ПУТИН БЕСАН – ПРОЗИВА ЗАПАД И ЗАШТИТНИКЕ ЉУДСКИХ ПРАВА: „Невероватни идиоти! Што су се сви ућутали?“

PUTIN BESAN – PROZIVA ZAPAD I ZAŠTITNIKE LJUDSKIH PRAVA: „Neverovatni idioti! Što su se svi ućutali?“

27 oktobra 2016

22-ISBS-PUTIN_A_22_2666009f

Predsednik Rusije Vladimir Putin nazvao je organizatore energetske blokade Krima neverovatnim idiotima koji su izvršili ozbiljan zločin, prenose ruski mediji.

– Što se tiče prekida vode ili ove akcije, vezane sa prekidom struje, sve je to na granici zločina protiv čovečnosti: prilično velikom regionu sa višemilionskim stanovništvom isključiti struju zimi! Naše organizacije za zaštitu ljudskih prava su se nešto ućutale – rekao je Putin na forumu ONF-a na Jalti.

– Šta su oni očekivali? Da će svi stati na kolena i moliti? Neverovatni, jednostavno neverovatni idioti – dodao je šef ruske države.

Putin je naveo da je od 2014. godine bio odrađen veliki posao na integraciji Krima i Sevastopolja u jedinstveni pravni, ekonomski i socijalni prostor Rusije. On je izjavio da će Kerčki most omogućiti da se preveze 14 miliona turista i 13 miliona vozila godišnje.

KOMENTARI5 komentara

 1. kuruz strave says:

  proklete zapadne fašističke luzerske svinje !

 2. micky says:

  Sace ti to EU nacisti zajedno sa Ukro-nacistima o cas resiti. Koji zastitnici i koja "ljudska prava" Putine-CARE. Ustini se. Vidis li gde zivis i kakva je EU Hitlerova tvorevina. BOG ti dade oci, gledaj i vidi. Ugledaj.

 3. cika dule says:

  Gazi budale kad imas 55 Satana, samo silu razumeju, nista drugo.

  • Lajla says:

   Upravo tako,gazi sotone dok jos imas vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *