ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ ПОКАЗАН НУКЛЕАРНИ КОФЕР ИЗНУТРА: Ево које боје је дугме „СТАРТ“ (ВИДЕО)

PRVI PUT U ISTORIJI POKAZAN NUKLEARNI KOFER IZNUTRA: Evo koje boje je dugme „START“ (VIDEO)

6 decembra 2019

Ruska televizija „Zvezda“ prvi put je prikazala kako izgleda nuklearni kofer iznutra.

„Želim da skrenem pažnju na to da je dugme za ’start‘ bele boje (a ne crvene, kako se misli). Taj kofer se nalazio kod oficira koji je stalno bio negde u blizini vrhovnog komandanta. Jedna od komponenti kofera — fleš-kartica. Ona je individualna. To je jedan od ključeva koji se stavlja. Druge detalje ovog kofera nećemo razmatrati“, rekao je voditelj programa Aleksej Jegorov.

On je primetio da je kofer star 50 godina, ali da ga javnost tek sada vidi iznutra.

KOMENTARI3 komentara

  1. petrovgrad says:

    Putin je i suviše intelegentan i nikada neće pritisnuti dugme. To zapad zna i u to je siguran. Dok su takvi koferčići bili u rukama polupijanih Jelinovih generala zapad nikada nije bio siguran kakve poteze mogu da preduzmu. Tada NATO nije gomilao tenkove na granici sa Rusijom ili uplovljavao u Crno More. Kad imaš nepredvidljivog protivnika na drugoj strani, moraš da vodiš računa o svojim potezima, jer očas posla može mast da ode u propast. Zapad se ne plaši boga, već batina.

  2. Vladimir Monomah says:

    Ima..... i može.... a da li će to bi trebalo ostaviti inteligentnim anglosaksonskim smradovima, Ako uopste uspevaju da vide od silnog ega i naduvenosti nuklarnu zimu koja prekriva obadve Amerike zatim i ostale kontinente... P.S. Kad si toliko pametan tada znaš da kad se u prvom činu predstave prikaže puška, ona obavezno opali u završnom! Uostalom ko si ti sluzavče da procjenjuješ moguće varijable na temu nuklearnog Armagedona, Po tvom komentaru pljuješ po jednoj od(oružano) najmoćnijih država sveta dakle nisi na strani Srbiji slino jedna

  3. petrovgrad says:

    Zapad poznaje samo zakon sile i straha. Koliko puta su potpisivali da neće širiti NATO na istok. Šta sada gde su NATO baze i antiraketni štitovi. Kakvi štitovi to su baze za ofanzivno dejstvo. Kako Rusi popuste, NATO zlikovci korak bliži Rusima i tako mic po mic. Dok su bili crveni generali nemački tenkovi nisu izlazili iz kasarne, gde su danas. Rusija nesme da popušta ni milimitar, čak šta da ih primora da se vrate na početni položaj. Sa idiotima i masovnim ubicama ne možete pregovarati sa argumentima istin, pravičnosti, zakona i pravde. To njih ne tangira. Znaju oni da je Krim vraćen Rusiji, oni kažu okupiran. Zapad interesuje njihovo vidjenje stvari. Putin za sada ustupa i ne parira adekvatno, nadam se da je to mudrost. Reciprocitet je odmeravanje snage.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *