Против Трампа се користи ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА какве се могу видети широм света, А ИЗА СВЕГА СТОЈИ ОВАЈ ЧОВЕК

Protiv Trampa se koristi OBOJENA REVOLUCIJA kakve se mogu videti širom sveta, A IZA SVEGA STOJI OVAJ ČOVEK

19 septembra 2020

PROTIV Donalda Trampa se koriste metodi uz pomoć kojih su američke obaveštajne službe rušile nepoželjne režime u Istočnoj Evropi, rekao je u intervjuu za Fox News bivši portparol predsednika SAD i politički strateg Daren Biti.

Prema njegovim rečima, demokrate čine sve da rezultati novembarskih predsedničkih izbora izazovu nepoverenje. Isplaniralii su i provociranje masovnih protesta i pokretanje postizbornih sudskih sporova.Biti naglašava: „Isti profesionalci koji su zbacivali strane lidere sada razvijaju obojeni scenario unutar SAD“.

Dodatno ukazuje: „Nacionalno glasanje putem pošte nije samo poziv na prevaru, mada to svakako jeste. Možda je još važnije da ćemo u novembru gotovo zagarantovani videti kako se horde advokata prepiru oko toga koji glasovi treba da budu uračunati. Presudno neće biti ko je dobio najviše glasova, već – ko ima više advokata. Demokrate u tome vide svoju šansu za pobedu. To smo već imali priliku da gledamo. Na primer, u Njujorku, uoči kongresnih izbora glasanje putem pošte dovelo je do toga da sudije nedeljama odlučuju kako će se brojati glasački listići koji su kasnili“.

Biti navodi: „Demokratski funkcioneri koji vode kampanju Džoa Bajdena to sigurno znaju. Zbog toga pokušavaju da zabrane kritiku glasanja poštom. Njima je potrebna neizvesnost ishoda izbora kako bi se rezultatima moglo manipulisati.

– Oni to ni ne kriju! Štab Bajdenove kampanje nedavno je osnovao takozvano posebno parnično odeljenje. Regrutovao je stotine advokata za parničenje povodom izbora. To je stranka advokata“.

Biti posebno naglašava: „Mnogi su akcije preduzete protiv Trampa opisali kao državni udar. To je tačna procena. Ali, ta formulacija je previše uopštena i nejasana. Ovo što se odvija pred našim očima vrlo je specifična vrsta državnog udara koja se naziva revolucija u boji. To je model promene režima koji preferiraju mnogi u našem aparatu nacionalne bezbednosti. Naročito ga vole u zemljama Istočne Evrope, gde ruše režime koji im se ne sviđaju“.

Biti podseća da je Vašington koristio i slanje trupa u zemlje poput Iraka radi uklanjanja neželjenog vođe vojnom silom.

Ističe da su obojene revolucije nešto suptilniji i sofisticiraniji model jer se kombinacija veštački stvorenog scenarija za osporavanje izbornih rezultata i masovnih, mobilisanih protesta. Ti protesti se nazivaju „mirnim“ i „aktima građanske neposlušnosti“.

Biti izoštrava ovako: „Iste strategije i taktike ne koriste se samo protiv Trampa i to rade bukvalno isti ljudi! Profesionalci za „revolucije u boji“, sa velikim iskustvom. Jedna od ključnih figura u obojenoj operaciji – revoluciji protiv Trampa – jeste Norman Ajzen. On je funkcioner Demokratske partije i njen vodeći pravni ubica. U Obaminoj administraciji bio je – „kralj etike“. On je i vodeći arhitekta gotovo svih napora da se predsednik Tramp cenzuriše, tuži, opozove ili svrgne“.Biti predočava Amerikancima i da je Ajzen autor je priručnika o revolucijama u boji:

„On u tom svom priručniku poziva na rušenje režima koji se ne sviđaju Vašingtonu pomoću scenarija sa izbornom prevarama i masovnim protesta koji dovode u pitanje legitimitet određenog lidera. Ajzen ima duge i kontroverzne rezultate. Na svom kontu ima preko 180 tužbi protiv Trampa. Deset članova zahteva za impičment formulisao je i pre predsednikovog telefonskog razgovora sa predsednikom Ukrajine Zelenskim. Bio je specijalni savetnik demokrata za impičment. Uključen je bukvalno u svaki aspekt ove revolucije u boji protiv Trampa“.

Biti zaključuje ovako: „Njegov najnoviji i možda najveći posao biće upotreba pravnih alata za poništavanje izbora za predsednika SAD zakazanaih za 3. novembar 2020-te. Zapamtite ovo ime: Norman Ajzen“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. SiNiša says:

    Kod nas se i za manje grehe gubi sve...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *