PROTEST 9. MARTA: Dveri za probijanje medijske blokade

PROTEST 9. MARTA: Dveri za probijanje medijske blokade

6 marta 2014

probijanje-medijske-blokadePokret Dveri otkazuje završnu konvenciju u velikoj sali Doma sindikata u Beogradu u nedelju, 9. marta i istog dana zakazuje protest protiv medijskog mraka, izborne krađe, strane okupacije i stranačke pljačke Srbije.

Pozivamo sve građane Srbije da nam se pridruže – u nedelju, 9. marta u 14 časova ispred sedišta RRA (Republičke radiodifuzne agencije) na Trgu Nikole Pašića u Beogradu – u velikom svenarodnom opozicionom protestu, rekao je na današnjoj konferenciji za medije Boško Obradović, nosilac republičke liste Dveri.

Obradović je istakao da RRA nije obezbedila ravnopravan tretman svih izbornih učesnika na medijima, a bila je obavezna da to učini. “ Uprkos svim našim prigovorima i predstavkama i dalje se krši Zakon o izboru narodnih poslanika i Opšteobavezujuće uputstvo same RRA koje nalaže ravnopravan tretman svih izbornih učesnika na javnim emiterima. U ukupno 10 velikih televizijskih debata na elektronskim beogradskim medijima sa nacionalnom frekvencijom u poslednjih 10 dana izborne kampanje Pokret Dveri nema svog predstavnika, što je direktna izborna krađa pre izbornog dana“, rekao je Obradović.

Od Trga Nikole Pašića, protestna šetnja će krenuti do sedišta RIK-a (Republičke izborne komisije), mesta izborne krađe od Đurđevdana 2012, da upozorimo vladajući režim SNS-a i SPS-a da nova izborna krađa neće proći, a protest će biti završen probojom medijske blokade ispred sedišta RTS-a u Takovskoj 10.

Pozivamo sve nezadovoljne, ponižene i uvređene građane Srbije da nam se pridruže u ovoj borbi za medijske slobode, slobodne izbore i slobodnu Srbiju!

(Informativna služba Pokreta Dveri )

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *