„ПРВИ САМ KОЈИ ОВО KАЖЕ, АЛИ САМ УВЕРЕН У ТО“ Британски стручњак открио када се живот враћа у нормалу, раније него што се мислило!

„PRVI SAM KOJI OVO KAŽE, ALI SAM UVEREN U TO“ Britanski stručnjak otkrio kada se život vraća u normalu, ranije nego što se mislilo!

11 novembra 2020

Nakon objavljenih rezultata o efikasnosti vakcine protiv koronavirusa kompanije Pfizer, jedan od vodećih britanskih stručnjaka za vakcine Džon Bel ​​​​​​rekao je juče da povratak u normalu očekuje do proleća, a danas je dodao da je „70% do 80%“ siguran da će vakcina vratiti život u normalu do Uskrsa.

– To bi moglo značiti povratak u normalu do proleća. Prvi sam koji ovo kaže, ali uveren sam u to – kazao je profesor Bel sa Univerziteta u Oksfordu.Istakao je pritom da je važno „da vlast ne zezne distribuciju vakcine“ koja se mora čuvati na -80, što bi moglo biti komplikovano. Uveren je da će se uskoro pojaviti još dve, tri vakcine koja će imati zadovoljavajuće rezultate te koje će biti spremne za distribuciju nakon Nove godine.

– Zbog toga sam prilično optimističan oko toga da ćemo imati dovoljno vakcinisanja u prvom tromesečju što će omogućiti da do proleća stvari počinu izgledati puno normalnije nego sada – rekao je.

KOMENTARI9 komentara

 1. test01 says:

  Ma sta nam ovaj anglosaxonac naprica. Sa Bajdenom prestaje virus - radi po komandi, samo su vakcine za PLEBS obavezne. Neka ih zabije sebi i svojim anglosaxonskim banditima u g.... zajedno sa ostalim olosom duboke drzave , ukljucujuci okupacione gnjide na vlasti i njihove sluge !

 2. persida says:

  Sam se vakcinisi, a nas ostavi na miru, engleski zlotvore.

 3. Avangard-Kinzal says:

  Primitivna, seljačka propaganda za jevrejsko-trovački pfizer.

 4. SiNiša says:

  Da li po prijemu vakcine i pacijenti treba da budu zamrznuti na -80S?

 5. šiško says:

  Nw prolaze vakcine, čak ni uz ucene ove vrste "ne damo vam da živite normalno dok se ne vakcinišete". Pre će se desiti da vi uskoro više nećete živeti normalno ili nećete živeti uopšte. Ništa od vakcina!

 6. Mandrk says:

  Vakcinisi svoju mamu

 7. Rista says:

  Pa narod govori šta misli. Jooooj, kad bi smeo da napišem onako duševno i iskreno...ma smem ja ali bilo bi malo previše lepršavo...A znate, mnoge kompanije danas izumevaju svašta. Koja ono beše kompanija koja je izmislila vijagru? Inače vijagra brate radi. Nije da ne radi. Ali ako imaš srce ko u puža, e onda ne radi. Srce. A sad dal je sito i sa vakcinama, ne znam. Nisam probao.

  • test01 says:

   Setih se onog vica kako se Mujo u starim danima zalio doktoru kako se njegovi prijatelji hvale i pricaju kako su aktivni u krevetu - a doktor mu jaze "pa pricaj i ti"...

 8. Rista says:

  Pa narod govori šta misli. Jooooj, kad bi smeo da napišem onako duševno i iskreno...ma smem ja ali bilo bi malo previše lepršavo...A znate, mnoge kompanije danas izumevaju svašta. Koja ono beše kompanija koja je izmislila vijagru? Inače vijagra brate radi. Nije da ne radi. Ali ako imaš srce ko u puža, e onda ne radi. Srce. A sad dal je isto i sa vakcinama, ne znam. Nisam probao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *