ПУКЛА БРУКА: Милановић открио ко је изнад НАТО – Нема ту никакве демократије

PUKLA BRUKA: Milanović otkrio ko je iznad NATO – Nema tu nikakve demokratije

20 juna 2024

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da NATO radi ono što mu Pentagon kaže i da u ovoj međunarodnoj vojno-političkoj organizaciji nema demokratije.

– Generalni sekretar NATO-a ne odlučuje ni o čemu, već radi ono što Pentagon kaže, a Pentagon i Amerikanci su naši protektori. Nema tu nikakve demokratije – rekao je Milanović.On je naveo da je protiv isporuka za rat u Ukrajini koje organizuje NATO.

– NATO direktno, logistički, špediterski organizuje isporuke za rat u Ukrajini. Protiv sam toga, dok sam uvek bio i uvek ću biti za isporuku humanitarne pomoći – rekao je Milanović za HRT.

On je istakao da sada postaje potpuno jasno da se rat na ovakav način ne može dobiti.

– Rat se ne može nikako dobiti bez nuklearne eskalacije – rekao je Milanović.

KOMENTARI4 komentara

 1. Pravda says:

  Niste hteli miran zivot sa komsijama Srbima, sada ste obicni vazali onih koji su vam "doneli" "slobodu" i "demokraciju", uzivajte u tome jos malo, dok ne krene deustasizacija.

 2. RASPUCHIN says:

  Nešta mi se pobrkalo sa godinama , je l' sada kraj 1943.g. ili polovina 2024.g.?

 3. Velika Metla says:

  Ajdeeeeeeeeeee....., nema demokratije tamo ???? E fino...., mi to nismo znali, a tebi hvala što nam okice otvori. Rupa na saksiji otkrivena.

 4. milorad5 says:

  pa ustaše neka mole Boga da ne dodje do nukelarne eskalacije jer dobiće i oni svoju porciju SIGURNO,možda nekog od levih smetala iz NATO pakta rusi i ne spale ali ustašku hrvatsku neće zaobiči ni u ludilu...pogotovo zbog ustašeke umešanosti u terorizam u rusiji,državni udar u ukrjaini,i naoružavanje i obuku AZOV trupa,to im nisu zaboravili sigurno...mislim da su sad to konačno shvatili u zagrebu pa kukaju..ima nekoliko ozbiljnih,BITNIH,NATO meta u hrvatskoj,za ozbiljne bombe su to mete,ne manje od 50 Kt:)..i tako na kraju sage ispadosmo mi srbi u pravu samo što sa ludim i glupim hrvatima nije moguće ništa uraditi,to je poseban soj ljudi tamo u većini,sve za kontejner bre...zato i mrze cigane,boje se da ih ne pokupe u djubretarac greškom,ili možda ne:)...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *