ПУТИН БЕСАН ПРЕТИ: Освета следи, јурићемо терористе који су оборили авион до краја света!

PUTIN BESAN PRETI: Osveta sledi, jurićemo teroriste koji su oborili avion do kraja sveta!

17 novembra 2015

Weekly Russian Minister MeetingPredsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da će odgovorne za obaranje ruskog aviona “tražiti u svakom kutku planete i kazniti“.

On je naveo da će Rusija pojačati svoje napade na uporišta islamista u Siriji.

– Naše vojne aktivnosti u Siriji ne samo da će se nastaviti, već će biti i pojačane kako bi teroristi shvatili da je odmazda neizbežna – rekao je on.

Ruski zvaničnici su saopštili da će Rusija nagraditi sa 50 miliona dolara one koji pronađu odgovorne za rušenje aviona, prenosi “Raša tudej“.

Predsednik Putin je rekao da ovo nije prvi put da se Rusija suočava sa „varvarskih terorističkim zločinima“, podsetivši na eksplozije na železničkoj stanici u Volgogradu u decembru 2013. godine.

– Nismo zaboravili ništa i nikoga. Ubistvo naših državljana na Sinaju je među najkrvavijim zločinima po broju žrtava – rekao je Putin.

– Akcije naše vojske u Siriji moraju ne samo da se nastave, već i intenziviraju tako da teroristi razumeju da je odmazda neizbežna – poručio je ruski predsednik.

Rušenje ruskog putničkog aviona na Sinajskom poluostrvu posledica je teorističkog napada, rekao je šef ruske Federalne bezbednosne službe Aleksandar Bortnikov.

Ruski putnički avion srušio se 31. oktobra na Sinajskom poluostrvu u Egiptu, svih 224 punika i članova posade je poginulo.

KOMENTARI2 komentara

  1. milan says:

    Cackali Su mecku isterali sibirskog medjeda

  2. triglav says:

    "osveta" je pojam iz necivilizovanog srednjevjekovnog te islamskog prava, i nije deo ni sekularne države ni hriščanske civilizacije, ni zapadne, ni istočne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *