ПУКЛА БРУКА У БОСНИ: Нови скандал у режији Сарајева

PUKLA BRUKA U BOSNI: Novi skandal u režiji Sarajeva

22 januara 2024

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ambasador BiH pri Stalnoj misiji UN Zlatko Lagumdžija nije imao odobrenje Predsedništva BiH da se svrstava ni na jednu stranu prilikom današnje rasprave o dešavanjima u Ukrajini.

– Republika Srpska, bez čijeg pristanka se ne mogu donositi nikakve odluke u ime BiH, sve vreme apeluje da dođe do uspostavljanja mira. Podrška za nastavak oružanog sukoba neće doneti ništa dobro ukrajinskom narodu – istakao je Dodik reagujući na to što je Lagumdžija u ime BiH potpisao saopštenje kojim „pozivaju Rusije da prekine agresorski rat i povuče svoje trupe iz Ukrajine“.Dodik je podsetio da se Srpska od početka sukoba zalaže za neutralan stav.

– Od početka sukoba Srpska je protiv svrstavanja na bilo čiju stranu i smatramo da je to jedini ispravan stav, tako da BiH niti bilo ko u njeno ime može da potpisuje neka saopštenja mimo sasglasnosti sva tri člana Prededništva u čijoj je nadležnosti spoljna politika – poručio je Dodik.

(SRNA)

KOMENTARI4 komentara

 1. Gebre-Isus Pedros says:

  Kakva bruka, sva 3 tamo naroda nemaju ni osećaj za bruku, moral i stid, to su tvrdoglavi ljudi koji su uvek samo oni u pravu bez obzira na argunentaciju. Zato ih niko ni ne voli. Al ok, i meni je matori iz RS, jest kajav jest, tj.nije nikakav,al moraš podržavati svoje kakav je. Al kažem istinito, svi su oni septička jama. To je ko i tamo,koga podržati kad su ješe i munđosi ista septička jama, dane rade ovi ovima, oni bi ovima.

 2. Velika Metla says:

  Bruka je u Sarajstanu, iliti tamnom vilajetu, redovno stanje kod balija. Nema mesta čuđenju.

 3. Beli Orao says:

  Kao i obični Sarajevo serinja preko mandata i prava !

 4. Beli Orao says:

  To je u usranoj Bosni kad se svaki idiot sebe smatra državom i ne poštuje ustav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *