Први снимци из изгорелог НОТР ДАМА (ВИДЕО)

Prvi snimci iz izgorelog NOTR DAMA (VIDEO)

16 aprila 2019

Na internetu su se pojavili prvi snimci katedrale Notr Dam u francuskoj prestonici, gde je jutros ugašen veliki požar.

Na fotofrafiji koja je napravljena iz drona vidi se da su zidovi katedrale sačuvani.

Osim toga, skoro je neoštećen i oltar katedrale, kao i deo statua unutra.

KOMENTARI11 komentara

 1. samostalan says:

  Previse se ovo reklamira da bi bilo slucajno. Mosad je i ovoga puta obavio uspesan posao.

   • Ivke says:

    Francuzi sami

    • Ivke says:

     Jer su satanisti i postavili takog predsednika

 2. Velika Metla says:

  Dati će vam Saudijska Arabija dolara koje će naci-amerikanci da odštampaju,bez pokrića naravno,i napraviće vam džamiju sa 4 minareta! Čisto da se meštanski multi-kultirani stranci ne bi osećali zapostavljenima! A vi liberlani francuzčići ima samo da gledate i klimate tintarom,jer to tako vaš okupator liberalna naci-amerika,zahteva! Liberali su najveći protivnici hrišćanstva! Nije islam ni približno toliki neprijatelj hrišćanstvu kao što su liberali! A liberali vam vladaju amerikom,eu-rajhom i ostalim kolonijama kolonijama!

 3. rajko says:

  Boli, a? I nas je bolelo stotinama puta i još uvek nas boli. A vi i vaši ne hajete.

 4. Mi says:

  Rajko, zaista mi je to prvo palo na pamet. Nisu bili revnosni kada su gorele naše crkve i manastiri na Kosovu. Naprotiv nije bilo moralne dileme kada su se prodavali srpski organi, ili dilovalo sa Albancima na srpsku štetu.... Ubili su ladno trenera Gagovića u vožnji sa kombijem punim dece, i, i i............ Ne radujem se ni ovom događaju , niti bilo kojem sa sličnom temom, ali, neko gore vaga, meri, razrezuje.............

  • opet ja says:

   Šta li vas nekoliko lupeta??!! Pa eno ga Vučić prvi šuruje sa Tačijem i njegovom ekipom. Ovo mogu da budu samo ISIL ili zapadnjaci da bi okrivili nekoga pa da ga napadnu.

 5. Vesko says:

  Ne smiju da ga pokazu spolja, sto znaci da je napola pretvoren u prah i pepeo. Sad ce da naprave KOPIJU ali to nije vise to. Replika je replika. Francuska PROPADA UBRZANO, EU Rajh Titainik je u PLAMENU PAKLA.

 6. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ovako izgleda bolje ali nadam se da nije izgoreo i Fantom iz opere :-)))

 7. petrovgrad says:

  Samo idioti gase požar sa vodom. Smrt za požar u zavorenom je pesak. Da su se setili da ubace pesak ugasili bi požar za pola sata, ovako se kupali i polivali sa vodom pet sati. Uzmite suvo drvo i zapalite ga pa ga bacite u vodu, ono će da gori. Zašto na benzinskim pumpama stoje burad sa peskom a ne sa vodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *