ПРОВАЉЕН ЗЛОКОБАН ПЛАН ПРИШТИНЕ: Познат датум напада на Србе

PROVALJEN ZLOKOBAN PLAN PRIŠTINE: Poznat datum napada na Srbe

7 decembra 2018

Šiptarski ekstremisti planiraju da napadnu sever Kosova 31. decembra tačno u 22 časa, da uhvate Srbe nespremne u vreme dočeka Nove godine i da već 1. januara ujutru zauzmu „granicu“ sa centralnom Srbijom

Šiptarski ekstremisti planiraju da napadnu sever Kosova 31. decembra tačno u 22 časa, da uhvate Srbe nespremne u vreme dočeka Nove godine i da već 1. januara ujutru zauzmu „granicu“ sa centralnom Srbijom.„Blickrig“ akcija

Srpske obaveštajne službe, kako se saznaje, dobile su ovakvu informaciju od partnerskih stranih službi, a dodatnim proverama utvrženo je da vlasti u Prištini zaista pripremaju „pakleni novogodišnji plan“.

Odlično obavešteni izvori kažu da su potvrdu ovih informacija dobili sa više strana.

– Upozoreni smo od vrlo ozbiljnih službi sa Istoka i sa Zapada da postoji plan Prištine da, pošto 14. decembra formiraju „vojsku Kosova“, napadnu sever pokrajine, to baš u vreme proslave Nove godine! Šiptari planiraju da iznenade Srbe na severu. Ideja im je da napad počne u 22 sata I da se čitav sever zauzme za nekoliko sati. Albanci su ubeđeni da bi ovaj blickrih napad matirao Beograd, koji nakon toga ne bi imao drugog izbora nego da prizna lažnu državu – objašnjava izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, država Srbija je svesna ove opasnosti i preduzela je odgovarajuće mere.

– U ovom momentu ne mogu vam reći konkretno koje su mere preduzete, ali budite sigurni da je šiptarsk iplan na vreme provaljen i da će im teško uspoeti ova zločinačka namera – uverava izvor.

– Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo i neće smeti da to uradi. Dovoljan bi bio samo jedan maerički vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati – kazao je Haradinaj, čime je praktično najavio upad na sever pokrajine.

(Informer)

KOMENTARI4 komentara

 1. marko says:

  nato ce zajedno s siptarima ici na tu granicu za to treba imati odgovor ako ga uopste ima i zeli vucici provesti

 2. Bukson says:

  Oooo INFORMER REZIMSKE MEDIJE NEMA NISTA OD TOGA SVE LAZU I IZMISLJAJU A I ANONIMAN IZVOR.NEMA GORI MEDIJA OD INFORMERA U CELOJ SRBIJI.ALI NIJE TO NI TAKO LOSE SVE STO KAZU SAMO SVATIS KONTRA TIGA I TO TI JE ISTINA AKO KAZU BELO ZNAS STO POSTO DA JE CRNO.

  • Dusan says:

   bas tako

 3. Nićifor says:

  Informacija nije potpuno tačna. Napad će, kako saznaje Radio Mileva iz "dobro obaveštenih izvora" početi pet minuta po dočeku Nove godine, jer će šiptarski ekstremisti iskoristiti priliku da zapucaju, dok će iznenađeni Srbi misliti da to oni proslavljaju doček Nove godine. Informer je iz "odlično obaveštenih izvora" i 16 novembra objavio naslov: OTKRIVAMO TAJKUNSKU ZAVERU – ŠOLAK I ĐILAS KUPUJU TV PRVA I O2, a o ovome je Dragan J. Vučićević detaljno informisao i gledaoce medijskih javnih servisa i nekih lokalnih TV stanica. O tome je na televiziji popovao i Aleksandar Vučić. Oni kojima je televizor jedini prozor u svet nikad neće saznati da je ove dve televizijske kuće kupio biznismen Srđan Milovanović iz Niša, rođeni brat Zvezdana Milovanovića, vlasnika kompanije Kopernikus, ujedno i glavni SNS čovek za Niš i sva okolna mesta, kako izveštavaju nerežimski portali. I ovu novčanu transakciju će platiti građani Srbije, isto kao što i sve lokalne vlasti iz svog bužeta finansiraju Informer, što je poslednje što bi oni poželeli, isto kao što žele finansirati i Pink. Koliko je atentata i državnih udara izmislio Dragan Vučićević to više ni Bog ne zna. Ako već ne zna šta znači ustav, kao najviši pravni akt u zemlji, neko mu je morao objasnisti ko u bilo kojoj državi može izvršiti puč, ili državni udar. To svakako ne može učiniti ona baba kojoj sudi režim Mila Đukanovića, koja ima veze sa državnim udarom, koliko je i Marko Kraljević imao veze sa televizijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *