„ПРОСТО МОНСТРУОЗНО!“ Путин наглашава да се учење деце да могу лако мењати пол „граничи са злочином против човечности“

„ПРОСТО МОНСТРУОЗНО!“ Путин наглашава да се учење деце да могу лако мењати пол „граничи са злочином против човечности“

23 октобра 2021

Растућа кампања на Западу за укидање родно заснованог језика пркоси разуму и подрива људску природу, тврди руски председник Владимир Путин, наглашавајући да децу не треба учити да биолошки пол не постоји.„Дискусија о правима мушкараца и жена претворила се у потпуну фантазмагорију у бројним западним земљама“, рекао је Путин у говору пред високим званичницима и новинарима на дискусионом клубу „Валдај“ у Сочију.

„Они који ризикују да кажу да мушкарци и жене још увек постоје и да је то биолошка чињеница, практично су изопштени.“

Навео је примере, као што је забрана речи као што су „мајка“ и „отац“ у корист израза као што су „родитељ један и родитељ два“, као и „забрана фразе ‘мајчино млеко’ и замена са ‘људско млеко’ тако да се људи несигурни у свој род не би узнемирили”.

„И то није ново“, наставио је руски председник. „20-их година прошлог века, совјетски културни ратници измислили су такозвани ’нови говор‘, верујући да ће на тај начин створити нови осећај свести и редефинисати вредности људи.“

„Да не помињем ствари које су просто монструозне“, додао је он, „када се деца од малих ногу уче да дечак лако може да постане девојчица и обрнуто. У ствари, они их индоктринирају у наводне изборе који су наводно доступни свима, уклањајући родитеље из једначине и терајући дете да доноси одлуке које могу да им униште животе.”

Путин је 2019. инсистирао да Русија има „веома опуштен став према ЛГБТ заједници“, рекавши: „Нисмо пристрасни према њима“. Међутим, додао је, „дајмо деци прилику да одрасту и да после одлуче шта желе да буду. Оставите их на миру.“

Земља је 2013. године увела закон којим се забрањује „промовисање нетрадиционалних сексуалних вредности међу малолетницима“ као део закона који је осмишљен да заштити породичне вредности. Иако су закон у то време критиковале бројне међународне групе за људска права, Путин је рекао да су мере важне за заштиту деце.

„Није ме брига за нечију оријентацију. И ја познајем неке људе који су геј. Ми смо у пријатељским односима. Немам предрасуде ни на који начин“, додао је Путин тада.

(vostok.rs)

KOMENTARI4 коментара

 1. Cp6a says:

  Тако је. И овде, у свакој прилици кад се то потеже, мора да се третира као злочин против човечности.

 2. milorad5 says:

  Organizovana masovna manipulacija decom je karakteristika totalitarnih režima i ovde se na zapadnom primeru jasno to i vidi.Nivo rasturanja društva preko rasturanja porodice i dubinski sociološki potresi koji takav pristup stvara apsolutno vode poništavanju društva civilizovanosti pojedinca i civilizacije u krajnjoj liniji.Namera je da se stvore potpuno odrodjeni pojedinci koji funkcionišu u kratkotrajnim medjusobnim plemenskim odnosima bez ikakvog osećaja odgovornosti ili brige za uredjenost i funkcionisanje društva u celini i na duže staze.To oligarhiji daje odrešene ruke za uvodjenje nasilne strahovlade jer, "oni" su divljaci i samo bič razumeju.to je osnovna namera iza rasturanja civilizovanog i moralnog društva na zapadu.Pojavljivanje ozbiljnih otvorenih totalitarnih vojnih hunti kao primarnih načina funkcionisanja u mnogim državama zapada je sad samo pitanje vremena.

 3. Косовац says:

  Гадну људску болест педерастија, од које болује и наш цењени колега Риста, сорошоиди су прогласили као врлину. „Лепота различитости“. Чак су лекари Светске Здравствене Организације ту болест прогласили да није болест него врлина. Пошто се ипак та болештина није лако калемила у здрав народ, упркос сорошоидној пропаганди, сорошоиди су прибегли сили закона и сили милиције и војске. Сећамо се да родољуби из СНС у циљу заштите тих болесника који парадирају кроз центар Београда, у циљу заштите њихове промоције, ангажују 5.000 жандара, многа борбена милицијска и војна возила. Кажу, „морало се, интернационала је наредила“. А са друге стране Закон осуђује Младена Обрадовића Образ на 2 године затвора само зато што је организовао протест. ……………Да су ови педери један огранак Светске Сатанистичке верске организације, послужиће нам доказ из њихове пароле којом је назван прошлогодишњи педер-бал у Београду, која је гласила „Не одричем се…...ђавола“. Као супротност реченице која се користи при обреду крштавања хришћана и изговара се три пута: „Одричем се…..ћавола“. Мангупи педерски нису могли да се уздрже а да се не експонирају, због чега их је масонски мајстор сигурно строго казнио. ……………Користим прилику да се захвалим цару Путину зато што је на високом месту указао да сорошоиди ударом на децу чине злочин против човечности. Мада тиме није уопште забринуо сорошоиде, они се не плаше, они се не стиде, они су поносни на своје злочине. Али се зато ево и овде у Србији чује њихова вриска и писка када су видели ко им је велики противник.

 4. Si Ju Leter Aligeder says:

  Ma dajte, deci uopšte nije bitno kojeg su pola, samo im dajte da se igraju i da vas zajebavaju, da traže sve i svašta i da eksperimentišu. Ako još nisu polno zrela šta njih briga gde zeka pije vodu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u