ПУШКОВ ОДУВАО ВОЛКЕРА: Америка нема снаге да изолује Русију, узалуд покушавате да нас уплашите!

PUŠKOV ODUVAO VOLKERA: Amerika nema snage da izoluje Rusiju, uzalud pokušavate da nas uplašite!

28 avgusta 2017

Iskustvo Trampovog prethodnika Baraka Obame dokazuje da Amerika nema snage da izoluje Rusiju, napisao je na Tviteru ruski senator Aleksej Puškov.

Predsednik Komisije Saveta Federacije za informacionu politiku Aleksej Puškov je na Tviteru odgovorio specijalnom predstavniku Stejt departmenta za Ukrajinu Kurtu Volkeru, koji je saopštio da bi moglo da dođe do ekonomske izolacije Rusije zbog konflikta u Donbasu.

„Specijalni predstavnik SAD za Ukrajinu igra na strani Kijeva, što ne čudi. Čudno je to da još uvek nije shvatio: izolacije Rusije nema, niti će je biti. Rusija neće biti izbačena iz sistema diplomatskih i ekonomskih odnosa. Volker nas uzalud plaši. Obamino iskustvo je pokazalo: Amerika nema snage to da uradi“, napisao je Puškov.

Podsetimo, američki diplomata Kurt Volker je za „Fajnenšel tajms“ dao intervju u kom je izrazio mišljenje da je kriza u Ukrajini štetna po američko-ruske odnose.

KOMENTARI2 komentara

  1. Banebanane says:

    Ameri su do besvesti brljali po Ukrajini i još uvek brljaju, ni briga ih nije bilo ni za Ukranince, ni za Ruse, ni za američko-ruske odnose sve dok su iz toga izvlačili korist ili mislili da je izvlače. Sad su se odjednom setili da je kriza u Ukrajini štetna, jer je štetna po njih i jer vide da ne mogu da pobede ni na kom planu, pa peru ruke od nje pokušavajući da obezliče glavni subjekat u toj rečenici sa Ukrajinom, a koji je nedvosmisleno Amerika i EU.

  2. Zaharije Serak says:

    Nije mi jasno kako je to "oduvao"?Pa ekonomski Rusija je dobro uzdrmana,nema pristupa Svjetskoj tehnologiji,pogledajte kurs Rublje,usporedite standard Rusije danas i recimo 2006,pogledajte nezaposlenost,nema budžeta ........Sada mi još samo recite kako je to "oduvao"?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *