ПУТИН: Божић нас обједињује око непролазних духовних и моралних вредности!

PUTIN: Božić nas objedinjuje oko neprolaznih duhovnih i moralnih vrednosti!

7 januara 2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je pravoslavnim hrišćanima Božić, saopštila je pres-služba Kremlja.

– Čestitam vam Božić. Ovaj predivni praznik poklanja ljudima radost i nadu, objedinjuje ih oko neprolaznih duhovnih, moralnih vrednosti, tradicije milosrđa. Sa njim su povezane narodni i porodični običaji koji se prenose s kolena na koleno, iskrena vera u dobre promene i ispunjavanje najvećih želja – rekao je Putin.

Šef ruske države je naglasio da „Ruska pravoslavna crkva i druge hrišćanske konfesije igraju veliku, pozitivnu ulogu u životu države, brinući se o društvenom harmoniji, jačanju institucije porodice, vaspitanju omladine“. Oni „mnogo rade u rešavanju najvećih socijalnih problema, harmonizaciji međunacionalnog i međureligijskog dijaloga“. Takva plodotvoran i u višem stepenu neophodan rad zaslužuje duboko priznanje i poštovanje, konstatovao je predsednik Rusije.

On je poželeo pravoslavnim hrišćanima zdravlje, uspeh i blagostanje.

KOMENTARI3 komentara

  1. Deda Micko says:

    Lepa fotografija. Putin je jedini koji ne mora da se slika sa crncima da bi dokazao da je dobar momak. Ovakva fotka nekog zapadnog politicara je nemoguca, bilo bi tu najmanje pet crncica i nekoliko kosookih. Rusija mora da ostane zemlja belaca, to Putin zna i dobro je sto to zna.

  2. milorad says:

    Hristos sam stoji iznad nas koji se sotonu odbijamo, nema lepše strasti,i časti, većeg dela, za živoga čoveka.I ne slušajte dedicu, on ne zna šta lupeta, VOLITE SVU, božju decu, jer svako čista duša prepoznaje i oseća ljubav čistoga srca, ne plašite se ljubavi i istine.Sačuvajte i gajite tu iskru, toplu i lepu u svojim srcima, koju osetite svaki put kada pogledate na svoju decu i svoje drage i mile, jer to je istinita ljubav koju imamo svi jedni prema drugima u svojim srcima.To je ono što nas razdvaja od mraka i ponora.

  3. Zoran says:

    Tebe i Vucica svakkao objedinjuje u duhovnim vrednosima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *