ПРВИ ПУТ ОТВОРЕНО: Шиптари запретили ратом!

PRVI PUT OTVORENO: Šiptari zapretili ratom!

18 decembra 2019

Bivša šefica pregovaračkog tima privremenih institucija Prištine u dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri izjavila je da će se dogoditi rat ukoliko Srbija ne prizna samoproglašenu nezavisnost Kosova.Ona je to izjavila na skupu „Put ka konačnom sporazumu Kosova i Srbije“ u Prištini, i dodala je da „Kosovo i Srbija nisu dve Nemačke“, prenosi prištinski „Lajmi“.

Prema njenim rečima, dijalog Beograda i Prištine nije prekinut zbog uvođenja taksi na robu iz centralne Srbije, već zato što je „Kosovo bilo u opasnosti“.

KOMENTARI15 komentara

 1. Miraš says:

  I ova veštica plaši svoj narod, da li zato da bi ga držala pod kontrolom na osnovu straha.

 2. Aleksandra says:

  Edita najveí smrad

 3. Crna Plovdina says:

  Po jedino važećim papirima Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija to što oni nazivaju državom je samo trenutno okupirana teritorija suverene države Srbije a koju su okupirale lokalne terorističke grupe podpomognute MEĐUNARODNOM terorističkom organizacijom poznatu pod imenom nato.

 4. milorad2 says:

  pa da oni misle da će izazivanjem krize u ratu koji ne mogu da dobiju nekako dobiti neke političke poene i ponovo gratis punu podršku EU i USA.Ali samo mirno, sačekaće pič..ce sa kosova izbore u americi prvo:)Rata će biti ako ne u toku 2020,2021 sigurno.Kada kerne to treba ih SLISTITI brzo i nemilosrdno, samo udri na sve što se kreće i gmiže.Takodje su se prevarili u računu oko političke i vojne podrške EU i NATO.Pokušaće duboka država unutar NATO nešto na svoju ruku da im da vazdušnu podršku iz AVIJANA. Oni već prave takve planove ali će ih rusi poobarati a unutar EU i NATO će to izazvati HAOS. jer u EU većina članica NE ŽELI šiptarsku narko državu u evropi.Naše je da izbijemo na granice sa albanijom što je brže moguće i tako stavimo KONAČNU tačku na šiptarske pobune u našoj državi.Vala dosta su oni nama zla naneli, nema njima opraštanja više nikakvog.Sami su rekli da ne mogu da žive sa nama pa onda i neće više živeti sa nama .Živih šiptara u srbiji će biti tek za naučni uzorak.Ostali će biti zbrisani, ali će većina pobeći tamo odakle su i došli.Bolje da ne čekaju naše trupe posle žute kuće is svih mračnih užasa koji su počinjeni od njihove strane nema tog srpskog oficira koji će moći da kontroliše vojsku povodom njih,o dobrovoljcima neću ni da pričam.

  • Srđan says:

   Svaka reč ti se pozlatila!

  • da da says:

   Dobrovoljac nego šta

  • Djoka Brica says:

   Sve ti Bog dao, dogodine vidimo se u oslobodjenom KiM.

  • Srbin says:

   Stizem odmah cim pocne!!

 5. opet ja says:

  E sad će Vučko da zakuka kako ne možemo sami protiv njih i krenuće njegova kampanja za priznavanje nezavisnosti Kosova da ne bi ginula naša deca opet...

 6. Vojna i ojdeSve says:

  Navistuni biche rata... A 90% populacije umire... Idu van ovog sveta.... Tako je propocanstvo pisalo.... Rat biche....

 7. Ilija Čvorović says:

  Bolje rat nego pakt,)))

 8. petrovgrad says:

  Kakva nezavisnost i bakrači. Povezivati SAD i Kosovo, kao dve države to je čista glupost. SAD kao država nemaju naklonost prema Kosovu. Nemačka i Austrija svakako da. Šiptari nisu nešto oduševljeni sa SAD, to što pojedini kongresmeni lobiraju, to nije interes SAD, to je promenljivo. Šiptari se dosta plaše Rusa. Albanci iz Albanije su naklonjeni Rusijii Kini. Kakav je pristup i odnos Šiptara sa Kinom i Turskom.u ovoj situaciji nije mi poznat, ali mislim zbog dobrih odnosa sa Srbijom i Vučićem, Šiptari se ne oslanjaju na ova dva faktora puno. Nedavno sam razgovarao sa jednim Šiptarom i kažem mu Erdogan je vaše vere i Vaš je više nego naš. On mi kaže Da, da samo što pravi fabrike u Kraljevo a ne u Prizren ili Novi Pazar,zna Erdogan da smo Mi svi za Gulena.

 9. dinki says:

  Samo požurite da staneta u red prije ustaša i balija.

 10. persida says:

  Pustajte Legiju i dajte mu 1000 pomocnika. Kosovo ce biti slobodno za 24 sata.

 11. Nika says:

  Malo prošetajte internetom i prvo pogledajte ko plasira ovu vest. Plasira je Vučićev list Srpski telegraf. Sasvim očekivano. Treba narod uplašiti ratom da bi pristao na priznavanje nezavisnosti Kosova, inače sav njegov dosadašnji posao pada u vodu. Eno vam teksta Srpskog telegrafa o ovom plašenju naroda na portalu Pravda. Kad je zaglibio skandalima, aferama, naseljavanjem Srbije migrantima, razoružavanjem naroda, pripremio Zakon o referendumu kojim će Kosovo i Metohiju izbrisati iz Ustava Srbije većinom glasova birača izašlih na izbore, pa makar na njih izašlo samo 250 birača, sad još malo treba uplašiti narod ratom. Zna on da se strahom najlakše vlada, a i lepu je poruku upućivao svakom da "Srbija više nikad neće ratovati". Toliko je narod uplašio iznenadnim nastupanjem "zlatnog doba" da je i juče u medijima osvanuo naslov da se mladić u porodici koja nema ni struju ni vodu, niti ima šta da jede, izvršio samoubistvo. Takvih je naslova za vreme njegove vladavine bilo napretek. Više ne zna na koji će način dodatno opljačkati narod pa je izmislio ekološku taksu, dok je Beograd jedini grad u Evropi koji nema prečistač otpadnih voda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *