ПУТ ОД ВЕЛИКОГ СРБИНА ДО ЧОВЕКА КОЈИ СЛАВИ „ОЛУЈУ“: Мило највећи српски изрод!

PUT OD VELIKOG SRBINA DO ČOVEKA KOJI SLAVI „OLUJU“: Milo najveći srpski izrod!

7 avgusta 2018

Za tri decenije bavljenja politikom predsednik Crne Gore Milo Đukanović prešao je put od zagovornika parole „Kosovo je srce Srbije“ do najvećeg srbomrsca, a sramnu karijeru krunisao je slanjem svog oficira Ivana Mašulovića pod ustaški barjak i to u danu kada se srpski narod seća stradanja u zločinačkoj akciji „Oluja“.To je i bio povod da Demokratski front pokrene inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine Crne Gore, na kojoj bi se najoštrije osudila odluka vlade da na skup koji slavi etničko čišćenje nedužnog srpskog naroda od hrvatskih vojnih snaga pošalje predstavnika.

To je samo još jedna u nizu provokacija čiji je nalogodavac Đukanović s obzirom na to da je, nakon što je Crna Gora ušla u NATO, poslao dva oficira u misiju Kfor kako bi podržali nezavisnost Kosova, a ne da bi branili Srbe. Kada na to dodamo činjenicu da se proteklih godina u Crnoj Gori pod njegovom vlašću sprovodi identitetski genocid nad Srbima, jasno je o kakvom beskrupuloznom političaru i pionu Zapada je reč, poručuju sagovornici.

Švercer cigareta

– Od svega najviše mrzim četnike, ustaše i stopostotne Crnogorce – rekao je Đukanović 1992. godine, a iako je podrška Slobodana Miloševića bila jedna od ključnih da bi on uopšte postao premijer Crne Gore, već 1997. otvoreno je bio protiv tadašnjeg vođe Srbije, a jasno se distancirao i od Momira Bulatovića.

Otprilike tada počinje i njegova nacionalistička retorika, u kojoj se predstavljao kao neko ko čuva interese Crne Gore, a rukovodstvo iz Srbije često je apostrofirao kao najveći problem u toj zamisli.

Povrh svega njegova umešanost u šverc cigareta i sukob sa Markom Miloševićem zbog ovog biznisa potvrđena je i u izveštaju Službe za borbu protiv mafije u Italiji prema kojem je Crna Gora za vreme njegove vlasti okarakterisana kao „raj za nezakonitu trgovinu i utočište za kriminalce“. Crnogorski predsednik okrenuo se protiv Srba upravo onog trenutka kad je sa Markom Miloševićem došao u sukob oko prevlasti u švercu cigareta.

Na vlast u patikama

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić ocenjuje da je „Milo najveći izrod srpskog naroda“, te da je danas jedan od najbogatijih političara na svetu koji je na vlast došao, maltene, u patikama i džemperu.

– Veliki zaokret u glavi Đukanovića desio se pod uticajem spoljnih faktora, Soroševih struktura i američke „duboke države“. Momir Bulatović je prvi pozvan u Vašington i predloženo mu je u kom pravcu treba voditi Crnu Goru, protiv srpskog naroda, ali je on to odbio, nakon čega je Zapad otvoreno zaigrao na kartu Đukanovića – kaže Mandić.

Bivši diplomata Vladislav Jovanović dodaje da je Đukanović shvatio da Crna Gora može da se formira kao nezavisna država samo na antisrpstvu.

– I on u tome ide do kraja! Svojim nevidljivim poslovima u sivoj zoni postao je ucenjen i posle toga se sve odvijalo kao po loju. Nesumnjivo je dirigovan od kriminalnih struktura. Očigledno je bezobziran i ne smeta mu što ga drugi drže u šaci. On je čak i srećan u tome – zaključuje Jovanović.

Ovako je govorio Milo

-Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koji ne može pasti dok je nas i pokolenja naših potomaka. Kosovo se mora braniti svim sredstvima (1990)

-Ne može se mahati s grančicama mira dok se srpski narod po Hrvatskoj kolje, masakrira, siluje, dok im se pale kuće i uništavaju imanja samo zato što su Srbi (1991)

-Šah sam omrznuo od njih i njihovog podaništva šahovnici i mladoj demokratiji tipa kalašnjikov (1991)

-Pohod na Dubrovnik je svrsishodan i svako suprotno stanovište je izdajničko (1991)

-Slobodan Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fašističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokušavaju da unište sve ono što je stvoreno od 1945. godine do sada (1992)

-Ponosni smo na srpsko poreklo i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i verujemo u zajedničku budućnost i prosperitet (1993)

Hoće li Milo kazniti košarkaše Crne Gore?

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije postala je šampion Evrope, a nakon pobede nad Letonijom scena koja se dogodila tokom slavlja „orlića“ dokaz je da nisu svi Crnogorci kao njihov predsednik. Naime, mladi košarkaši Crne Gore, koje su „orlići“ savladali u grupnoj fazi, sa tribina su pratili finale i zdušno navijali za svoje drugare iz Srbije.

Kada je sudija označio kraj meča, „orlići“ su potrčali ka tribinama, gde su bili njihovi vršnjaci iz Crne Gore, a usledili su zagrljaji, čestitanja i zajedničko slavlje.

Ivica Dačić, šef srpske diplomatije

Ne razumem zašto je ispod natpisa „Za dom spremni“ na proslavi „Oluje“ stajao crnogorski oficir. Nisam ja išao u Dubrovnik da ratujem, već Crnogorci.

Aleksandar Vulin, ministar odbrane

Mislim da to nismo zaslužili od Crnogoraca. Da neko s kim smo delili hleb, nadu, veru, neko s kim smo se radovali i tugovali zajedno, da se raduje proterivanju 250.000 Srba i ubistvu 2.000 Srba.

Marko Milačić, lider Prave Crne Gore

Đukanović je klasična marioneta Zapada u smislu atlantizacije Crne Gore, a sve ovo što sad radi protiv Srbije samo je finalizacija tog procesa.

Vladimir Joković, SNP Crne Gore

Imamo pukovnika crnogorske vojske koji ide na proslavu progona 250.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta bez znanja Skupštine i naroda. Sramno i za svaku osudu.

(Srpski Telegraf)

KOMENTARI14 komentara

 1. Velika Metla says:

  Sve šta bi ste mu rekli njegovog obraza se nećete dotaći! KKopile konvertitsko koje treba uubiti bez trunke čekanja!

 2. Belgrade says:

  Šta očekivati od potomaka Marka Milanovac koji je velicao albance. Potomci sifilisticnog vladike koji je vodio mondenski zivot. Potomci beogradskih okupatora i salonskih mudrosera. Šta očekujete ona od mila i guslarskih njakavaca koji ko kurva trube o postenju.

 3. test01 says:

  Ima jedan jos veci izrod i vlada Srbijom !!!

  • Miraš says:

   Izrod iz Srbije već odavno ide tim istim Milovim stopama. Razvijaju ih kao klonove ili kao mandžurijske kandidate u istoj laboratoriji i po istom programu. Samo u različito vreme dospevaju za upotrebu zavisno od toga gde, šta i kad glavni lutkar sprovodi. Sve se utrkuju koji će bolje da namagarči sopstveni narod i državu a u interesu belosvetske elite. Čućemo i mi "Srbija će najbrže napredovati kao NATO članica". Do kraja poslaće i iz Srbije nekog da obeleži "Oluju" u svojstvu "mirotvorca" i "pomiritelja dva najveća naroda" sve u cilju navodnog napretka celog regiona. Sve će to stići ns dnevni red kad iz Brisela i Fašingtona narede. Čak će i Hrvati popadati od čuda.

 4. solac says:

  kukavac

 5. Bran says:

  Nesoj se zapatio, no će metla sve da obriše u septiču jamu istorije. A svi ti velji slavljenici "oluje" nijesu razne sorte hrvati, bošnjaci, crni gorci, šquipetary,... no su jedna jedina sorta-AntiSrbi, sa istim "maternjim" jezikom-Srbskim. . Ta se sorta pravi vijekovima i u toj raboti prodje vijek ovoj civilizaciji. Nova će biti baš-ekološka!

 6. solac says:

  Srbi su epski narod koji je mijenjao tokove svjetske istorije, a ovi otpadnici od Srpskog naroda i konvertiti nisu narodi nego nekakve grupacije nastanjene na okupiranim Srpskim teritorijama.To je sve privremeno stanje.Amerika je smetljište ljudskog roda sa izvrnutim mjerilima vrijednosti, po kojem bauljaju smećari , pljačkaši ubice i secikese.Takve skupine se ne može pitati ništa o budućnosti Svijeta.

 7. Dragi says:

  Nije pošteno da Mila stavite više Vučića. Ukoliko Vučić ne stoji vuše Mila Đukanovića, bar mu je ravan, a ne da je Milo najveći. Ta tvrdnja vam nikako nije na mestu! I evo ja, kao poštovalac lika i dela AV, protestujem u njegovo ime!

 8. Baja says:

  Srbi samo znaju cmizdrit.

 9. kiki_ ćeraćemo se says:

  Ma ne slavi Milo oluju već samog sebe, ali usput je diplomata pa je poslao čoeka tamo na poziv braće rvata. Nije Milo kriv, već ljudski greh i želja za položajem. Ako ko želi napredovati ili zadržati svoj teško stečeni položaj u politici mora biti u svetskom trendu i biće i u brendu. A to znači pljubati po Srbiji šlajmaricom. Čak se i ljudi Srbi tako ponašaju da bi napredovali u svetskim tokovima. Vala će nestati nas Srba i roda srpskog, ali kada nestajemo neka bar to bude dostojanstveno neka bude u ime Gospoda našeg i Spasitelja Hrista Isusa, jer će o vaskrsenju Srbi nadvladati ove bezbožnike.

 10. Beli Orao says:

  Na ovakvu đubrad i njemu slične ne trošim više riječi!!!

 11. Beli Orao says:

  Na ovakvu đubrad i njemu slične ne trošim više riječi!!!

 12. Zaharije qSerak says:

  Zasto Vam smeta sto se covjek izjasnio Crnogorcem.O kakvom kaznjavanju djece Vi pricate.Pa Ja sam Bosanac ali sam se radovao uspjehu Srbije.Kakve budalastine za pacijente.To je gotovo,C.G. je u NATO i Vi Srbijo shvatite da nemate snage ,uticaja da to promjeniter.Kladiti se na podrsku Putina je riskantno,jer Putin kao pravi nacionalista voli samo Rusiju.Ostali su tu za eventualno potkusurivanje

 13. Karital says:

  Milo poruči im kratko i jasno "Nebom lete šišmiši i vrane al je soko za njih previsoko?"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *