Da ne pominjem stvari koje su prosto monstruozne“, dodao je on, „kada se deca od malih nogu uče da dečak lako može da postane devojčica i obrnuto. U stvari, oni ih indoktriniraju u navodne izbore koji su navodno dostupni svima, uklanjajući roditelje iz jednačine i terajući dete da donosi odluke koje mogu da im unište živote.”

Putin je 2019. insistirao da Rusija ima „veoma opušten stav prema LGBT zajednici“, rekavši: „Nismo pristrasni prema njima“. Međutim, dodao je, „dajmo deci priliku da odrastu i da posle odluče šta žele da budu. Ostavite ih na miru.“

Zemlja je 2013. godine uvela zakon kojim se zabranjuje „promovisanje netradicionalnih seksualnih vrednosti među maloletnicima“ kao deo zakona koji je osmišljen da zaštiti porodične vrednosti. Iako su zakon u to vreme kritikovale brojne međunarodne grupe za ljudska prava, Putin je rekao da su mere važne za zaštitu dece.

„Nije me briga za nečiju orijentaciju. I ja poznajem neke ljude koji su gej. Mi smo u prijateljskim odnosima. Nemam predrasude ni na koji način“, dodao je Putin tada.

(vostok.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Cp6a says:

  Tako je. I ovde, u svakoj prilici kad se to poteže, mora da se tretira kao zločin protiv čovečnosti.

 2. milorad5 says:

  Organizovana masovna manipulacija decom je karakteristika totalitarnih režima i ovde se na zapadnom primeru jasno to i vidi.Nivo rasturanja društva preko rasturanja porodice i dubinski sociološki potresi koji takav pristup stvara apsolutno vode poništavanju društva civilizovanosti pojedinca i civilizacije u krajnjoj liniji.Namera je da se stvore potpuno odrodjeni pojedinci koji funkcionišu u kratkotrajnim medjusobnim plemenskim odnosima bez ikakvog osećaja odgovornosti ili brige za uredjenost i funkcionisanje društva u celini i na duže staze.To oligarhiji daje odrešene ruke za uvodjenje nasilne strahovlade jer, "oni" su divljaci i samo bič razumeju.to je osnovna namera iza rasturanja civilizovanog i moralnog društva na zapadu.Pojavljivanje ozbiljnih otvorenih totalitarnih vojnih hunti kao primarnih načina funkcionisanja u mnogim državama zapada je sad samo pitanje vremena.

 3. Kosovac says:

  Gadnu ljudsku bolest pederastija, od koje boluje i naš cenjeni kolega Rista, sorošoidi su proglasili kao vrlinu. „Lepota različitosti“. Čak su lekari Svetske Zdravstvene Organizacije tu bolest proglasili da nije bolest nego vrlina. Pošto se ipak ta boleština nije lako kalemila u zdrav narod, uprkos sorošoidnoj propagandi, sorošoidi su pribegli sili zakona i sili milicije i vojske. Sećamo se da rodoljubi iz SNS u cilju zaštite tih bolesnika koji paradiraju kroz centar Beograda, u cilju zaštite njihove promocije, angažuju 5.000 žandara, mnoga borbena milicijska i vojna vozila. Kažu, „moralo se, internacionala je naredila“. A sa druge strane Zakon osuđuje Mladena Obradovića Obraz na 2 godine zatvora samo zato što je organizovao protest. ……………Da su ovi pederi jedan ogranak Svetske Satanističke verske organizacije, poslužiće nam dokaz iz njihove parole kojom je nazvan prošlogodišnji peder-bal u Beogradu, koja je glasila „Ne odričem se…...đavola“. Kao suprotnost rečenice koja se koristi pri obredu krštavanja hrišćana i izgovara se tri puta: „Odričem se…..ćavola“. Mangupi pederski nisu mogli da se uzdrže a da se ne eksponiraju, zbog čega ih je masonski majstor sigurno strogo kaznio. ……………Koristim priliku da se zahvalim caru Putinu zato što je na visokom mestu ukazao da sorošoidi udarom na decu čine zločin protiv čovečnosti. Mada time nije uopšte zabrinuo sorošoide, oni se ne plaše, oni se ne stide, oni su ponosni na svoje zločine. Ali se zato evo i ovde u Srbiji čuje njihova vriska i piska kada su videli ko im je veliki protivnik.

 4. Si Ju Leter Aligeder says:

  Ma dajte, deci uopšte nije bitno kojeg su pola, samo im dajte da se igraju i da vas zajebavaju, da traže sve i svašta i da eksperimentišu. Ako još nisu polno zrela šta njih briga gde zeka pije vodu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *