СРБИМА НЕ ТРЕБАЈУ НЕПРИЈАТЕЉИ! ПУПОВЧЕВ ПУЛЕН – СРБИН БОРИС МИЛОШЕВИЋ ИДЕ У KНИН НА ПРОСЛАВУ ПОГРОМА СРБА

SRBIMA NE TREBAJU NEPRIJATELJI! PUPOVČEV PULEN – SRBIN BORIS MILOŠEVIĆ IDE U KNIN NA PROSLAVU POGROMA SRBA

31 jula 2020

Funkcioner srpske stranke u Hrvatskoj ,SDSS, i novoizabrni potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević pristustovaće obeležavanju godišnjive vojno-policijske akcije „Oluja“ u Kninu, objavio je portal Index.

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je sa SDSS i predstavnicima srpske manjine postignut dogovor da će obeležavanju „Oluje „u Kninu 5. avgusta prisustovati potpredsednik Vlade Boris Milošević.– Mislim da je to dobro i korisno, korisno pre svega za odnose u hrvatskom društvu, odnos prema srpskoj manjini u Hrvatskoj, prema recentnoj prošlosti i snažna je poruka Hrvatske prema svim partnerima koji gledaju kako Hrvatska funkcioniše danas – rekao je Plenković gostujući na RTL-u.

Dok se u Hrvatskoj, u Kninu, godišnjica te akcije proslavlja, za Srbiju ona predstavlja težak zločin etničkog čišćenja i takođe se obeležava komemoracijom žrtvama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da lično ne može da podrži prisustvo političkih predstavnika srpskog naroda na proslavi „Oluje“ u Kninu, ali da će se truditi da ih razume ako takvu odluku donesu.

– Trudiću se da ih razumem i nastavićemo da radimo sa njima i na pomirenju sa Hrvatima i Hrvatskom, ali to može samo uz postovanje svih žrtava – poručio je.

Vučić je rekao da će Srbija i ove godine obeležiti godišnjicu „Oluje“, i da će se to dogoditi na Rači.

– Pred nama je 4. i 5. avgust, datum kada je mnogo ljudi ostalo bez svojih ognjišta i mi ćemo odati počast i obeležje, a kako se ne bi zaboravilo najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata, dižemo spomen park. Želeo bih da se zahvalim svim tim ljudima koji zajedno sa nama rade na spomeniku što su uvek voleli i što vole Srbiju – rekao je Vučić.

KOMENTARI29 komentara

 1. Kulak says:

  Boris Milošević je iskren Srbin,ali je pod ucenom.Znam da mu nije lako.Ipak,ovo je bez dileme sramotno.

  • RASPUCHIN says:

   Od kud Vi znate da je on "iskren Srbin"? Ako ga mogu ucjeniti , što se gura u sabor , što se ne bavi poljoprivredom? Jel' i Pupovac "iskren Srbin"? Godinama pišem , kao neko ko odlično pozna situaciju jer su mi preci vjekovima (ako ne i "tisućljećima") sa prostora Krajine , o čemu se radi ali se uglavnom prenose palamuđenja bivših komunjara i "ucjenjenih". Ogromna većina Srba ne može shvatiti 'rvate ali su spremni pričati svašta. Da , nije li Pupovčev sin oženio 'rvaticu? Jednom kada neko stupi u mješani brak sa njima ta porodica više nije naša. I da li stvarno mislite da ovo , bez obzira na Vučićeve riječi u tekstu , nije usaglašeno i dogovoreno sa Beogradom i Dodikom zarad "mira i stabilnosti na ovim proser... , pardon , prostorima"?

   • Istina says:

    Hrvati niti su nacija niti su narod, zive na srbskoj zemlji I govore srbskim jezikom. Hrvat to je diagnoza za umno poremecene Srbe.

    • RASPUCHIN says:

     Da , apsolutno se slažem. Imao sam neke prepirke na jednom sajtu (ovdje u Banja Luci iz koje se javljam) sa nekim borcima za ćirilicu u vezi jezika i tvrdio sam isto što i Vi. Nisam za to da im se prepusti bilo koje narječje našeg jezika jer je sve to naše.

     • Karital says:

      I čakavski?

   • Istina says:

    Pupavceva zena je hrvatica.

  • Za Srbiju says:

   Pomoću ovakvih korumpiranih izdajica, negiraju i amnestiraju svoje sločine. U poslednjih 100 godina nismo kaznili nijednog izdajicu, pa se fukara namnožila.

  • Istina says:

   Arcibald Rajs je sve lijepo objasni.

  • milos says:

   neka se ubije ako mu je tesko. tamo moze i da se pokatolici, to mu je najbolje mozda ce ostati joj 1 mandat..

 2. Portopranco says:

  Srbin Boris Milošević će tamo otići s figom u džepu.

 3. milorad2 says:

  pa s obzirom kako je milošević IZDAO I KNIN I SRBIJU ovo i nije neko iznenadjenje.Št će čovek ili knin ili JASENOVAC.TAKO smo i izgubili 60% stanovništva u "hrvatskoj" pošto takva država niokad nije postojala i ni danas nije "hrvatska" to sdu većinom pokatoličeni nesrećnici kao i ovaj što NORA tamo da ode.PAMET U GLAVU mi "hrvatsku državu" moćemo da rasturimo u paramparčiće i taj katoličko jezuitski projekat da potpuno spalimo do temelja ako NAŠI ZEMLJACI tamo vide JAKU i MOĆNU SRBIJU:)Mislite da je njima prijatno da govore nakaznim "hrvatskim jezikom" recimo:) SAMO to je dovoljno da im se zgadi cela ta priča.

  • RASPUCHIN says:

   Da li ste sigurni da je Miliošević izdao RSK? Ma ja sam početkom devedesetih zbog tog Miloševića mogao nahebati i to žestoko. Kada sam došao u Krajinu i u jednoj kafani rekao : " .eb'o vas on , on će vas izdati". Sva sreća pa sam bio sa nekim ljudima koji su garantovali za mene a i bio sam tamo u interesu Krajine. Neki prebacuju svu krivicu na njega a gomila onih koji su krivi uživaju u plodovima izdaje a oni koji su pomrli ostavili su nasljedstva svojim potomcima.

   • Karital says:

    Dolazio si u Hrvatsku da buniš ljude i huškaš na rat.Takvi poklisari iz Srbije dolazili i 1941 god. buniti Srbe pa dobili Jasenovac.Kako bilo da bilo Milošević dolazi u Knin sa svojim prijateljem Plenkijem.

    • Milorad says:

     Pre nego što su 1941. god iz Srbije bunili Srbe, vi ste 1940. god silovali skoro 10.000 maloletne dece po Baniji i Kordunu

    • RASPUCHIN says:

     Ma nema problema Karitas , doći ću i ja uskoro u Knin sa svojim prijateljem Putinom.

     • Karital says:

      Dođi sam, šta će ti Putin?Nisi valjda ...?

      • RASPUCHIN says:

       E , Karitas , Karitas ,... Mogao bih ti dati poduži spisak 'rvatica koje bi ti mogle posvjedočiti i raspršiti sumnje. Prije par godina su neke pitale za mene pokazujući , nakon toliko mnogo godina , interes za reprizu nekih "epizoda". Izgleda da sam ostavio dubok utisak kod njih. Na osnovu ovoga se da zaključiti da nemaju dovoljno i da je mnogo vas 'rvata : "nisi valjda ..." ili na neki drugi način nesposobno.

 4. VRSK says:

  Ima još vremena da se predomisli.

  • padre says:

   Pa da izgubi posao, u kojem ne terba ništa da radi?

  • Za Srbiju says:

   Misliš li da su ga slučajno postavili za potpredednika vlade i to sa prezimenom Milošević.

   • RASPUCHIN says:

    Kao što napisah gore , "tisućljetno" porijeklo moja porodica vuče sa teritorije Krajine i pouzdano znam, čak sam prije rata i lično poznavao neke , da u "lijepoj njinoj ima Miloševića čistih 'rvata i to žestokih ustaša. Ko je ovaj "Milošević" ne znam ali dođe mu skroz svejedno.

 5. padre says:

  Nisam znao, da neprijatelje ima samo onaj, kome trebaju!

 6. Drago says:

  Kako vreme protiće sve više se dokazuje da je Pupovac igrač HDZ-a.već duži period. On za javnost kritikuje vlastda bi zavarao i ovo malo Srba,a u stvari radi za njih da mu ona ne bi došla u kontrolu sredstava koje dobija, a troši za sebe i kliku oko sebe. Kada si toliko dugo na čelu stranke koju on vidi kao svoju prčiju onda uz pomoć HDZ-a može radiotio ovo što radi. Ništa već godinama nije za srpski narod učino. Nije riješio ni jedno domaćinstvo da dobije struju i vodu a kamoli asvalt za cestu. Više je učinila Srbija i Vučić nego on i njegov HDZ. Strarija populacija srpskog naroda čeka da ovde umre ne nadajući se ništa boljem, jedan dio iseljava a veći dio prelazi u katoličanstvo da bi se osigurao da preživi. Što je Pupovac i njegova klika uradila? Ništa. Voli kritikovati i pričati jer mu je to profesija. Odlazak na proslavu Oluje je dokaz za koga ova stranka na čelu sa Pupovcem radi i u čijem interesu. Obmanjuju narod da je to za boljitak srpskog naroda. U to mogu vjerovati samo netko tko je izgubio pamet, ali na sreću takvih u srpskom narodu u Hrvatskoj nemna, na žalost Pupovca i Miloševića.

 7. Istina says:

  Ovaj dvojac da su pravi Srbi ne bi bili tamo gdje su.

 8. Istina says:

  Ja vidio svojim ocima mrtvog oca Pupavcevog u Ceranjima Donjim. Ustase iz Vrane su ga unakazili pa ubili dok je cuvaj ovce. Odsjekli mu nos, usi, polomljene nozne I rucne kosti, modrice posvuda. E on zivi sa tim dzelatima oca svoga. Kakav sizofrenik.

  • mikan says:

   Srbija da odbije da oni predstavljaju srpski narod, vec da se radi o privatnim srbima neostaske-HDZ..proglasiti ih nepozeljnim osobama u srbiji i uskratiti sva sredstva..

 9. onisim says:

  Imao sam priliku da vidim tog jadnika Milosevica prije dvije godine na jednoj komemoraciji.Djelovao mi je kao blago retardiran.Od izgleda do toga sta i kako govori,sastavlja recenice.Ovo je sve pupavcevo maslo(i samo prezime govori o njemu,barem simbolicno),i taj zalosnik je idealan za njegov etno biznis.

 10. Gagi says:

  Gde su to i kada srbo-komunisti zastitili Srbe. Kao sto vidimo, to pretvaranje traje od 45-e god. do danas.

  • uddu says:

   E ovo je jedini dobar komentar !To je prava reč-pretvaranje.I ovaj Milošević,ili se pretvara da je srbin ili će se pretvarati da mu je žao prognanih !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *