ПУЦАЈУ ПО СВИМ ШАВОВИМА: Масовни егзодус Хрвата на Запад!

PUCAJU PO SVIM ŠAVOVIMA: Masovni egzodus Hrvata na Zapad!

3 februara 2017

smece_kontejner_hrvatska-siromastvo

Prema podacima UN-a iz 2015. godine napravljena je karta migracijskih kretanja Evropljana.

Prema karti koja je napravljena na stranici Jakub Mariana, iz Srbije se iselilo 10,9 odsto, a iz Hrvatske čak 20,4 odsto stanovništva rođenih u Hrvatskoj.

Iz evropskih zemalja kao što su Portugal, Makedonija, Albanija, Crna Gora, Moldavija, ali i Hrvatska, više od petine stanovnika je iselilo.

Hrvatska je zauzela visoko sedmo mesto na lestvici evropskih zemalja sa najvišom stopom iseljeništva.

Čak 20.4 odsto ljudi rođenih u Hrvatskoj, napustilo je zemlju do kraja 2015. godine.

(Poslovni dnevnik)

 

KOMENTARI7 komentara

 1. Robert Wronski says:

  Što tu ima zabrinjavajuće ili alarmantno? Kada Hrvati odlaze raditi u Austriju, Njemaćku, Švicarsku ili druge europske zemlje je jednako ili bolje kada Srbin iz Vranja ili Užica dođe raditi u Beograd. Ispravna hrvatska politika omogućila je svojim građanima da mogu zarađivati gdje god to žele.

  • USS Sputnjik says:

   U vijesti nije navedeno da je od tih 20% većina otišla u Srbiju, odnosno da se radi o Srbima.

 2. padre says:

  I to sad treba da nas veseli, kao da je Srbija na boljitku što je njima krava crkla!

 3. Aleksandar says:

  Uvek su se više iseljavali nego naši ljudi. Njihova dijaspora je i danas brojnija i složnija nego srpska. Kao što su se nadrealisti zezali, "Domoljubno društvo Australije i Nove Kaledonije".

 4. Beli Orao says:

  Koliki psihopatom ili duševni bolesnik mora biti pojedinac ili država( društvo) da i kontejner ofarba u šahovnicu!!!???

 5. triglav says:

  šahovnica ima 64 polja (8X8), to jest ona uklesana u kamen iznad ulaza u ranoromaničku crkvu sv. lucije u jurandvoru na otoku krk, u kojoj je pronađena i bašćanska ploča sa glagoljaškim tekstom ... a ova kao "hrvatska šahovnica", sa austrougarskog grba i ndh, ima 25 polja. dali je neko već igrao šah na ploči pd 25 polja? loša je to simbolika, nepotpune i lažne "šahovnice", a sad i na kanti za smeče. netko stvarno pravi budale od barem jednog dela čovečanstva, od simbolike hriščanskog križa sa mrtvacem, kukastog križa nebeskog svoda i hitlera pa do mode pocepanih pantalona, tetovaža i pirsinga ...

 6. Mlax says:

  Da je Srbija kojim slucajem u ,,EU,, mi bi imali veci procenat iseljenih od Hrvatske.Teritoriju cele bivse nase SFRJ je zahvatila strahovita depopulacija prouzrokovana sjajnom politikom svih vlasti od 1990 do danas.Trazili ste , dobili ste ......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *