ПУТИН ЧЕСТИТАО ТРАМПУ!

PUTIN ČESTITAO TRAMPU!

9 novembra 2016

Vladimir Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Donaldu Trampu pobedu na predsedničkim izborima u SAD.

– Čestitam Donalde, nadam se da ćemo zajedno rešavati probleme u svetu – poručio je Putin.

– Siguran sam da će dijalog na relaciji Moskva-Vašingtona, uzimajući o obzir obostrane stavove, odgovarati interesima i Rusije i SAD – rekao je Putin.

On je izrazio nadu da će SAD i Rusija zajednički raditi na pronalasku efikasnih odgovora na sve izazove globalne bezbednosti, prenosi Sputnjik.

I Lider francuskog Nacionalnog fronta Marin le Pen čestitala je republikanskom kandidatu pobedu na predsedničkim izborima u SAD, uprkos tome što rezultati još uvek pristižu.

„Čestitam novom predsedniku SAD Donaldu Trampu i slobodnom američkom narodu“, napisala je Marin le Pen na svom nalogu na Tviteru.

KOMENTARI22 komentara

 1. Kulak says:

  Diktator Milo na aparatima. Otpisan

  • Alpinist says:

   Crna Gora svejedno postaje nova članica NATO-a. Trump neće maknuti prstom da to zaustavi. :)

   • radojica says:

    Kuš bre KURVAT,ajd begaj sa Srbskog sajta ustašo posrani!!!

    • Alpinist says:

     Crna Gora - a new member state of NATO! :D

     • Portopranco says:

      Milo popušio

 2. Petković Željko says:

  Živio Tramp i pobjeda slobodnog američkog društva nad silama zla.Sa njim čovječanstvo ima šansu za opstanak i bolji život.Glas razuma je pobjedio.

  • Alpinist says:

   Trumpa su podržali svi autoritarni vlastodršci i desničari. Od Le Penove, Orbana pa nadalje. Ovo je nova zora za desnicu. Trump će sada pokazati svijetu što je to američka željezna šaka. SAD uzvraća udarac! :)

   • Sumadinac says:

    @...alpinistu,ostavi adresu da ti posaljem"RATLUK",da ne jedes vise govna.

 3. punca says:

  DONALD TRAMP JE NOVI PREDSEDNIK AMERIKE! a 45. predsednik SAD je Donald Tramp, a SAD će postati najjača sila ?!?!? Ja, bravo čestitam za VELIKI uspeh. MELANIJA SLOVENKA JE NOVA DAMA AMERIKE !!! Baš interesantno i pažljivo -Simpatično, moram priznati. Bravo :)) SUPER, supppi.. Putin čestitao Trampu pobedu....................:))) Putin i Rusija i Rusija i Putin i Putin i Srbija to je jedna familija. Rusija i Srbija i sada, i uvek, i u vekove vekova ! Amin ! Slava Rossiя. BOG JE NA NEBU A RUSIJA NA NEBU, NA ZEMLjI I U VODI !!! Putin je CAR . Rusijo sveta naša državo, Rusijo voljena naša zemljo. Snažna volja, velika slava Tvoja su blaga za sva vremena! Slavna budi, naša slobodna Otadžbino, Bratskih naroda saveze večni, Precima prenošena mudrost narodna! Slavna budi, državo! Ponosimo se tobom! Od južnih mora do polarnih krajeva Prostiru se naše šume i polja Ti si jedina na svetu si takva!, Štićena Bogom, rođena zemljo! Slavna budi, naša slobodna Otadžbino, Bratskih naroda saveze večni, Precima prenošena mudrost narodna! Slavna budi, državo! Ponosimo se tobom! Široki prostor za snove i za život Otvaraju nam dolazeća leta. Snagu nam daje vernost Otadžbini. Tako je bilo i jeste, i uvek će biti! Slavna budi, naša slobodna Otadžbino, Bratskih naroda saveze večni, Precima prenošena mudrost narodna! Slavna budi, državo! Ponosimo se tobom!

  • Alpinist says:

   Imat će što Slovenka ispričati Trumpu o agresiji velikosrpske JNA na Sloveniju u Desetodnevnom ratu. :)

   • Sumadinac says:

    @...Alpinistu,proveri ko su"SLOVENKINI,OTAC I MAJKA"PA ONDA JEDI GOVNA.A posto si alpinista,mosez da se"POPENJES RUSKOM MEDI NA CUPAVAC",,,HAHHAAAAA.

    • punca says:

     PRVA DAMA AMERIKE: Od devojke iz komunističke SFRJ do žene predsednika SAD. Ja, bravo čestitam za VELIKI uspeh. MELANIJA SLOVENKA JE NOVA DAMA AMERIKE !!! Baš interesantno i pažljivo -Simpatično, moram priznati. Bravo :)) SUPER, supppi.. Svoj put do Bele kuće će moći da zahvali jednom slučajnom susretu 1987u Ljubljani. Njen otac je bio član Komunističke partije-KOMUNISTI , kao i mnogi drugi u socijalističkoj Jugoslaviji, ali potvrde za to nema ups'...!?!?!?!?! TRAMP ... guglaj' ali prvo uzmi casu tvoje slivovice".. , na zdravje !!!...

     • Portopranco says:

      Melanija srpska MAJKA

  • Sumadinac says:

   @...AMIN BOZE.

   • radojica says:

    Brate Šumadinac,udri ovu marvu ustašku međ rogove!!!!

 4. Petar says:

  E tu sam ih cekao.Sad polako.Sad ce biti vezi konj dje ti novi gazda kaze.Ova se pobjeda cekala a ova u CG Trt.

 5. rema srbin says:

  Don Milo i njegova džukela AV u panici.

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Đe ćeš sad Crni Milo,veleizdajniče,žalosna ti majka

 7. vlada says:

  Hrvati,sipci,balije,dupegorci,obrali ste bostan!

  • Alpinist says:

   Aha, moš mislit.

 8. Kulak says:

  Prebacio sam žiro račun i celokupno poslovanje moje firme u Sberbank

 9. G.D says:

  zivila Hillary Clinton sljedeca presidentica USA imperije! Haha! Crknite smrdijanski cigani vlaski!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *