ПУТИН БЕСАН: Сазнаћемо ко је крив за страшну трагедију, а онда ћемо…

PUTIN BESAN: Saznaćemo ko je kriv za strašnu tragediju, a onda ćemo…

3 novembra 2015

Russia-Putin-Foreign-_Horo 67Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je velika tragedija avionska nesreća u kojoj je poginulo 224 ljudi na povratku u Sankt Peterburg iz Egipta. Putin je poručio da će Rusija istražiti šta se tačno dogodilo i da će u skladu s tim reagovati

– Voleo bih još jednom da izrazim saučešće porodicama i rodbini žrtava. To je velika tragedija. Mi smo s vama, našim srcima i dušama – rekao je Putin na sastanku sa ruskim ministrom transporta Maksimom Sokolovim koji je na čelu Državne komisije za istragu uzroka pada ruskog aviona.

Prema njegovim rečima „u vreme takvih tragedija i u takvim satima, veoma je važno da se oseti rame bliskih i kako cela zemlja saučestvuje zbog tako ogromne katastrofe“.

Putin je zatražio temeljnu istragu pada aviona ruske kompanije „Kogalimavija“ u Egiptu.

– Bez ikakve sumnje, sve treba da se uradi da rekonstruišemo objektivnu sliku o tome šta se dogodilo tako da možemo da saznamo šta se desilo i reagujemo u skladu s tim – rekao je Putin.

Pošto je saslušao Sokolov izveštaj o istrazi na mestu nesreće na Sinaju, Putin je rekao da taj posao treba da bude nastavljen „sve dok nismo potpuno uvereni da je toj deo posla završen“.

– Ne treba da budemo zaustavljeni usled formalnih kvalifikacija – naveo je Putin.

U celoj Rusiji je nedelja, 1. novembar bila proglašena za dan žalosti, a u Sankt Peterburgu dani žalosti i komemoracije za odavanje počasti poginulima u avionskoj nesreći u Egiptu, trajaće do sutra, 3. novembra, navodi Tas s.

KOMENTARI8 komentara

 1. pravda says:

  Braco Rusi, Ovo je maslo AMERA,jer sve ZLO sveta je iz americke kuhinje. To je gamad,koju treba potamaniti,da se covecanstvo odmori. Nase iskreno saucesce za nasu RUSKU BRACU

 2. BULAVA says:

  Na vrhu piramide su SAD,pa VB,potom Izrael a četvrto mjesto dijele Turska i Saudijska Arabija.Kada se i zvanično objelodane podaci o krivcima za ovu tragediju,Rusija tada treba da kazni cijelu državu,odnosno države.Treba zato da oni koji su ovo učinili vide da su tim zločinom stavili omče i na sopstvene države.Volio bih da ruski odgovor bude nuklearnog tipa.Onaj ko ubije sedamnaestoro ruske dijece a ukupno 224 Rusa,taj ili takvi ne zaslužuju milost.Nikakvu milost.

 3. vuk SAMOTNJAK says:

  JA VERUJEM DA SU U SVE UMESANI MALI NOSATI UZURPATORI TJ. CIA I MOSAD! NEMOCNI SE KORISTE METODAMA TERORISTA. IMPERIJA SE RASTACE NA KOMADE, ALI OCAJNICKI POKUSAVA DA ZADA JOS NEKI NISKI UDARAC.

 4. miroslav says:

  Bice gusto ako je eksploziv postavljen u avion.Onda ce bombardovanje biti na svakih 5 min.

 5. Amin says:

  Ajd se kladimo da ćemo prvo videti iznenađeni i u čudu da nečeg više nema na Planeti, a možda kasnije saznamo i zašto. Ako pre toga ne pogodimo. Ali da će nešto nestati sa lica zemlje, oće.

 6. ARTILJERAC says:

  Saučešće braći Rusima. Američko-nacist unija -enhleska gamad su to uradila.

 7. sinisa says:

  Tako je postovani brate PUTINE......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *