ПУТИН ЋЕ ОДЛУЧИТИ ШТА ЧЕКА АМЕРИКУ

PUTIN ĆE ODLUČITI ŠTA ČEKA AMERIKU

16 aprila 2021

Princip reciprociteta ostaje osnova za odgovor Moskve na sankcije koje su SAD uvele Rusiji, ali će konačnu odluku doneti predsednik države Vladimir Putin.

Ovo je izjavio danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Upitan da li će Rusija da odgovori na sankcije Sjedinjenih Država i kada će odluka biti jasna, portparol Kremlja je rekao da „princip reciprociteta nikada nije bio prekidan u ovakvim situacijama“, preneo je TAS.

„To je osnovni princip. Ali dozvolite mi da kažem još jednom da će sve zavisiti od odluke koje bude doneo šef države“, zaključio je Peskov.

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  Još uvijek USA lakše trpi ekonomski rat s Rusijom!

  • Miraš says:

   Nije u tome stvar nego kako će protivnici Bajdena unutar SAD oceniti njegovu iznenadnu odluku o odlasku na razgovor sa "ubicom" Putinom. Zato predsednik SAD Džo Bajden nastoji da na samit sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom uđe „iz pozicije sile“, da pokaže da predlog za samit nije poklon lideru Ruske Federacije.

  • test01 says:

   USA nema nikakve posledice od toga, Evropa trpi i ispasta po obicaju, u sustini Evropa se gura u rat sa Rusijom. Istorija se opet ponavlja ali ovaj put mislim da je svima jasno da su izvodjaci radova ista grupa koja kreira sukone u svetu, a sada kada su se "odernizovali" bave se i virusima i vakcinama i zele da nas "cipuju" i porobe (i na kraju eliminisu) !

   • doktrina soka says:

    Da istorija se ponavlja,Evropa ce postati pustinja, a marsalovog plana nece biti,jer je Amerika postala zvezda .

  • Buba says:

   A dokada će moći?

 2. Pingback: PUTIN ĆE ODLUČITI ŠTA ČEKA AMERIKU – Prava istina o svemu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *