„ПСИХО“ РАМО ИСАК ПРЕД БОЖИЋ ПРЕТИ СРБИМА РАТОМ: „Додик је сам, а ја ћу повести десет корпуса!“

„PSIHO“ RAMO ISAK PRED BOŽIĆ PRETI SRBIMA RATOM: „Dodik je sam, a ja ću povesti deset korpusa!“

7 januara 2024

RAMO Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH, dan pred pravoslavni Božić iznio je prijetnje upućene Miloradu Dodiku.

On je gostujući na „Fejs“ televiziji rekao da će ova godina biti obilježena najvećim hapšenjima kriminalaca.– Političari su najveći kriminalci. Pokrali su stotine milijardi. Neko će odgovarati, neki ne mogu spavati – rekao je Isak.

Govoreći o mogućnosti izbijanja oružanog sukoba, Isak kaže:

– Ako krene rat – oslobodićemo cijelu BiH za par dana – kazao je on.

Na pitanje novinara Senada Hadžifejzovića ko će ratovati sa obje strane, federalni ministar je dao jednu samouvjerenu izjavu.

– Dodik će biti sam, a ja ću povesti deset korpusa – istakao je Isak.

Konstatovao je kako je Bosna i Hercegovina „vojna sila“.

– Neću dozvoliti da iko ijedan milimetar ove države otcijepi i ukrade! Preporučujem im da obezbijede što više helikoptera – da mogu pobjeći kad mi krenemo u napad, uz poruku da bi odmah uhapsio predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ukoliko se otcijepi manji bh. entitet – navodi.

Uprkos prethodnim izjavama, Isak je kazao kako garantuje da do secesije Republike Srpske neće doći.

– Na pozicijama više ne sjede poltroni ni izdajnici! Izdajnici su oni koji su potrošili nezakonito sav novac, oni koji su proizveli tajkune i uništili fabrike – rekao je Isak.

KOMENTARI23 komentara

 1. Paja says:

  i još će da bude prvak sveta u fudbalu, aj budaletine ...

  • Pedro del Torro says:

   Ramo Isak Njutn 🤣🤣🤣

 2. 1389 says:

  E Isake Ramo, odcepili ste Bosnu od Jugoslavije pa ste bili u ratu a sada kad se neko drugi odcepljuje onda pretnje. Neće Bosna unitarna ostat, za to ste krivi vi koji ste se odcepili od istog naroda. Pretnje vam neće pomoći jer EU je pri kraju... 10 korpusa ne pomaže jer ima neko više od 50 korpusa...

 3. milos says:

  dosta vise sa pretnjama islamskih manijakalnih ludaka srbima. aktivirajte vincu i neka krenu. i odmah ih lansirati na mesec.

 4. Velika Metla says:

  Ovako mu je i ideološki babo Alija IzMeTJeDović arlaukao, pa posle beše " nato..., ĐEMOsajd". Iz istorije neko nikada ništa ne nauči, pa loš đak mora da ponavlja.

 5. Pedro del Torro says:

  Koja bolesna i odvratna faca, kako li mu je majka ružna ako je upela da rodi ovakvu rugobu??? Jadan je taj narod koji za policajca ima ovakvog primata.

 6. milorad5 says:

  ima da završi ovaj ko ona budala iz ukrajine što je što se kurč... na istagramu da može da ubije kadirova u fajtu 1na1 pa su ga uhvatili i svima je popuš. K pre nego što su ga uštrojili...sve više ovakvih pajaca iskače iz NATO džaka što su oni slabiji,jednostavno pametniji vide da nema vajde i da će da najeb. pa onda regrutuju ovakve klipane..biće vrlo veselo da vidimo tih 10 korpusa koji nastupaju iza ova budale:)...tupavi ispadi ovakvih zombija su dobar znak,znak STRAHA i SLABOSTI..ker koji mnogo laje ne ujeda:)

 7. Beli Orao says:

  Balija previše baljezgaš , završićeš u turskoj kao i alija ti!

 8. Srbski vitez says:

  Ova poturčena budaletina nije svesna svoje nesvesti! U slučaju da stvarno totalno pobenavi pa krene u neku suludu avanturu tog ili sličnog tipa, mora da zna da bi im ta tupava poturčena njuška ekspresno bila razbijena! Brat Putin ih samo posmatra...ali na jedan njegov mig ima da ih nema!!! Zato im je neuporedivo bolje da začepe gubice i sede u tim svojim rupama i mole se svom Alahu i budu mirni kao bubice! Da im ne bi bile rascopane gubice!

 9. spira says:

  Šta ima da se priča o ovom pripadniku paganske religije? NIŠTA!!!!

 10. Artiljerac diplomirani says:

  Prešao sam Drinu kod Skelana u januaru 1993 i pomogao u stvaranju RS ako bude trebalo opet ću da završimo sa ovim budalama.

  • Velika Metla says:

   AD, ovoga i njemu slične obavezno prepustiti Čečenima. Čečeni mnogo "vole" ove prelivode zvane poturice. Pa neka poturice Čečenima objašnjavaju veliku ljubav prema američkim satanistima.

 11. Petrovgrad says:

  Ovaj naš brat po krvi nije čuo da je bilo rata u BiH.

 12. Dejan says:

  Policija neka pokupi te budaletine i sa jedne i druge strane i izvede na neko polje i neka se majmuni tuku a ostali pošten i Normalan Narod ostavite u miru!!!!!!!!

  • Cp6a says:

   He, već si pola naseo na njegovu priču. Problem kod te i hiljade sličnih priča je što bi oni hapsili isključivo srpske političare.

 13. da da says:

  Ovaj glavonja poturčeni vrlo dobro zna da su entiteti države koji zajedno čine BiH državom.Bez jednog entiteta BiH je virtuelna država,a jedan entitet ne može zapovedati drugim,toliko valjda zna.On je ministar entiteta fbih i u Republici Srpskoj nije niko i ništa,ako dođe naoružan smatraće ga teroristom i sam zna kako može završiti u svemu tome.

 14. Gagi says:

  Ovo Isak malo iznenadjuje i opominje. Uopste mi nije jasno, kako poturice i ostali naseljeni na imanju Kotromanica tu zemlju smatraju svojom. Siguran sam, tako to ide, sve poturice i ostali koji nisu iz Srpskog korpusa ce se nakon "obracuna" sa Srbima pounijatiti. Kako vreme prolazi, vidimo da Rim polako i nevidljivo raznim smicalicama siri svoju imperiju prema jugu. Uveliko su vec svi okolni narodi pod njihovim upornim uticajem, nije ni cudo sto te novostvorene "drzave" upravo pomaze taj zapad koji danas napada Ruse.

  • Rostand says:

   Slažem se sa Gagijem,zbilja je čudesno to njihovo drsko svojatanje srbske zemlje BiH.Odakle pravo vječnim kvislinzima(tako ih je ispravno nazvao pisac Mihajlo Lalić) da Srbe nazivaju genocidnim okupatorima,a sami su bili baš uz svakog okupatora nemilorsrdno nasrćući na prve komšije Srbe?Može smrdljivi nato zapad biti uz vas koliko hoće,antisrbske laži,zločini i nepravda neće i ne mogu pobijediti.

 15. Miroslav says:

  Balija hoće biti prvo Hamas, a posle Netanjahu.

  • Ficko says:

   Isak(?) Dodik nije sam.

 16. Pravda says:

  Njegova mrznja se moze osetiti na dalaeko, sto jaca mrznja to vise i brze izjeda.

 17. kostakos says:

  On se sili gde moze. Albania, "Kosovo" i muslimanska bih aplaudiraju Izraelu za ubijanje muslimana u Palestini.

  • Carnex Pasteta says:

   Mrzim BiH, volim Republiku Srpsku! Amin, Boze pomozi da se ovi djavoli i kozojebi odsele u Anatoliji ili u Pakistanu.A ovog celavog skota uhapsiti ako udje na teritoriji nezavisne R.Srpske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *