Пуповац потпредседник у Милановићевој влади?

Pupovac potpredsednik u Milanovićevoj vladi?

26 novembra 2015

523821_tanj-pupovac_f-620x330U danu konsultacija predsednice Kolinde Grabar Kitarović sa šefovima parlamentarnih stranaka o mandataru u javnosti je procurela informacija da će koalicija okupljena oko SDP Zorana Milanovića Mostu nezavisnih lista ponuditi mesto predsednika Hrvatskog Sabora,a Miloradu Pupovcu potpredsedničku poziciju u hrvatskoj vladi.

Naime, portal dnevno.hr objavio je da je Milanović potpredsedniku SDS-a Miloradu Pupovcu kojeg, kako se navodi, neizmerno ceni i u kojeg ima veliko poverenje, ponudio mesto potpredsednika buduće vlade.

Inače, hrvatski mediji objavili su u sredu da su sedam od osam zastupnika manjinskih stranaka podržale koaliciju okupljenu oko Milanovićevog SDP-a, osim Albanke.

Deo SDP-ovaca, pa ni sam Pupovac, u svemu tome ne vidi nikakav problem, a problema s njegovim ulaskom u sam vrh hrvatske politike nemaju ni brojni viđeniji SDP-ovci, navodni dnevno.hr.

Što se tiče ponude Mostu, Jutarnji list piše da su iz ove stranke izašli s predlozima kako reformisati Hrvatsku, te da je stoga logično ponuditi im predsedavajuću ulogu u zakonodavnoj vlasti.

Prihvati li rukovodstvo Mosta tu ponudu, postavlja se pitanje ko bi se mogao naći na poziciji šefa parlamenta.

Po svemu sudeći, to bi bio Božo Petrov, koji je osnivač trećeg bloka, ili Robert Podolnjak kao poznati pravni stručnjak, navodi Jutarnji.

KOMENTARI4 komentara

 1. otac Satarije says:

  Mr.Bean se uvek odlično snađe za sebe, samo što od njegovog potpresednikovanja Srbi u Kromanjoniji nemaju čemu nadati, to je mandat kojim se samo kupuje poslušnost Kro-vlastima.

 2. Lady Gaga says:

  DAKLE, SINOĆ JE ZEMLJA SRBIJA DOŽIVELA JOŠ JEDNO PONIŽENJE, KOJE JE SVE KOJU SU TO GLEDALI ILI ČULI O ČEMU SE RADI, UŽASNULO. NAIME, JEDNA OD UČESNICA RIJALITIJA “ FARMA “ MAJA NIKOLIĆ ZAPEVALA JE SRPSKU HIMNU. NEKAKAV POTURICA IZ NOVOG PAZARA, ĐUBRE OBREZANO I SMRAD SKRNAVI PO IMENU SEMIR DŽANKOVIĆ, TAKOĐE UČESNIK FARME, IZREVOLTIRAN PEVANJEM SRPSKE HIMNE U SRED SRBIJE, OTRČAO JE DO KUHINJE, ZGRABIO NOŽ I POKUŠAO DA ZAKOLJE MAJU NIKOLIĆ. Pred milionskim auditorijumom. Nakon svega, Maja je kažnjena. Željmo Mitrović, eto, nije hteo da se zamera mudžahedinima. NAVIKLI DA NAS KOLJU, JER SMO SRBI. JER ZAPEVAMO “ BOŽE PRAVDE SRBI, GDE STE? SRBI, IMA LI VAS? http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/semir-diskvalifikovan-sa-farme-aca-mu-jedva-oteo-noz-dzankovic-napao-maju-gabrijela-je-pljunula-a-onda-je-nastradala-i-tamara-video

 3. Hrvoje says:

  @Lady Gaga To samo govori do koje je mjere Srbija umjetna i heterogena država i da će "slučaja Kosovo" bit sve više u narednim desetljećima.

 4. Dux says:

  @Hrvoje Da, vaša farma u Hrvatskoj je postala deo kulturne baštine! A "slučaj Kosovo" će doći za koju godinu i u "vašu ljepu"-ne sekiraj se, doživećeš i ti taj krasan trenutak!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *