ПУТИН НАТЕРАО ЕУ да плаћа милијарде евра за своје грешке

ПУТИН НАТЕРАО ЕУ да плаћа милијарде евра за своје грешке

26 новембра 2022

„Тренутно се на глобалном енергетском тржишту одвијају догађаји, који најјасније потврђују да је Русија поново била у праву, а Европска унија већ плаћа милијарде евра за своје грешке“, изјавио је познати руски колумниста, Сергеј Савчук.

Он је скренуо пажњу на пресуду Међународне групе увозника ЛНГ-а, која није охрабрујућа за Европску унију, да су на светском тржишту склопљени сви могући дугорочни уговори, за испоруку течног гаса до 2026. године.То значи да европске владе заправо нису имале маневарског простора, и да ће морати да наставе да купују руски гас. Подигавши цену плавог горива до крајњих граница, својом антируском политиком, која се изражава у улози на „кратке“ гасне уговоре, и раду са спот тржиштем, ЕУ сада убира „плодове“ својих потеза, преплаћујући милијарде за гас.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Beli Orao says:

  Нека нека тако им и треба ,а ти вучићу добро размисли шта радиш!

 2. Hrvacki Kyrton Tito says:

  U USA vatikaneri su najsiromašniji sloj društva. Sada će da to budu i u Evropi. Ko je glup mora da plaća.

 3. Istina says:

  Nije Putin njima uveo sankcije no oni njemu.

 4. Petrovgrad says:

  Baš je diktator ovaj Putin, stalno diže cene. Valjda će već jednom doći ta zima sa minus 20, pa de se brže opamete ovi iz civilizovane Evrope. Ukopa će Vas car Putin, smrznućete se kao nikada do sada. Nacizam i globalizam se mora pobediti. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u