ПРВА ПОСЛАНИЦА У СРБИЈИ ПОД ХИЏАБОМ

PRVA POSLANICA U SRBIJI POD HIDŽABOM

4 avgusta 2020

Moje pojavljivanje u Skupštini je izazvalo dosta pažnje, ali nije bilo neprijatnosti, kaže za B92.net prva poslanica Srbije pod hidžabom Misala Pramenković.

Paramenković, koja je u parlament ušla kao treća na listi Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića inače radi kao profesor islamskih nauka u Medresi Gazi Isa-beg.Ona je za B92. net rekla i da je najbolji način da imate ispravan stav o nekom ili nečemu da se sa tim upoznate.

“Često predrasude i stereotipi bivaju uzrokovani nepoznavanjem”, ocenila je Pramenković.

Na pitanje šta očekuje od svog poslaničkog mandata, Pramenković je rekla da očekuje da će svojim delovanjem i zalaganjem u Skupštini opravdati poverenje koje joj je ukazano.

“Nastavićemo ono sto su naši poslanici u prethodnom mandatu započeli, mi smo stranka kontinuiteta, ali ću se posebno zalagati za prava žena, dece, status porodice”, napomenula je ona.

Praenković je za B92. net dodala i da je svakako i ranije trebalo da u Skupštini Srbije bude poslanica Bošnjakinja.

“Ali je značajno i to što ja nisam jedina”, zaključila je ona.

Skupština Srbije potvrrdila je danas mandate novim posnacima čime je konstituisan novi saziv parlamenta.

Stranka pravde i pomirenja imaće četiri poslanika.

(B92)

KOMENTARI23 komentara

 1. Pravda says:

  A Maja???

  • Nebeska Srbija says:

   Maja je na aparatima..nije sleng,bori se za zivot u bolnici.

  • Kosovac says:

   @ Pravda, …..Šta se sekiraš toliko, valjda će da nađu još neku koja će da zna da pritiska u zvonce?

 2. Kosovac says:

  Ovaj muslimanski realiti i nije toliko loš. A i njihov poslanik lepo izgleda. Šta ima da se neko protivi što je pod „hidžabom“? I to je bolje nego da je pod feredžom, koju su feredžu komunisti ukinuli još 1945. godine. ……………Ja lično, ako saznam da su njena prava ugrožena ili napadnuta, evo javljam se u odbranu njenih prava. ……………Ali ako počne da cmizdri o Srebrenici, uputiću je na Hilari Klinton, eventualno na neku Majku Srebrenice. Valjda Majkama račun nije presušio. ……………Eventualno ako se ovaj muslimanski poslanik ne ponaša u Skupštini, zahtevam da nju izbacuju ženski pripadnici obezbeđenja, da je muška ruka ne dodirne uopšte.

  • Kosovac says:

   @ Kosovac, …..Ako nosi Masku, da li ćemo to da tumačimo da nosi Feredžu?

 3. persida says:

  Najvece rugobe na planeti zemlji: Madlen Olbrajt, Maja Gojkovic, Sonja Biserko, Natasa Kandic.

  • uddu says:

   A Hilari Klinton?Inače,meni je ova gospođa Pramenković baš simpatična.

   • persida says:

    U pravcu si, Hitleri je jos odvratnija.

   • Ivana says:

    Pramenković sa ić kako divno srpsko prezime preci primili islam pod zulumom a deca bi sad na silu bili Turci umesto da se vrate svojoj veri. Gospođo bit ćeš turkinja kas ćeš se preuivati Ataturk, ali Pramenković, Musić, Kovačević, Matić, nikada samo poislamljeni SRBI stidite se.

 4. Ivan Grozni says:

  Sta je cudno sto je poslanica sa hidzabom u Skupstini. Siguran sam da ce vise doprineti korisnoj debati od nekah silikonki i botoksiranih supljoglavih izabranica AV. Misali zelim svaku srecu i da postigne ono, za sta se zalaze.Neko ce morati da se zalozi za porodicu, decu, i zenska prava. Okrenite se i pogledajte koliko je zena protekle godine u Srbiji pretrpelo porodicno nasilje gde je ponekad zavrsilo ubistvom. Ko je u Skupstini o tome debatovao?.Atlagic i Risticevic sigurno nisu, a nije ni Obradovicka.

 5. Kulak says:

  Sexy lady.

  • garo says:

   Nije losa na pusku ...

 6. Darko says:

  Svasta citam, svasta gledam. Skidam kapu ovoj zeni. Skidam kapu ovoj zeni. Sta mi Srbi hocemo. Mi ne postujemo svoje kao sto Muslimani i ova zena postuju svoje. KOje nama kriv sto mi vise volimo da gledamo rijaliti nego da idemo u crjkvu. Koje nama kriv sto nas vise ide u Hrvatsku na odmor nego u posetu nasih manastira na Kosovu i metohiji, u BiH ili na svim drugim mestima u bivsoj YU. Tebi gospodjo ili gospodjice sa hidzabom svaka cast, imas moju 100% podrsku.

  • Gardista says:

   Pa da bi se zloglasnom Zukorlicu zacepila usta potreban je neko iz njihovog tora. Silikonke su svoje izblejale.

  • Kosovac says:

   @ Darko, …..Predstavljaš se Srbinom da bi mogao da pljuješ Srbe, fol samokritika. Tako je jedan komunjara još odavno rekao „Sramota me što sam Srbin“. Prefrigano. ……………Ne mislim da kažem ništa loše o Muslimanima, ali ne dozvoljavam da ih ti kao fol „Srbin“ stavljaš ispred Srba. Muslimani imaju više sekti nego Srbi, nemoj da pričaš da oni poštuju „svoje“. Gledaj samo koliko dozvoljavaju da ih vuku za nos Amerikanci i Jevreji. Ni manje ni više, isto kao Srbe. ……………Ti si ćorav kod očiju, ili se praviš da ne vidiš koliko je Muslimana učesnika i gledaoca realitija. I to najviše sorošoidnih realitija (performansa).

   • uddu says:

    Kosovac,napiši ovde definiciju,kako treba da se ponaša i da misli neko a da bude proglašen pravim srbinom ?

    • Kosovac says:

     @ uddu, …..Lepo je Srbin biti. Ali je teško. ……….Teško je Srbin biti zato što na dobre ljude oni loši ili bivši srpski pripadnici, napadaju svim sredstvima, i sa velikom mržnjom. Treba to izdržati, zaista je teško. ……………Oni mrzitelji koji su se deklarisali kao Hrvati, ili Muslimani, oni su korektni, bez obzira šta sve loše rekli o Srbima. Kada čitaš njihove kritike, znaš ko ih piše i možeš potpuno da shvatiš i razumeš te ljude. Iz psihologije je poznato, ako nekoga ne možeš da pobediš, priključi mu se, pa onda kreni na njega iznutra. Digresija, tako su Rimljani obožavaoci Jupitera, kada su shvatili da je hrišćanstvo postalo velika religija, „postali“ naprasno hrišćani, e da bi se posle izvesnog vremena kao hrišćani, jezuitski potrudili da razbiju hrišćanstvo odmetnuvši se i napraviti raskol kao „Rimokatolici“. Elem tako, pošten Musliman će jednostavno reći „srbi su grozni, najgori narod na svetu“. Iz mržnje će i napisati malo slovo „s“. A Muslimanska kurva će napisati: „Mi Srbi smo grozni, najgori narod na svetu“. I onda će neko labavo indoktrinisano Srpče kazati „Tako je!“. ……………Čuvena komunistička izreka je „Svako treba najpre počistiti u svom dvorištu“. Da Srbi pobiju svoje loše Srbe, i Hrvati takođe da pobiju svoje loše Hrvate. Onda komunistički Srbi pobiju svoje najbolje Srbe i loše komunističke Srbe, a Hrvati im poruče „Evo i mi ćemo tako, samo što nismo…..“. ……………Najbolju definiciju Srba dao je jedan Jevrejin, veliki srpski prijatelj. Enriko Josif. Srbi će ga uvek pamtiti po dobru. On je autor izreke da su Srbi Nebeski narod, a zbog toga su Drugosrbijanci dugo vrištali kao džavolčići kada se peku na vatri. ……………Postoji još jedna izreka, može se i sa njome upotpuniti definicija koju si tražio: „Teško onom ko Srbina vređa“.

 7. uddu says:

  Mislim da sam shvatio sve ăto si napisao.Znači,po tebi: 1.Muslimani,crnogorci i hrvati su bivši loši srbi, 2.Samo pošteni bivši loši srbi mrze srbe, 3. Ja,i oni kao i ja,spadamo u muslimanske kurve. 4. Indoktrinisani srpči su oni koji ne misle svojim glavama već pristaju na sve što im vođa čopora kaže ili naredi, 5.Drugosrbijanci pate što ne mogu postati članovi Nebeskog naroda, i 6. Kad sve ove saberemo i taj broj oduzimamo od ukupnog broja svih koji žive na ovim prostorima,ispads da pravih srba skoro da više ni nema ! Jedino mi se sviđa ona druga definicija !

  • Kosovac says:

   @ uddu, …..Čestitam na tvojoj inteligentnoj i stručnoj analizi. Naučno, ekspertno, kao da si pohađao neku naprednu sorošoidnu radionicu. Ali ipak si pod tačkom 3. dao pogrešan zaključak: Pošto umesto „Srbi“ pišeš „srbi“, ti se automatski predstavio kao „pošteni Musliman“, nisi kurva. Jer jednom si napisao „….kada god se nešto deševalo u Evropi ili svetu skoro svi ostali narodi su sagnuli glavu da bi se velike sile obračunavale izmedju njih,samo smo mi srbi dizali glavu i bunilinse,pa zato smo i uvek dobijali po njuškama…..“. Opet ono tvoje čuveno „srbi“, znači nisi kurva. Ja sam ti tada odgovorio gramatički potpuno ispravno: „Da, dobijali ste po njuškama. Svinjskim“. Tako je i „persida“ jednom rekla „…..mi smo dno ljigavosti, niko nas ne ceni…..“, ja sam joj čestitao na iskrenosti, jer ja sam se uvek ustručavao da joj kažem da ste ljigavi.

 8. uddu says:

  Priznajem da je diskusija sa tobom kao igranje tablića ili pokera protiv nekog ko veoma dobro prati koje su karte već prošle.Ni ja nisam zaboravio tvoje često pominjanje masona kao uzrok našim večnim nevoljama.Sad si odjednom čak i masone počeo da svrstavaš u dobre i u loše,kao da oni nemaju jednu centralnu komandu.Znači,ruski i kineski masoni su dobri a ostali ne.Pominješ komuniste sa velikim prezirom kao da si u prošlosti bio njihov član pa ih sad mrziš više od drugih.Sad si garant vadikal !

  • Kosovac says:

   @ uddu, …..Vidim da i ti umeš da iz nečije priče izvedeš tačan profil sagovornika. Jeste, ja sam vadikal, iako se nisam nikad učlanio u SRS, niti sam aktivno delovao. Može da se kaže da su mi radikali najbliža opcija. Ja sam retka zverka, nisam nikada u životu bio član Komunističke partije, niti bilo koje partije (stranke) posle propasti komunizma, do dan danas. Odnosno posle transformisanja komunističke ideologije u sorošoidno-demokratsku, Vadikale i danas cenim iako su razočarali prelaskom u izdajničku stranku pod dirigentskom palicom Borisa Tadića i službenika CIA i njegove eksencije ambasadora USA u Beogradu Kamerona Mantera. Tada sam dobio odgovor na svoje teško pitanje kakvi bi bili radikali kada bi osvojili vlast u Srbiji. Samo mi se kazalo posmatrajući izdajničku politiku SNS, zato što su pola članova SNS bivši radikali. Znači, radikali su spasili ime i ugled zato što su neki sa drugim imenom postali bolji izdajnici od Borisa Tadića. SNS. ……………Inače, ovo tvoje „vadikali“ i ismejavanje nečije govorne ili telesne mane predstavlja ponižavanje samog tebe, jer uprkos pameti koju imaš, nisi svestan da će doći vreme da i ti ili neko ko ti je drag, bude invalid, a ti ćeš mu se ovako smejati zbog telesnog nedostatka? ………………..Ne verujem da sam nekad masone svrstavao u dobre, na ovu tvoju provokaciju ću da odgovorim ovako: Masoni, iluminati, malteški vitezovi, templari, onaj srpski pajac Milan Vidojević, su već izvikani izrazi, uopšte ih ne treba ozbiljno upotrebljavati u prikazu savremenih događanja. Oni su svi Tajni, znači nedokazani i služe samo za blamiranje Teorije zavere. Međutim, sada treba obratiti pažnju na one Tajne grupacije povezane čvrsto kao fašine. One su prestale da budu tajne, iz Dubine su izišli na videlo. Ofirali su se silom prilika, nemajući strpljenja i dostojanstva u momentu kada su izgubili predsedničke izbore u Americi 2016 godine. Neko je te Tajne stranke nazvao Duboka Država, ali bolji i konkretniji izraz je „sorošoidi“. Znači, otkrićem tih neljudskih sorošoidnih sistema i organizacija, sorošoidi su jedan stepen više, konkretizovani masoni, masončići, iluminati,…. u opipljive političare, državnike, umetnike, medijumske zamlatotine,…. To je veoma važno zato što se sa takvim saznanjima o sorošoidima mogu ispravno pratiti i rastumačiti svi događaji oko Trampa, Borisa Džonsona, Putina, u Evropskoj Uniji, i u Srbiji naravno.

 9. uddu says:

  Kosovac,radikal je politička partija koja postoji u više država ,ali "vadikal"je nakazni naš političar koji nam je na tacni servirao ovu izdajničko-diktatorsku vlast.On je bukvalno stvorio ove današnje.Nisam se podsmevao njegovom govornom nedostatku,već sam naglasio da se zna o kome je reč. Sad nam se podsmeva a pretpostavljam da je sve ovo što nam se dešava njegovo maslo,znači ,maslo lažnih rodoljuba.Pravi srbi će uskoro svojim glavama platiti pokušaj skidanja sa vlasti upravo ovih.Ne daj Bože,ali,sve vodi ka tome .Boris Tadić baš i nema mnogo veze sa ovim.Ima,ali to je samo njegova isto izdajnička politika kriva da su nam na vlast došli veći izdajnici od njega.Ja mislim da je i Putin mason a od Trampa očekujem da nas spase od satanista pa i od ovih naših.Ovi što su tajni uskoro moraju otkriti svoje karte.

  • Kosovac says:

   @ uddu, …..Ja te krstim, a ti prdiš. Ako, samo treba da budeš svestan da je ipak tvoje lukavstvo transparentno. Providno. Ne podsmevaš se Njegovom govornom nedostatku, samo upotrebljavaš njegov podsmevalački nadimak?. Dok si ovo pisao, sigurno si imao neki lavor pored sebe da opereš ruke. Znači, „….sve ovo što nam se dešava je njegovo maslo,znači ,maslo lažnih rodoljuba….“. Da, pravi rodoljubi su Boris Tadić, Vuk Drašković i Boško Obradović. ……………Da li je Putin mason? Osvrni se oko sebe, pa kada nekoga ugledaš, odgovori na standardno pitanje: Da li je taj mason? Da li je taj Satanista? Da li je taj rodoljub? Sigurno ćeš sebi priuštiti odgovor „Pojma nemam“. Ali, ako si ga video da noću na groblju vrši neke rituale, onda ćeš s pravom reći: „On je satanista“. Možeš da tvrdiš da je Putin mason, što da ne, ali bi trebao ekspertno (sa obrazloženjem) da tu tvrdnju podupreš. A kada bi me poslušao pa napisao ekspertizu, šta bi ti to napisao: Galimatijas, gomilu praznih fraza i reči, sa logikom doviđenja, gore nego Bot ili Trol. ……………Da li je Tramp mason? Nije. Zašto nije? Zato što mi nisu rekli da je mason. A zašto je Tramp kost u grlu sorošoidima? Zašto su sorošoidi trenutno u škripcu? ……………Tajni ponekad naprave kiks i postanu transparentni, ali tu su novinari kao komunalci, da za njima operu. Transparentnost traje kratko, neravnine se izravnaju, smetnje se ukinu, i onda sve krene svojim oduvek poznatim tokom: Sorošoidi? 'Ajde ne lupaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *