ПУКЛА ТИКВА: Милови донатори повлаче новац

ПУКЛА ТИКВА: Милови донатори повлаче новац

9 септембра 2020

Извршни директор приватне компаније „Декар Енергy“ Милић Нововић, повукао је 5.000 евра донације Демократској партији социјалиста (ДПС) за парламентарне изборе, показује извештај Агенције за спречавање корупције (АСK) о прилозима у кампањи.Нововићева фирма је раније од Владе добила концесије за производњу струје из мини хидроелектрана, а поред њега донатори ДПС-а су и фирма Игора Машовића и Тамара Kокић која је такође у истом бизнису.

Машовић је већински власник „Хидроенергије Андријевица“ и брат председника Општине Андријевица Срђана Машовића, који је најавио повлачење из политике, како је рекао из личних разлога, након што је ДПС на локалним изборима изгубила власт у тој општини.

Према информацијама „Вијести“, и Тамара Kокић планира да повуче донацију ДПС-у за парламентарне изборе.

Она је ДПС помогла са 3.000 евра, а иначе је извршни директор две фирме које је основао конзорцијум, у коме удео има Игор Машовић, а до августа 2018. године је радила као директор његове компаније „Игма Гранд“.

Милић Нововић је прилог уплатио у јуну, док извештај АСK-а за период од 19. августа до 2. септембра показује да га је повукао.

То је учинио и Миодраг Јањушевић, који је претходно ДПС-у уплатио 600 евра.

(вијести.ме)

KOMENTARI2 коментара

  1. opet ja says:

    Ha ha ha a Milu kao problem tih 10ak hiljada evra ha ha

  2. Lozovača says:

    Ups!!! Toga sam se i plašio, uskoro Milova tikva neće vredeti više od dva popišana cvenceka. Politika je surova bludnica, ali dobro, makar mu Zaharova nije morala da pravi nogice, stariji čovek jel te, ne uklapa se. Zapevajmo braćo mila ovu pesmu svi: "Moga Mila udarila šljiva, al ne sa grane nego iz kafane; otud neđe čuje se da prđe Milo? Al od Milova silna prda trejesu se planine i brda, a more se zaleluja, ode milo, Bogu hvala, aleluja." Ko zna kako vreme ide sve nam gori na vlast dolaze, šta će sledeće biti? Ja bih postavio i krunisao tu onog svetog čoeka Amfilohija vladara mitropolije primorske i zetske da upravlja čitavom državom. Vala i zaslužio je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u