ПУЦАНО НА ЛЕТОНСКЕ ВОЈНИКЕ НА КОСМЕТУ? Огласило се Министарство одбране Летоније

PUCANO NA LETONSKE VOJNIKE NA KOSMETU? Oglasilo se Ministarstvo odbrane Letonije

27 decembra 2022

Ministarstvo odbrane Letonije objavilo je danas na Tviteru da je pucano na letonske vojnike u okviru Kfora na severu Kosova i Metohije.

„U nedelju, 25. decembra pucano je na letonske mirovnjake dok su vršili patrolu na Kosovu. U incidentu nije bilo žrtava. Kosovska policija i NATO-KFOR su započeli istragu“, navodi se u objavi na Tviteru, preneo je Reporteri.

Beogradski mediji objavili su da je sinoć u Zubinom Potoku došlo do pucnjave, a prištinska Koha javila je da je u tom mestu napadnut tim Kfora.

Prema prištinskom listu, napadnuti su letonski vojnici u sastavu Kfora, a nema izveštaja o povređenima, niti se zna čime su napadnuti.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Nista se ne zna, a tvrdi se da su napadnuti???

 2. Petrovgrad says:

  Kada je SFOR došao na KiM 1999 bilo je natpiosa na Engleskom Srpskom -ćirilca. Onda su se umešali Hrvati i izbacili ćirilicu. Na Kosovu je svuda bilo pored Šiptarskog i Srpski na ćirilici. Onda se umešali Hrvati, zabranili ćirilicu, a naši pristali u Briselu na taj ustupak. Sada se ćudi, ćudim

 3. michael pan says:

  Mozda su U croati pucali na Letonske vojnike.

 4. milorad5 says:

  Opasni su lažovi i pokvarenjaci letonci estonci i litvanci.Sve go smrad,ništa im ne treba verovati jer su to rasisti i bolesnici u glavu koji mrze sve što nije "nordijsko" po njihovim definicijama.Nisu nam oni prijatelji ni u najludjem snu i svakako će sve učiniti da nam naprave probleme,samo neće raditi ono zbog čega su tu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *