ПУКОВНИК У ПЕНЗИЈИ ОТКРИВА: Стручњаци Војске Југославије анализирали рушење кула близнакиња у Њујорку, реч је о… (ВИДЕО)

PUKOVNIK U PENZIJI OTKRIVA: Stručnjaci Vojske Jugoslavije analizirali rušenje kula bliznakinja u Njujorku, reč je o… (VIDEO)

9 marta 2019

Gost emisije „Intervju“ bio je prof. dr Svetozar Radišić, pukovnik Vojske Srbije u penziji. Ekspert za strategiju i vojnu doktrinu, borbenu gotovost, „svedimenzionalnu odbranu“, „psihološki rat“, „neoružane oblike agresije“ i „novi svetski poredak“ izneo je teške optužbe na račun SAD povodom događaja 11. septembra 2001. godine i kasnijim vojnim intervencijama koje su usledile.Radišić je ispričao da je sa svojim kolegama iz Vojske Jugoslavije  analizirao snimke napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku i da je utvrđeno da su “kule bliznakinje” srušene eksplozivom a ne od avio udara kako glasi zvanična verzija događaja.

– Reč je o inžinjerskom rušenju – tvrdi Radišić.

On je analizirao i ponašanja tadašnjeg predsednika SAD Džordža Buša u trenutku kada je tokom posete osnovnoj školi dobio vest o napadu na Njujork. Radišić veruje da je Buš znao šta će se dogodidi i da se na snimcima vidi njegova nerovza dok isčekuje da ga obaveste o isplaniranom napadu.

Radišić objašnjava da američke službe toliku manipulišu informacijama da ni mnogima u Americi, pa čak i predsedniku SAD, često nije jasno šta je istina a šta manipulacija.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Ja sam bio pionirska inzinjerija u vojsci. I vrapci znaju da se onako VERTIKALNO ne rusi ni zgrada koju profesionalci minirali, jer poneakd se omane. Postavlja se relativno slab eksploziv na nekom rastojanju po vertikali i aktivira se. To se sece vertikala na sto sitnije delove da bi delovi bili kratki i ne bi padali na stranu. A da tako padnu dve zgrade, to je bas profesionalno uradjeno. Eno pogledajte snimke rusenja zgrada da bi padal evertikalno. A nadjite bilo koju zgradu koaj je uopste pala zjer gori, a od celikea i d ane pricam.

 2. Budi Bog s nama says:

  Dobro jutro Kolumbo, pa ja od početka tvrdim, od momenta 2001 da su oni sami rešili sopstvenim samoudarom dve muve, Bin Ladena i Ekonomski krah berze koji su na ovaj način resetovali. Praktično ima od početka tako mnogo dokaza da su sve sami napravili, snimili avione, podmetnuli eksploziv i montirali snimke, isto kao što su uradili sa sletanjem na mesec, jednom davno, ono što prođe uvek prolazi. Laž po hiljdu puta ne postaje istina već ljudi načisto oguglaju ali ništa nije skriveno što se neće otkriti govori Sveto Pismo.

 3. Cp6a says:

  Pa dobro Radišiću, čoveče! Stalno se trudiš i to veoma cenim, ali analiza vam kasni 17 godina. To urušavanje kula smo milion puta izvrteli na Jutjubu do sada i nama laicima je sve tu odavno bilo jasno, jer je toliko očigledno. Od zakasnelih istina nema narod puno koristi. Šta imamo ako će Vojska tako i o srbožderu Brozu, razbijanju Jugoslavije, bombardovanju Srbije, 5. oktobru, veleizdajama i uništavanju Srbije?

 4. petrovgrad says:

  Samo retar može poverovati da su bosonogi i odrpani talibani napali Ameriku.

 5. milorad2 says:

  MA ONI SU TO SRUŠILI KONTROLISANOM EKSPLOZIJOM VIDI SE JASNO..Očisitili su centar njujorka za nove incesticione projekte na tom basnoslovno skupom zemljištu, uništili DVE zgrade sa finansijskim serverima i podacima poreske uprave :) i uveli vanredno stanje u americi i preke sudove sa mogućnošću osnivanja tajnih konclogora za protivnike režima i nezgodne svedoke pod izgovorom zakona o borbi protiv terorizma. U americi je i DALJE na snazi VANREDNO STANJE koje daje policiji armiji i obaveštjnim službama vanredna ovlašćenja kad god im se to prohte, ali izgleda da toga NIKO nije ni svestan.Buš ga je uveo i NIKO do sada te predsedničke dekrete nije PONIŠTIO:)

  • Boss says:

   Bravo majstore !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *