ПРВА ПОСЛАНИЦА У СРБИЈИ ПОД ХИЏАБОМ

ПРВА ПОСЛАНИЦА У СРБИЈИ ПОД ХИЏАБОМ

4 августа 2020

Моје појављивање у Скупштини је изазвало доста пажње, али није било непријатности, каже за Б92.нет прва посланица Србије под хиџабом Мисала Праменковић.

Параменковић, која је у парламент ушла као трећа на листи Странке правде и помирења Муамера Зукорлића иначе ради као професор исламских наука у Медреси Гази Иса-бег.Она је за Б92. нет рекла и да је најбољи начин да имате исправан став о неком или нечему да се са тим упознате.

“Често предрасуде и стереотипи бивају узроковани непознавањем”, оценила је Праменковић.

На питање шта очекује од свог посланичког мандата, Праменковић је рекла да очекује да ће својим деловањем и залагањем у Скупштини оправдати поверење које јој је указано.

“Наставићемо оно сто су наши посланици у претходном мандату започели, ми смо странка континуитета, али ћу се посебно залагати за права жена, деце, статус породице”, напоменула је она.

Праенковић је за Б92. нет додала и да је свакако и раније требало да у Скупштини Србије буде посланица Бошњакиња.

“Али је значајно и то што ја нисам једина”, закључила је она.

Скупштина Србије потвррдила је данас мандате новим поснацима чиме је конституисан нови сазив парламента.

Странка правде и помирења имаће четири посланика.

(Б92)

KOMENTARI23 коментара

  • Nebeska Srbija says:

   Maja je na aparatima..nije sleng,bori se za zivot u bolnici.

  • Косовац says:

   @ Pravda, …..Шта се секираш толико, ваљда ће да нађу још неку која ће да зна да притиска у звонце?

 1. Косовац says:

  Овај муслимански реалити и није толико лош. А и њихов посланик лепо изгледа. Шта има да се неко противи што је под „хиџабом“? И то је боље него да је под фереџом, коју су фереџу комунисти укинули још 1945. године. ……………Ја лично, ако сазнам да су њена права угрожена или нападнута, ево јављам се у одбрану њених права. ……………Али ако почне да цмиздри о Сребреници, упутићу је на Хилари Клинтон, евентуално на неку Мајку Сребренице. Ваљда Мајкама рачун није пресушио. ……………Евентуално ако се овај муслимански посланик не понаша у Скупштини, захтевам да њу избацују женски припадници обезбеђења, да је мушка рука не додирне уопште.

  • Косовац says:

   @ Косовац, …..Ако носи Маску, да ли ћемо то да тумачимо да носи Фереџу?

 2. persida says:

  Najvece rugobe na planeti zemlji: Madlen Olbrajt, Maja Gojkovic, Sonja Biserko, Natasa Kandic.

  • uddu says:

   A Hilari Klinton?Inače,meni je ova gospođa Pramenković baš simpatična.

   • persida says:

    U pravcu si, Hitleri je jos odvratnija.

   • Ivana says:

    Pramenković sa ić kako divno srpsko prezime preci primili islam pod zulumom a deca bi sad na silu bili Turci umesto da se vrate svojoj veri. Gospođo bit ćeš turkinja kas ćeš se preuivati Ataturk, ali Pramenković, Musić, Kovačević, Matić, nikada samo poislamljeni SRBI stidite se.

 3. Ivan Grozni says:

  Sta je cudno sto je poslanica sa hidzabom u Skupstini. Siguran sam da ce vise doprineti korisnoj debati od nekah silikonki i botoksiranih supljoglavih izabranica AV. Misali zelim svaku srecu i da postigne ono, za sta se zalaze.Neko ce morati da se zalozi za porodicu, decu, i zenska prava. Okrenite se i pogledajte koliko je zena protekle godine u Srbiji pretrpelo porodicno nasilje gde je ponekad zavrsilo ubistvom. Ko je u Skupstini o tome debatovao?.Atlagic i Risticevic sigurno nisu, a nije ni Obradovicka.

 4. Darko says:

  Svasta citam, svasta gledam. Skidam kapu ovoj zeni. Skidam kapu ovoj zeni. Sta mi Srbi hocemo. Mi ne postujemo svoje kao sto Muslimani i ova zena postuju svoje. KOje nama kriv sto mi vise volimo da gledamo rijaliti nego da idemo u crjkvu. Koje nama kriv sto nas vise ide u Hrvatsku na odmor nego u posetu nasih manastira na Kosovu i metohiji, u BiH ili na svim drugim mestima u bivsoj YU. Tebi gospodjo ili gospodjice sa hidzabom svaka cast, imas moju 100% podrsku.

  • Gardista says:

   Pa da bi se zloglasnom Zukorlicu zacepila usta potreban je neko iz njihovog tora. Silikonke su svoje izblejale.

  • Косовац says:

   @ Darko, …..Представљаш се Србином да би могао да пљујеш Србе, фол самокритика. Тако је један комуњара још одавно рекао „Срамота ме што сам Србин“. Префригано. ……………Не мислим да кажем ништа лоше о Муслиманима, али не дозвољавам да их ти као фол „Србин“ стављаш испред Срба. Муслимани имају више секти него Срби, немој да причаш да они поштују „своје“. Гледај само колико дозвољавају да их вуку за нос Американци и Јевреји. Ни мање ни више, исто као Србе. ……………Ти си ћорав код очију, или се правиш да не видиш колико је Муслимана учесника и гледаоца реалитија. И то највише сорошоидних реалитија (перформанса).

   • uddu says:

    Kosovac,napiši ovde definiciju,kako treba da se ponaša i da misli neko a da bude proglašen pravim srbinom ?

    • Косовац says:

     @ uddu, …..Лепо је Србин бити. Али је тешко. ……….Тешко је Србин бити зато што на добре људе они лоши или бивши српски припадници, нападају свим средствима, и са великом мржњом. Треба то издржати, заиста је тешко. ……………Они мрзитељи који су се декларисали као Хрвати, или Муслимани, они су коректни, без обзира шта све лоше рекли о Србима. Када читаш њихове критике, знаш ко их пише и можеш потпуно да схватиш и разумеш те људе. Из психологије је познато, ако некога не можеш да победиш, прикључи му се, па онда крени на њега изнутра. Дигресија, тако су Римљани обожаваоци Јупитера, када су схватили да је хришћанство постало велика религија, „постали“ напрасно хришћани, е да би се после извесног времена као хришћани, језуитски потрудили да разбију хришћанство одметнувши се и направити раскол као „Римокатолици“. Елем тако, поштен Муслиман ће једноставно рећи „срби су грозни, најгори народ на свету“. Из мржње ће и написати мало слово „с“. А Муслиманска курва ће написати: „Ми Срби смо грозни, најгори народ на свету“. И онда ће неко лабаво индоктринисано Српче казати „Тако је!“. ……………Чувена комунистичка изрека је „Свако треба најпре почистити у свом дворишту“. Да Срби побију своје лоше Србе, и Хрвати такође да побију своје лоше Хрвате. Онда комунистички Срби побију своје најбоље Србе и лоше комунистичке Србе, а Хрвати им поруче „Ево и ми ћемо тако, само што нисмо…..“. ……………Најбољу дефиницију Срба дао је један Јеврејин, велики српски пријатељ. Енрико Јосиф. Срби ће га увек памтити по добру. Он је аутор изреке да су Срби Небески народ, а због тога су Другосрбијанци дуго вриштали као џаволчићи када се пеку на ватри. ……………Постоји још једна изрека, може се и са њоме употпунити дефиниција коју си тражио: „Тешко оном ко Србина вређа“.

 5. uddu says:

  Mislim da sam shvatio sve ăto si napisao.Znači,po tebi: 1.Muslimani,crnogorci i hrvati su bivši loši srbi, 2.Samo pošteni bivši loši srbi mrze srbe, 3. Ja,i oni kao i ja,spadamo u muslimanske kurve. 4. Indoktrinisani srpči su oni koji ne misle svojim glavama već pristaju na sve što im vođa čopora kaže ili naredi, 5.Drugosrbijanci pate što ne mogu postati članovi Nebeskog naroda, i 6. Kad sve ove saberemo i taj broj oduzimamo od ukupnog broja svih koji žive na ovim prostorima,ispads da pravih srba skoro da više ni nema ! Jedino mi se sviđa ona druga definicija !

  • Косовац says:

   @ uddu, …..Честитам на твојој интелигентној и стручној анализи. Научно, експертно, као да си похађао неку напредну сорошоидну радионицу. Али ипак си под тачком 3. дао погрешан закључак: Пошто уместо „Срби“ пишеш „срби“, ти се аутоматски представио као „поштени Муслиман“, ниси курва. Јер једном си написао „….kada god se nešto deševalo u Evropi ili svetu skoro svi ostali narodi su sagnuli glavu da bi se velike sile obračunavale izmedju njih,samo smo mi srbi dizali glavu i bunilinse,pa zato smo i uvek dobijali po njuškama…..“. Опет оно твоје чувено „srbi“, значи ниси курва. Ја сам ти тада одговорио граматички потпуно исправно: „Да, добијали сте по њушкама. Свињским“. Тако је и „persida“ једном рекла „…..mi smo dno ljigavosti, niko nas ne ceni…..“, ја сам јој честитао на искрености, јер ја сам се увек устручавао да јој кажем да сте љигави.

 6. uddu says:

  Priznajem da je diskusija sa tobom kao igranje tablića ili pokera protiv nekog ko veoma dobro prati koje su karte već prošle.Ni ja nisam zaboravio tvoje često pominjanje masona kao uzrok našim večnim nevoljama.Sad si odjednom čak i masone počeo da svrstavaš u dobre i u loše,kao da oni nemaju jednu centralnu komandu.Znači,ruski i kineski masoni su dobri a ostali ne.Pominješ komuniste sa velikim prezirom kao da si u prošlosti bio njihov član pa ih sad mrziš više od drugih.Sad si garant vadikal !

  • Косовац says:

   @ uddu, …..Видим да и ти умеш да из нечије приче изведеш тачан профил саговорника. Јесте, ја сам вадикал, иако се нисам никад учланио у СРС, нити сам активно деловао. Може да се каже да су ми радикали најближа опција. Ја сам ретка зверка, нисам никада у животу био члан Комунистичке партије, нити било које партије (странке) после пропасти комунизма, до дан данас. Односно после трансформисања комунистичке идеологије у сорошоидно-демократску, Вадикале и данас ценим иако су разочарали преласком у издајничку странку под диригентском палицом Бориса Тадића и службеника ЦИА и његове ексенције амбасадора УСА у Београду Камерона Мантера. Тада сам добио одговор на своје тешко питање какви би били радикали када би освојили власт у Србији. Само ми се казало посматрајући издајничку политику СНС, зато што су пола чланова СНС бивши радикали. Значи, радикали су спасили име и углед зато што су неки са другим именом постали бољи издајници од Бориса Тадића. СНС. ……………Иначе, ово твоје „вадикали“ и исмејавање нечије говорне или телесне мане представља понижавање самог тебе, јер упркос памети коју имаш, ниси свестан да ће доћи време да и ти или неко ко ти је драг, буде инвалид, а ти ћеш му се овако смејати због телесног недостатка? ………………..Не верујем да сам некад масоне сврставао у добре, на ову твоју провокацију ћу да одговорим овако: Масони, илуминати, малтешки витезови, темплари, онај српски пајац Милан Видојевић, су већ извикани изрази, уопште их не треба озбиљно употребљавати у приказу савремених догађања. Они су сви Тајни, значи недоказани и служе само за бламирање Теорије завере. Међутим, сада треба обратити пажњу на оне Тајне групације повезане чврсто као фашине. Оне су престале да буду тајне, из Дубине су изишли на видело. Офирали су се силом прилика, немајући стрпљења и достојанства у моменту када су изгубили председничке изборе у Америци 2016 године. Неко је те Тајне странке назвао Дубока Држава, али бољи и конкретнији израз је „сорошоиди“. Значи, открићем тих нељудских сорошоидних система и организација, сорошоиди су један степен више, конкретизовани масони, масончићи, илуминати,…. у опипљиве политичаре, државнике, уметнике, медијумске замлатотине,…. То је веома важно зато што се са таквим сазнањима о сорошоидима могу исправно пратити и растумачити сви догађаји око Трампа, Бориса Џонсона, Путина, у Европској Унији, и у Србији наравно.

 7. uddu says:

  Kosovac,radikal je politička partija koja postoji u više država ,ali "vadikal"je nakazni naš političar koji nam je na tacni servirao ovu izdajničko-diktatorsku vlast.On je bukvalno stvorio ove današnje.Nisam se podsmevao njegovom govornom nedostatku,već sam naglasio da se zna o kome je reč. Sad nam se podsmeva a pretpostavljam da je sve ovo što nam se dešava njegovo maslo,znači ,maslo lažnih rodoljuba.Pravi srbi će uskoro svojim glavama platiti pokušaj skidanja sa vlasti upravo ovih.Ne daj Bože,ali,sve vodi ka tome .Boris Tadić baš i nema mnogo veze sa ovim.Ima,ali to je samo njegova isto izdajnička politika kriva da su nam na vlast došli veći izdajnici od njega.Ja mislim da je i Putin mason a od Trampa očekujem da nas spase od satanista pa i od ovih naših.Ovi što su tajni uskoro moraju otkriti svoje karte.

  • Косовац says:

   @ uddu, …..Ја те крстим, а ти прдиш. Ако, само треба да будеш свестан да је ипак твоје лукавство транспарентно. Провидно. Не подсмеваш се Његовом говорном недостатку, само употребљаваш његов подсмевалачки надимак?. Док си ово писао, сигурно си имао неки лавор поред себе да опереш руке. Значи, „….sve ovo što nam se dešava је njegovo maslo,znači ,maslo lažnih rodoljuba….“. Да, прави родољуби су Борис Тадић, Вук Драшковић и Бошко Обрадовић. ……………Да ли је Путин масон? Осврни се око себе, па када некога угледаш, одговори на стандардно питање: Да ли је тај масон? Да ли је тај Сатаниста? Да ли је тај родољуб? Сигурно ћеш себи приуштити одговор „Појма немам“. Али, ако си га видео да ноћу на гробљу врши неке ритуале, онда ћеш с правом рећи: „Он је сатаниста“. Можеш да тврдиш да је Путин масон, што да не, али би требао експертно (са образложењем) да ту тврдњу подупреш. А када би ме послушао па написао експертизу, шта би ти то написао: Галиматијас, гомилу празних фраза и речи, са логиком довиђења, горе него Бот или Трол. ……………Да ли је Трамп масон? Није. Зашто није? Зато што ми нису рекли да је масон. А зашто је Трамп кост у грлу сорошоидима? Зашто су сорошоиди тренутно у шкрипцу? ……………Тајни понекад направе кикс и постану транспарентни, али ту су новинари као комуналци, да за њима оперу. Транспарентност траје кратко, неравнине се изравнају, сметње се укину, и онда све крене својим одувек познатим током: Сорошоиди? 'Ајде не лупај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u