ПРВИ ЧОВЕK руског председника открио добро чувану ТАЈНУ: Ево зашто Путин НЕ KОРИСТИ мобилни телефон!

PRVI ČOVEK ruskog predsednika otkrio dobro čuvanu TAJNU: Evo zašto Putin NE KORISTI mobilni telefon!

15 januara 2019

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu nije potreban Tviter kako bi se približio narodu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Putin za sada nema potrebe za tim. Njemu nije potreban Tviter da bi se približio ljudima – rekao je Peskov u intervjuu za list „Argumenti i fakti“, odgovarajui na pitanje da li će Putin krenuti primerom američkog lidera Donalda Trampa koji aktivno koristi društvene mreže za komunikaciju sa biračima.Portparol predsednika rekao je i da Putin sam pregleda svežu štampu i vesti na internetu.

– U Kremlju i Novom Ogarjovu (predsednička rezidencija) predsednik na stolu ima skoro čitav set novina i časopisa. On mnogo toga čita. Čita i u avionu, jer za njega on faktički druga kuća. On ne izbegava internet, sam tamo gleda vesti – objasnio je Peskov.

On je istakao da i predsednički avion ima internet.

– Osim toga, pres-služba priprema predsedniku razne informativne i analitičke materijale. Svaki dan se za šefa države pravi izbor televizijskih vesti, televizijski sažetak koji on gleda kada ima vremena: ponekad kada se vozi automobilom ili leti avionom, a ponekad – kod kuće noću – istakao je Peskov.

Na pitanje kako Putin živi bez telefona, Peskov je upitao „A kako se ranije živelo bez telefona?“

– Zaista predsednik države ne može da ima „pametni telefon“, jer to znači da čovek pristaje na potpunu transparentnost.

U decembru je Peskov već govorio da Vladimir Putin nema mobilni telefon. Kako je objasnio portparol Kremlja, ruski lider dobija informacije na najrazličitije načine. I sam predsednik je prošle godine priznao da ne koristi „smartfon“.

(Srbija Danas)

KOMENTARI2 komentara

  1. Vojna i ojdesve says:

    U Srbija, zamisli da ubiju Putin sa snajperom iz kamion za ѓubre ? Goreče ceo Balkan ? Ništa neќe da ostane od narode ? Atentat Putina ? Početak trečeg svetskog rata ?

    • Miraš says:

      Jezik pregrizo. Ne pozivaj zlo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *