ПУТИН ДАО САВЕТ КАКО ВАСПИТАТИ СИНА

PUTIN DAO SAVET KAKO VASPITATI SINA

24 januara 2024

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da nikada nije video svog oca pijanog.

Na forumu „Porodica i voljeni“ ruski predsednik se dotakao teme obrazovanja. On je istakao da se odgovornost manifestuje kroz male stvari.„Nikad, želim to da istaknem, nikada nisam video svog oca pijanog. To se nikada nije desilo, da ne govorim o svojoj majci“, rekao je Putin.

Prema rečima šefa države, on takođe nikada nije čuo psovke od svog oca, koji je bio tačna i odgovorna osoba.

Putin je dodao da je živeo u atmosferi ljubavi, međusobnog poštovanja i podrške.

„To je ono što vaspitava“, zaključio je predsednik.

KOMENTARI4 komentara

 1. Cmarkovic C. says:

  Daleko,jako daleko smo mi od toga,nazalost.

  • Gebre-Isus Pedros says:

   Htedoh isto napisati. A normalno je da dete kasnije bude uspešno i ima normalan "mind set" što su ameri dobro formulisali, znači bez osećaja manje vrednosti, svih mogućih osećaja krivice, sramote, nesigurnosti a dane govorim još i gorih stvari koje su uobičajene na balkanu. Zato sada i preziru mladi balkan i odlaze jer ne žele da budu robovi sistema i da imaju "prava" samo da plaćaju rekete parazitima društva (političari, crkvenjaci, zaposlenici SVIH javnih i državnih institucija) i da rade za ništa dok "pravni" sistem omogućuje njihovu eksploataciju a štiti parazite društva od krivične odgovornosti za sve svinjarije koje čine, pritom trpeći mentalne torture udruženih "moralista"-"pravnog" sistema, "moralnosti" crkvenjaka i "društveno-odgovornih" moralista iz medija. Nije čudo da TAKVI ljudi stvaraju ili još gore od sebe ili decu koja ih prezire i odlazi. Balkan je septička jama, "države" na balkanu su sve prepune društvenih parazita a sistem je gori nego opisan u Sin City filmu, doslovno u SVIM institucijama države.

 2. Kosovac says:

  Ovo su previše strogi kriterijumi poštovanog ruskog cara Putina. Evo, ja sam vrlo blizu Putinovih kvaliteta, pijem samo Zaječarsko ćirilićno pivo, ali da znate - moj otac je mnogo voleo da popije. Sa svojim Prištevskim abapima, pričala mi je majka da ga je često iz kafane vodila kući, nikad se nije na nju ljutio zbog toga što je to bio povod da ga abapi zajebavaju. Prvo je pozivao da sedne za stolom, a posle je mirno pošao kući. Staloženo. Kada je oboleo od jetre, često je govorio mojoj majci „Eh, da sam te slušao, bar malo poslušao“. ………………..A psovke, Putin je malo živeo sa Srbima pa i ne može da razume zašto su Srbi majstori za psovanje. Evo recimo Francuzi imaju samo jednu jedinu psovku, bezazlenu „merde blato-govna šta li“, dalje su mutavi, nemaju ništa da zabibere. A Srpski superioran jezik, razvio je čitavu lepezu psovki, od onih uvredljivih do onih simpatičnih koje nikoga ne vređaju. Na primer kada te neko opsuje „Jebem ti sto kola drva“, ne znaš da li da se smeješ što je neko ušao u tvoju avliju i počeo da ti jebe tvojih deset kubika drva koje si pripremio za nedaj Bože, ili da se ljutiš misleći da dotični ima nešto protiv klimatskih promena.

 3. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Žao nam je što saznajemo da si sin prištinskog alkoholičara. Ali na koga si tako buzdovanast i toliko primitivan!?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *