ПУТИН ДИГАО КОМПЛЕТНУ АВИЈАЦИЈУ! Руска војска изненада маршира на исток

PUTIN DIGAO KOMPLETNU AVIJACIJU! Ruska vojska iznenada maršira na istok

4 avgusta 2019

Avion ruske vojske u jednom danu bacio je više od 1.200 metričkih tona vode na područja zahvaćena šumskim požarima u Sibiru i postigao određeni napredak u gašenju ogromnih požara.Ruske oružane snage navele su da je danas vodom iz vojnih aviona i helikoptera ugašen požar na oko 1700 kvadratnih kilometara u oblasti Irkutska i Krasnojarska.

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je prošle nedelje vojnom osoblju da se pridruži borbi protiv šumskih požara u Sibiru i na Dalekom istoku, koji su zajedno zahvatili teritoriju veličine Belgije.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. Miroslav says:

    Zahvalite se Američkom HARPU koji vam pali državu.

  2. teoretičar says:

    HAARP je više ruski proizvod nego američki, pisao sam o tome, a kako haarp nije najkomplikovanija stvar na svetu imaju ga mnoge države sveta, pa naravno i Kina. Sve države koje ga imaju razvijenog, nemaju nikakvih problema da ga testiraju u svojoj državi i sve to rade u korist svog naroda, pa čak i po cenu da očigledno oštete i druge države. Ne uzmu im ništa ali zaustave dotok vlažnog vazduha u Meksiko, na primer, jer njima je kiša potrebnija nego Meksiku i tako dalje. A meksiko isplazi jezik. Dobro, od kada postoji Meksiko ide isplaženog jezika, ali bi je jugo prijatelj pa mi to ne zameramo. No u vezi meksika, možda manje štete od haarpa, jer kiša dođe i sa drugih strana a ne samo sa severa, nego što je Rio Grande, nekad reka koja je bila značajna za Meksiko, do pre dvadesetak godina stizao do meksika samo kao potok. Znači, haarp će to malo izmeniti, Rio Grande se opet podosta zaplavio a komšije ipak imaju dovoljno vode za navodnjavanje Kalifornije. Normalno, kao i u svakoj tehnologiji i u haarp tehnologiji je najrazvijeniji vojni deo. Imate smešan primer kada se načelnik Pekinga uplašio sušnih meseci oko Pekinga i suočio se sa mogućnošću da jedan od najvećih gradova na svetu ostane bez dovoljno vode, pa od straha tako pričepio haarp i jone i hemiju da se Peking usred leta zabelio od snega. Nije to sve potpuno dejstvo haarpa, nego malo više hemije, ali kažem, haarp nije neka tajna. Drugim rečima, nema delovanja nikakvog haarpa u Rusiji od strane Amerike, jer Rusija ima ako ne napredniji, ono bar jednak sistem. Za vreme propasti Rusije, Ameri su između ostalog, dobili i sve nacrte antena u Sibiru, a kako su i ameri već imali dosta tih sistema, nije im bilo teško da iz dva loša naprave Miloša, ili nešto slično, ali meni nisu poznati detalji pa ne mogu ništa veliko ni da tvrdim osim opšte poznatih činjenica. Čak šta više, čitao sam neku analizu analitičara koji je tvrdio da su se ameri zaprepastili kada su videli polja antena po Sibiru u prvoj polovini 60-tih godina prošlog veka i na osnovu toga izveo zaključak da ga ameri nisu tada ni imali, jer nisu imali pojma šta je to. Ja se nisam složio sa tim mišljenjem, ali ko šta pita mene ili jednog od kovača teorija zavera, kao što je bio taj analitičar. Dakle, sigurno Sibir nije zapalio Američki haarp. Da to ide tako lako, onda bi Ameri još davnih godina optužili Putina da im pali Kaliforniju svake godine. A kalifornija gori od kad je sveta i veka, jer to je takva oblast. Sve što sam napisao pobrano je iz medija sveta i pojedinih naučnih časopisa, što znači nisu moje teorije niti mudrosti.(Ja pišem daleko pametnije teorije.He, he)

  3. Republika Srpska says:

    Još 600 Belgija i skoro su veliki o Rusija :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *